#رژیم_لاغری_بهاره💓
🤡🤡 هفتم فروردین 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
✅ @shirini71😍
#بیسکوئیت_صبحانه_ایتالیایی
❤️مواد لازم:
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 1 عدد
شکر 3/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه هم دمای محیط
روغن مایع 1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
آرد 2 و 1/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
نمک یک پنسه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
@shirini71
❤️طرز تهیه:
کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. همه مواد را به دمای محیط برسانید. آرد را همراه بیکینگ پودر و نمک الک کنید.
تخم مرغ را همراه شکر چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود و حجم آن افزایش پیدا کند. بعد شیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی همه مواد را مخلوطط کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز دهید. خمیر کمی چسبناک خواهد بود و نباید زیاد آرد به خمیر اضافه کنید.
داخل بشقابی کمی شکر بریزید. تکه هایی از خمیر بردارید و به شکل بیضی مانند عکس فرم دهید و داخل شکر بغلطانید و داخل سینی فر بچینید.
بیسکوئیت ها را بین 10 تا 15 دقیقه بستگی به دمای فر بپزید.
💫 بِسْمِ اللهِ النّور
آفتابِ پس از باران است؛ شعبان!
که وقتی میتابد؛
قلبها را به حلولِ رنگین کمانی از عشق ،
مهمان میکند..
این ...
تازه، سرفصلِ اولِ ضیافتی باشکوه است!
@shirini71😍
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دانمارکی _بدون _فر
آرد 5 لیوان( یا بیشتر)
خمير مايه سه قاشق غذاخوري
شير ولرم يك پيمانه و نیم
تخم مرغ سه عدد
شكر نصف لیوان
روغن مايع يك پيمانه
زعفران اب شده به مقدار لازم
وانيل نصف قاشق چايخوري
مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:
دو پیمانه شیر
يك پيمانه شكر
آرد و نشاسته ذرت باهم نصف پیمانه
نصف چايخوري وانيل
قبل از هر كاري اول
يك قاشق چايخوري شكر رو داخل نصف پیمانه شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاریم پف كنه
تا خمير مايه عمل بياد
كرم رو درست كنید كه سرد بشه..
درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكنیم روي گاز با شعله ملايم ميذاریم و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.
آخري هم وانيل رو اضافه ميكنی بعد زیرشو خاموش میکنیم بزارید کنار
تخم مرغ و روغن وشکر خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزنید بعد شیر ولرم رو اضافه کنید آرد
رو هم اروم اروم اضافه كنید تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بدید چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه احتمالا آرد یه کم بیشتر ببره تا جای که خمیر نرم و به دست نچسبه.
بعد یه بیست دقیقه بزاید استراحت کنه
بعد با وردنه بازش کنید
كرم بزارید لاش و ببندید و برش بزنید
بچینید تو سيني و يك یا دو ساعت بهش استراحت بدید تا كامل حجمش دوبرابر بشه
اگه خمیر مایه تازه باشه خمیر زود آماده میشه
بعد اینکه دانمارکیها پف کردن روغن رو داغ میکنیم
و دونه دونه تو روغن شناور بندازید تا سرخ بشن با قاشق روشون تند تند روغن بریزید تا پف کنند مثل دونات
نکته.
فقط خمیرمایه روحتما عمل بیارید
بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید. هر وقت دیدین خمیر دو برابر شد شیرینی آماده سرخ شدن هس ( شاید زمانی بیشتر یا کمتر ببره.)
حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه 😍😋
اگه درست کردین خوشتون اومد لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون
@shirini71
#زرشک_پلو_مرغ_فوری
سینهمرغ وبه هراندازه ای که دوست دارین خردکنین نبایدخیلی بزرگ باشه تا سریع بپزه.اگرفرصت کافی دارین مرغ ویکی دوساعت طعمدارکنین من عجله داشتم ونکردم.
برنج وآبکش کردم ودم گذاشتم.اگردسترسی به برنج ایرانی دارین که حتما یه کته نرم وخوشبودرست کنین.
.
دوتاهویج وبا ابزار رشته کن رشته ای کردم وتومقداریکره تف دادم همینکه نرم شد زرشک شسته شده اضافه کردم.
.
یه تابه دیگه رو داغ کردم مقداری کره ریختم وباحرارت بالاسینه مرغ وتف دادم وقتی رنگش عوض شد نمک وفلفل سیاه اضافه کردم بهمراه زعفران وآب یه لیموی تازه بعددرتابه روبستم واجازه دادم مرغابپزه (حدودهفت هشت دقیقه).
.
کمی برنج زعفرونیوخلال هویج وزرشک وخلال پسته ومرغای زعفرونی ومیشه لابلای چلوی ساده توظرف سروکشید.چون حجم غذای من کم بود فقط روی برنج ریختم.
@shirini71
#آش_ دوغ
#آش _محلی
ابتدا دوغ بدون نمک رو داخل قابلمه ریختم بعد یه دونه تخم مرغ رو در کاسه ریختم با چنگال زدم بعد اضافه کردم به دوغ بخاطر اینکه دوغ نبره
بعد دو قاشق آرد هم داخل دوغ ریختم خوب مخلوط کردم بعد دوغ رو گذاشتم روگاز تا جوش بیاد بعد از جوشیدن نخود پخته یا خیس شده رو اضافه کردم بعدش برنج خیس شده ریختم بعضیها كلم میریزن من نریختم بعد سبزي آش ریختم بدون تره یه کم بعد سیر رنده شده و فلفل سبز تند یک قاشق پودر نعناع خشک اضافه کردم در آخر پخت نمک ریختم پنج دقیقه بعد زیرشو خاموش کردم.
خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید.
نکته.
سعی کنید سیر زیاد بریزید تو این آش
@shirini71
طرز تهیه کیک ژله ای خوشمزه
مواد لازم :
پودر کیک آماده : 1 بسته
خامه : به میزان لازم
پودرژله : 1 بسته
طرز تهیه :
پودر کیک را با تخم مرغ ، شیر و کمی روغن مخلوط کنید و خوب هم بزنید و در قالب کیک بریزید ، ته قالب کاغذ روغنی بندازید.قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد 30-40 دقیقه قرار دهید و پس از آن کیک را خارج کنید و بگذارید تا کاملا سرد شود .
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا ژله کاملا حل شود و بعد از آن نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کاملا سرد شود ولی نبندد .
روی سطح کیک را سوراخ سوراخ کنید و این سوراخ کردن مرتب باشد یا در جهت افقی و یا در جهت عمودی سوراخ کنید . عمق سوراخ زیاد نباشد و تا 3/2 کیک باشد ( برای سوراخ کردن می توانید از قاشق چینی استفاده کنید) سپس ژله را روی کیک بریزد که به عمق سوراخها برود
حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید 6-7 ساعت بماند . و بعد از این مدت کیک را خارج کنید و رویش خامه فرم گرفته بریزید و سپس برش دهید . کیک ژله ای آماده سرو است
@shirini71