eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 پارفه نوعی دسر فرانسوی تشکیل شده از لایه های میوه و کرم خامه ای یا پودینگ هست. میتونید یک لایه بیسکوییت یا کیک خرد شده هم بین لایه ها یا ته لیوان بریزید. 🍴مواد لازم پنیر خامه ای کم چرب ۲۵۰ گرم وانیل شکری یک قاشق چای خوری شکر شش تا هشت قاشق غذا خوری خامه زده شده سرد یک فنجان توت فرنگی خرد شده یک فنجان 🍴طرز تهیه در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود و در نهایت توت فرنگی های خرد شده و کرم پنیری را به صورت لایه به لایه در لیوان ها میریزید و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید. نکته: میتونید به جای کرم پنیری از پودر پودینگ های آماده که دستور تهیشون روی بسته نوشته شده استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ژله انار :۱بسته شیر ؛۲ لیوان شکر:۷ ق غ خامه :۵ ق غ وانیل :نوک ق چ ژلاتین :۲ ق غ آب سرد:۱/۲ لیوان . طرز تهیه: ۱بسته ژله انار رو با ۱ لیوان آب جوش هم میزنیم وروی بخار کتری میزاریم تا ژله شفاف بشه (روش بن ماری )وبعد از خنک شدن ۱/۲ لیوان شیر رو به ژله خنک شده اضافه می‌کنیم تا رنگ ژلمون مات بشه (برای خوشرنگ شدن ژله وقتی ژله رو با اب جوش مخلوط میکنید میتونید از کمی رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید)ژله رو در قالب از قبل چرب شده میریزیم ومیزاریم تا نیم بند بشه یعنی وقتی انگشت روی ژله میزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشه در این موقع پاناکوتای خنک شده رو بهش اضافه می‌کنیم وبه مدت ۵-۶ ساعت در بخچال میزاریم . طرز تهیه پاناکوتا: شیر وشکر رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه وانیل وژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کرده واز روی حرارت برداشته خامه رو اضافه میکنیم وکنار میزاریم تا خنک بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه. سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره😉 یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در این‌مورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره😉 ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه🤗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ فلافل توپهاي قلقلي سرخ شده نخود يا ساير حبوبات همراه با ادويه و گاه با سبزيجات معطر هست كه طرفداراي زيادي هم داره ، مخصوصا تو جنوب. با لوبيا چشم بلبلي و اسفناج كه خوشمزگي خاص خودشو داره. براي درست كردنش يك و نيم پيمانه لوبيا رو بيست چهار ساعت خيسوندم و چندبار هم آبشو عوض كردم ، بعد از اين مدت لوبيا رو آبكش كرده و ريختم تو غذاساز ، بهش يك دسته اسفناج ، سه حبه سير ، يه پياز متوسط ، پودر زيره و تخم گشنيز ، فلفل سياه تازه آسياب شده ، نمك و كمي زردچوبه و فلفل قرمز اضافه كردم و روشن كردم تا همه مواد ميكس و يكدست بشه و بعد توي روغن داغ و شناور سرخ كردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا