@shirini71
#کیک_موز_دبل_چاکلت
کیک شکلاتی دوست داری؟ با خوردنش احساس چاق شدن بهت دست میده؟ این کیک رو امتحان کن 👇👇
این کیک بدون هیچگونه چربی و فقط مقدار کمی شکر قهوه ای تهیه میشه و در نتجیه کیک #رژیمی به حساب میاد ضمن اینکه طعمی عالی داره. حتما امتحان کنید. این کیک رو میتونید داخل هر قالبی تهیه کنید.
🍴مواد لازم:
موز رسیده متوسط 3 عدد
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
کمپوت سیب پوره شده 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 1 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
شکلات چیپسی 1 پیمانه (اختیاری)
🍴طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف قالب مربع 20 سانتی یا قالب مورد نظرتان را چرب کرده با کاغذ روغنی بپوشانید
موزهای له شده را همراه شکر قهوه ای خوب با همزن بزنید تا شکر داخل موز حل شود.تخم مرغ، وانیل ، و پوره کمپوت سیب را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.سپس مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و در آخر شکلات چیپسی را اضافه کنید و مواد را داخل قالب بریزید.میتوانید مقداری از شکلات ها را نگه دارید و قبل از قرار دادن قالب داخل فر روی مواد بریزید. قالب را در طبقه وسط فر 180 درجه به مدت حدود 30 دقیقه یاتا زمانی که بپزد قرار دهید.
❗️نکته: کمپوت سیب پوره شده در این دستور طعم کیک را بهتر کرده باعث مرطوب شدن کیک میشود ولی در صورت در دسترس نبودن میتوانید به جای آن از یک عدد موز له شده استفاده کنید.
@shirini71
#پارفه_توت_فرنگی
پارفه نوعی دسر فرانسوی تشکیل شده از لایه های میوه و کرم خامه ای یا پودینگ هست. میتونید یک لایه بیسکوییت یا کیک خرد شده هم بین لایه ها یا ته لیوان بریزید.
🍴مواد لازم
پنیر خامه ای کم چرب ۲۵۰ گرم
وانیل شکری یک قاشق چای خوری
شکر شش تا هشت قاشق غذا خوری
خامه زده شده سرد یک فنجان
توت فرنگی خرد شده یک فنجان
🍴طرز تهیه
در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود
در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود
خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود
و در نهایت توت فرنگی های خرد شده و کرم پنیری را به صورت لایه به لایه در لیوان ها میریزید
و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید.
نکته: میتونید به جای کرم پنیری از پودر پودینگ های آماده که دستور تهیشون روی بسته نوشته شده استفاده کنید.
#ژله_انار_با_پاناکوتا
#دسر_ساده
مواد لازم:
ژله انار :۱بسته
شیر ؛۲ لیوان
شکر:۷ ق غ
خامه :۵ ق غ
وانیل :نوک ق چ
ژلاتین :۲ ق غ
آب سرد:۱/۲ لیوان .
طرز تهیه:
۱بسته ژله انار رو با ۱ لیوان آب جوش هم میزنیم وروی بخار کتری میزاریم تا ژله شفاف بشه (روش بن ماری )وبعد از خنک شدن ۱/۲ لیوان شیر رو به ژله خنک شده اضافه میکنیم تا رنگ ژلمون مات بشه (برای خوشرنگ شدن ژله وقتی ژله رو با اب جوش مخلوط میکنید میتونید از کمی رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید)ژله رو در قالب از قبل چرب شده میریزیم ومیزاریم تا نیم بند بشه یعنی وقتی انگشت روی ژله میزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشه در این موقع پاناکوتای خنک شده رو بهش اضافه میکنیم وبه مدت ۵-۶ ساعت در بخچال میزاریم
.
طرز تهیه پاناکوتا:
شیر وشکر رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه وانیل وژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کرده واز روی حرارت برداشته خامه رو اضافه میکنیم وکنار میزاریم تا خنک بشه.
@shirini71
#فلافل_اصل
#ساندویچ
#فست_فود
یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه.
سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره😉
یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در اینمورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره😉
ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه🤗
@shirini71