#ذرت_مکزیکی_با_سس_مخصوص🌽🌶🍋🧀
🔹🔹چون مایونز نداره رژیمی تروبه صرفه تره👇
اول قارچها رو ظریف خرد کنید و به مدت پنج دقیقه داخل قابلمه ای حاوی آب و آبليمو بذارید بجوشه هم سیاه نمیشه هم میپزه.
ذرت پخته رو همراه قارچها روی بخار اب قرار بدید تا گرم بشن.
سس بشامل: ی قاشق آرد سفید ی قاشق کره رو چند دقیقه روی حرارت با هم تفت بدید، بعد یک لیوان شیر گرم رو کم کم بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید، وقتی جوش آمد حرارت رو کم کنید و بذارید تا بپزه و بوی خامی ارد گرفته بشه و همینطور به غلظت مورد نظرتون برسه، هم زدن هم فراموش نشه،نمک و فلفل اضافه کنید،اگه اخر کار گوله شده بود از صافی رد کنید.
اگر رژیم ندارید در اخر کمی یا کمییییی هم پنیر پارمزان یا موزارلا اضافه کنید😉
میتونید پودر آویشن و پودر سیر و آبليمو میزنم. در نهایت تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و سرو کنید
@shirini71
#ذرت_مکزیکی🌽🌶🧀
مواد لازم :👇
کنسرو ذرت یک عدد
قارچ به مقدار لازم
کره ۲۰گرم
نمک،فلفل،پودرسیر،اویشن به مقدار لازم
سس خردل ۱/۲ ق غ
سس مایونز ۱ ق غ
سس هزارجزیره ۲ ق غ
پنیر پیتزا پروسس مقدار لازم
__
دستور تهیه :👇
کره رو در تابه بیندازید.
ذرت و قارچ خورد شده را اضافه کنید کمی هم بزنید، درب ماهیتابه رو بزارید و اجازه بدید قارچ اب بندازه و همه مواد باهم خوب بخار پز بشن (حرارت گاز پایین)
اینجوری طعم ذرت مکزیکیتون عالی میشه اصلا هم نیاز به بخار پز ندارید.
.
وقتی آب قارچ تموم شد ادویه هارو اضافه کنید و مخلوط کنید.
سس هارو اضافه کنید و مخلوط کنید.
.
در اخر پنیر پیتزا را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید درب ماهیتابه رو بزارید و اجازه بدید پنیر با حرارت مواد اب بشه
بعد از اب شدن پنیر مواد را هم بزنید و در ظرف سرو بریزید😍
~~~~~~~~
پنير پروسس عاليه برای ذرت مكزیکی
@shirini71
🌙🌸 رژیم روز بیست و دوم ماه رمضان 🌸🌙
🌞افطاری:
چای☕️ دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا
+ 3 کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 3 قاشق مربا خوری حلوا ی کم شیرین
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
8 قاشق غذاخوری لوبیا پلو + یک پیاله ماست 🥣+ سالاد🥗
🌓شام تا سحر:
3 عدد میوه🍑 + 5 عدد مغز +
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار🥒 رنده شده
🌔سحری:
یک لیوان شیر🥛 گرم + 5 عدد انجیر خشک
@shirini71