eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
🌙🌸 رژیم روز بیست و دوم ماه رمضان 🌸🌙 🌞افطاری: چای☕️ دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا + 3 کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 3 قاشق مربا خوری حلوا ی کم شیرین 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 8 قاشق غذاخوری لوبیا پلو + یک پیاله ماست 🥣+ سالاد🥗 🌓شام تا سحر: 3 عدد میوه🍑 + 5 عدد مغز + + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار🥒 رنده شده 🌔سحری: یک لیوان شیر🥛 گرم + 5 عدد انجیر خشک @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این روزا سیب زیاد داشتم .بعد از مربا و کمپوت فکر کردم یه چیز جدید درست کنم و ایده رانی سیب اومد تو ذهنم‌. پیاده ش کردم باید بگم عالی شد😊 مواد لازم: سیب 1کیلو اب حدود 12لیوان‌ شکر 1پیمانه ( اندازه ش تقریبیه . کمتر بریزین اگه بعد شیرینش واستون کم بود اضافه کنین) وانیل 1ق چ گلاب 1/2 پیمانه ابلیمو 5تا 6 ق طرز تهیه: سیبو پوست میگیریم ، چهار قاچ میکنیم و هسته هاشو میگیریم. چند تا از سیبا رو هم ریز دندونی خورد میکنیم و کنار میذاریم. سیبای 4 قاچ شده رو با اب میذاریم‌روی حرارت تا 45 دقیقه بپزه . بعد از 45 دقیقه ، سیبای دندونی ، شکر ، وانیل ، ابلیمو و گلاب رو اضافه میکنیم و بعد از 15 دقیقه حرارت رو خاموش میکنیم .یعنی جمعا 1 ساعت . بعد که خنک شد سیبای ریز رو کنار میذارزم و بقیه رو توی مخلوط کن میریزیم تا میکس و نرم بشن . بعد اون سیبای ریز رو هم بهش اضافه میکنیم و میذاریم یخچال تا حسابی خنک بشن .بعد هم از خوردنش در کنار عزیزانمون لذت میبریم نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گل محمدی ۱ و نیم لیوان خشک شده شکر ۳لیوان آب جوش ۱ و نیم لیوان گلاب ۴ ق غ جوهر لیمو ۱ پنس یا ابلیمو نصف ق چ طرز تهیه : ابتدا گلبرگ های گل را از مواد اضافی پاک کرده و آن را دانه دانه بشویید و داخل آبکش قرار دهید ابش رفت روی پارچه تمیزی دور از نور افتاب پهن و خشک کنید بعد خشک شدن کامل برای مصارف زمستان گلبرگ ها را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی ریز کنید. آب و گلاب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیایند. گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و یک لیوان از آبجوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید تا عطر گل آزاد شود شکر را با نصف لیوان آب جوش که مونده اجازه بدین رو شعله ملایم مداااام هم بزنین ته نگیره اصطلاحا آب بشه گلاب و آبلیمو(یا جوهر لیمو رو تو ۱ ق غ آب جوش حل کنین) مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و گلاب و شکر بجوشد حدودا ۵ دیقه پس از این گلبرگ ها که اصطلاحا ۱ ساعت دم کشیدن را اضافه کنید و ۵ دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشند. سپس یک دم کن روش قرار بدین کمترین حرااااارت شعله قرار بدین خیلی جزئی من بهش شمع میگم و روی آن را با دم کن دستمال ... بپوشانید تا دم بکشن حدودا ۱ ساعت سپس خاموش کنین دست نزنین تا ۲۴ ساعت رو اجاق بمونه پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید نکات: حتما قبل از مصرف گلاب آن را بچشید و اگر تلخ بود از آن استفاده نکنید. در صورت تمایل میتوانید از گلاب نیز استفاده نکنید. برای اینکه بفهمید غلظت شیره مناسب است یا نه باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است.شیره داغ به خوبی غلظت را نشان نمیدهد. حتما برای تهیه این مربا از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند.و مطمین باشین گل تبریز باشه آذربایجان باشه برا حاهای دیگه تلخ میشه که نباید این گل رو بیشتر از ۵ دیقه جوشوند برای آنکه رنگ مربا قرمز و زیبا شود به آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید. که من ی تیکه لبو از اول شربت تا اخر اندازه ی سکه ۵۰ تومنی داخلش انداختم رنگشو پس داد و خوش رنگ شد زیاد قرمز شدن هم غیر طبیعی هس معلوم میکنه رنگ هس تو رو خدا @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ 🌺 روش پودر کردن گلبرگهای گل محمدی گلبرگهای خشک را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و هرازگاهی زیر و رو کنید تا یکنواخت خشک شود . حدود بیست تا بیست و پنج دقیقه زمان می برد تا کاملا خشک و کریسپی شود . باید به حدی خشک شود که بتوانید به راحتی در همان ظرف گلبرگها را کف مال کرده(بین دو کف دست بسایید) و پودر کنید . برای داشتن یک پودر یکدست تر در اسیاب ریخته و از صافی رد کنید و دریک ظرف در دار و سیلد نگهداری کنید ✍نکته گلبرگها را خیلی در ماهی تابه انبوه نکنید تا یکنواخت تر و سریع تر خشک شود . یهتر است در چند مرحله انجام دهید . اگروقت کافی برای اینکار ندارید همه گلبرگها را یکباره درسینی فر پهن کرده و در حرارت ملایم حدود ۱۲۰ درجه فارنهایت در فر قرار دهید و گاه گاهی سینی را خارج کرده و کمی زیر و رو کنید . پروسه خشک کردن گلبرگها عطر انها را قوی تر میکند خشک کردن گل با خشک کردن سبزی فرق میکند.گلبرگها حتی اگر درسایه هم باشند اگر زمان خشک شدن انها طولانی شود زرد میشوند. پس بعد از پلاسیده شدن سریع انها را به فضای بیرون یا محیطی که جریان هوا دارد منتقل کنید. کاربرد های پودر گل : 🌺از انها در تزیین و معطر کردن انواع دسر , پودینگ , شله  زرد , حلوا , بستنی , کیک , شیرینی تازه , ماست , سالاد , کوکو , سالاد الویه , غذاهای گوشتی و…. استفاده کنید . در پخت بعضی غذاها مثل لوبیا پلو , عدس پلو اگر در موقع دم کردن , کمی از ان را لابه لای پلو بپاشید تاثیر فوق العاده محسوسی در عطر و طعم غذا ایجاد میکند. عکس سوم: یک پیمانه شکر با نیم پیمانه پودر گل میکس شده و برای رسپی ها و بعضی ماسکها استفاده میشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام رشته پلو با مرغ خيلي باحال و خوشمزه س، در عين حال ساده ودم دستی هيچ برنامه ريزي و تدارك خاصي نداره ولي نمي دونم چرا انقدر فراموش مي شه ومظلوم واقع شده😌 دستور خاصي هم نداره رشته ها رو در حين جوشيدن برنج به پلو اضافه كنيد و دم كنيد👍همين😍 مرغ رو هم بپزيد و كمي زعفران اضافه كنيد بزاريز كاملا زعفراني بشه👌 از كشمش و پياز داغ هم براي خوشمزه تر شدنش مي تونيد استفاده كنيد👍👏 روغن حيواني يا كره فراموش نشه👌👍😍 حتما از ته ديگ نون يا سيب زميني استفاده بشه 😍 @shirini71