#دسر_فوری
#مهلبیه_شکلاتی
این دسرهای سه سوته واقعا خوشمزه هستن مثلا یکیش همین مهلبیه شکلاتی ک طعم محشری داره
۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنی.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قرابیه_نارگیلی
#تارت_نارگیلی
#شیرینی_خشک
موادلازم برای شیرینی نارگیلی:
1 ) شکر دانه ریز 250 گ
2 )پودر نارگیل چرب ومرغوب 125 گ
3)سفیده تخم مرغ 3 تا 4 عدد (بستگی به بزرگی یا کوچکی تخم مرغ دارد)من از4عددسفیده استفاده کردم.
4 )روغن مایع 75 گ
5 )آب لیموترش تازه 1/2ق م
6 )وانیل 1/8 ق چ
طرز تهیه :
شکر وپودنارگیل ویک عدد سفیده رابا نیمی از روغن مایع مخلوط کنید ودو بار با چرخ گوشت ،چرخ کنید ویا با میکسر،میکس کنید.
مواد را داخل تابه بریزید وروی حرارت ملایم قرار دهید وبا قاشق مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود
سفیده ها وباقیمانده روغن مایع وآب لیمو ترش و وانیل رو درظرفی جداگانه مخلوط کنید وبه مواد فوق اضافه کنید وسر یعا هم بزنید تا دانه های شکر کاملا آب شوند وبگذاريد تا مواد گرم شوند تا حدی که وقتی انگشت را درآن فرو می کنید ،انگشت رانسوزاند ولی گرمای آنرا احساس کنید(دمای 38 تا 40 درجه )
مواد را از روی حرارت برداشته ود ر ظرف دیگری بریزید وبیرون ازیخچال بگذارید تا سرد شود .
(بهتره 3 الی 4 ساعت در دمای خنک، بیرون از یخچال بماند)
کف سینی رو با چند لایه کاغذ روغنی بپوشانید وخیلی کم چرب کنید
فر را از 20دقیقه قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مواد را درقیف بریزید وبا فاصله ،دایره های یکسان به اندازه گردو ، روی کاغذ روغنی بزنید.
سینی را داخل فر قرار دهید تا کاملا پف کند وبعد دما را روی 180 قرار دهید تا وقتی که روی شیرینی ترکها ی ریز ایجاد شود وکمی طلایی شود (البته من با 200 درجه سانتیگراد پختم)
بهتره 1عدد شیرینی رابا قیف درسینی بریزید ودر فر بپزید
اگر ازقیف به سختی ریخته شد ،سفیده تخم مرغ واگر درسینی پهن شد به آن کمی آرد برنج اضافه کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#میکادو
#میشکا
#حلوا_ویفری
آرد سفید ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
عسل ۴ ق غ (به نسبت مقداری که دوس دارین شیرین بشه و از پودر قند استفاده نکنین)
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع کلا حدود ۳چهارم لیوان(به مراحل ریختن روغن توی فیلم توجه کنین)
پودر کاکائو ۲ ق غ
نان میکادو ۸ ورق (از ۶ ورق هم میشه استفاده کرد)،من دوس داشتم بلند باشه.
طرز تهیه :
آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم(هرچقد مواد کمتر باشه و سطح کار رو خوب بگیره خیلی قشنگتر میشه،در حدی که منافذ نون رو بگیره)،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه(میتونین ۶ تا ورق استفاده کنین)،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#میکادو_شکلاتی
#میشکا
میکادو یکی از گزینه های خوشمزه و نسبتا راحت و بدون نیاز به فر
👈دو پیمانه(یا لیوان دسته دار فرانسوی)آرد سفید را الک کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا بوی آرد بلند بشه و کمی تعییر رنگ بده سپس از روی حرارت برداشته و الک میکنیم و دوباره روی حرارت قرار میدیم سپس دو سوم پیمانه روغن مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم و یک پیمانه پودر قند الک شده و صد گرم کره و دو ق غ سر پر پودر کاکائو و نوک ق چ وانیل یا پودر هل اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه صاف و یکدستی بدست بیاد
در یک ظرف جداگانه یک پیمانه آرد نخودچی رو روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت میدیم سپس کمتر از نصف پیمانه روغن مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و پنجاه گرم کره و نصف پیمانه پودر قند و دو ق غ ارده اضافه می کنیم
یک ورق نان میکادو رو کف سینی قرار میدیم و به اندازه کافی از مواد شکلاتی روی نون میریزیم و با کاردک صاف میکنیم تا ضخامت مایه همه جای نون یکنواخت بشه (حدود دو میلی متر)سپس یک ورق دیگه نون میکادو روی مواد قرار میدیم و با کف دست کمی فشار میدیم تا لایه ها کاملا به هم بچسبند این کار رو تا شش لایه ادامه میدیم (من دو لایه کاکائویی ریختم و یک لایه نخودچی و دوباره دو لایه کاکائویی و لایه آخر نخودچی)روی لایه آخر یک ورق نون میکادو قرار میدیم و با کف دست فشرده میکنیم و در یخچال به مدت حداقل یکساعت قرار میدیم سپس حدود صد و پنجاه گرم شکلات رو رنده کرده و تمپر (به روش بن ماری)میکنیم و روی آخرین لایه میکادو میریزیم و با کاردک صاف میکنیم و دوباره در یخچال قرار میدیم و بعد از یکی دو ساعت بصورت منظم برش زده و در ظرف مناسب می چینیم.
پ.ن.ارده قابل حذفه
@shirini71