#ناگت_گیاهی
#فست_فود
#فینگرفود
✏مواد لازم:
🔸️سیبزمینی: 200 گرم
🔸️اسفناج: 50 گرم
🔸️هویج: نصف پیمانه، پوره شده
🔸️پیاز داغ: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
🔸️نخودفرنگی: یکچهارم پیمانه
🔸️ذرت: نصف پیمانه
🔸️پنیر فتا: 100 گرم
🔸️پودر سوخاری: به میزان لازم
🔸️سس قرمز: به میزان لازم برای سرو
🔸️نمک و پودر سیر: به میزان لازم
.
🔘طرز تهیه:
.
🔷️سیبزمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیبزمینی اضافه کنید.
🔷️در مرحله بعدی نخود سبز پخته را با پوره سیبزمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید. میتوانید این ترکیب را درون غذاساز بریزید و آن را بهخوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
🔷️در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پورهها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. درنهایت نمک، فلفل و ادویهها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه بهخوبی یکدست شود.
🔷️برای آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را بهصورت گلولههای کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.
.
💡نکته:
.
🔷️اگر میخواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، میتوانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است 50 گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیبزمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید.
@shirini71
#فینگرفود
#پیش_غذا
#لقمه
سلام سلام من اومدم با یه فینگر فود خوشمزه و دلبر.
اسمش رول ژامبون که ترکیباتش همینجور که مشخصه نون باگت وردنه زده شده
ژامبون( ترجیحا دودی)
پنیر گودا
و لایه سس سفید که ترکیباتش(سس مایونز، ماست، پنیر لبنه و جعفری خورد شد ) هستش که این مواد رو با نسبتهای برابر با هم ترکیب میکنیم، بسته به مقدار نون باگتتون.
یعنی هرچی مواد اولیه بیشتر سس هم بیشتر😉
.
خُب حالاا ، اول نون باگت رو از وسط برش میزنیم، پهنش میکنیم و با وردنه حسابی صافش میکنیم بعد یک لایه از اون سس سفید بهش اضافه میکنیم و لایه بعدی ژامبون و لایه بعدی هم پنیر گودا و بعد رول میکنیم و اجاز میدم یکی دو ساعت تویِ یخچال بمونه تا خودش رو بگیر بعد برش میزنم و سرو میکنیم و با هر لقمش کیف میکنیم😊🤗
.
برای فیکس شدن رول هم میتونید بهش سلفون بپیچید و یا اینکه با خلال دندون فیکسش کنید تا وقتی که خودش رو میگیره.
.
این دلبر یه مزه ی عالیه که قول میدم تویِ مهمونیهاتون کلی طرفدار پیدا میکنه.
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
نهم خرداد 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#مربا_توت_فرنگی. 🍓🍓
#شربت_توت_فرنگی 🍷
معمولا بیشتر دستورها میزان شکر و میوه رو یکسان میریزن ولی اونموقع خیلی زیاد میشه و مربا خوب طعم میوه رو نمیده فقط طعم شکر میده
مواد لازم
توت فرنگی (گلخانه ای نباشه چون مزش خوب نمیشه) ۳ کیلو
شکر ۲ کیلو (اگر میخوایین فقط مربا درست کنین و شربتش رو نمخوایین شکر رو ۱.۵ کیلو بزنین)
اب لیمو ۳ الی ۴ ق غ
وانیل در صورت تمایل
طرزتهیه
توت فرنگی ها روبریزن داخل آب و بعد ۱۰ دقیقه ازآب خارج کنین،چندبار توت فرنگی هارو خالی کردم داخل ابکش و دوباره داخل آب ریختم (تا شن ها ی توت فرنگی کاملا تمیز بشه)
کلاهک توت فرنگی هارو بگیرین
بعدش توت فرنگی هارو بریزید داخل قابلمه یه لایه توت فرنگی بریزین بعد یه لایه شکر به همین ترتیب تا توت فرنگی ها تموم بشن بعد ۲۴ ساعت داخل یخچال بزارین تا آب بندازه
بعدش روی شعله ی تقریبا زیاد قراربدین تا به جوش بیاد
🍓بعداز به جوش اومدن زمان گرفتم 25 دقیقه باشعله ملایم جوشیدبعد مربا رو جدا کردم
در این مدت کف روی مربا رو باقاشق تمیزوخشک گرفتم
بعد وانیل و آبلیمو رو اضافه کردم 5دقیقه دیگه گذاشتم بجوشه تا قوام بیاد
زیرشو خاموش کردم.
بعد یک ساعت با یه کف گیر توری میوه های مربا رو برداشتم و داخل یک ظرف ریختم.
نکته. باهرچیزی میتونید میوه های مربا رو ازشهدش جدا کنین و داخل یه ظرفی بریزن بعد اگه دیدین شهد مربا کم هست دوباره روش شهد بریزین
نکته. اگر شربت نمیخوایین یادوس دارین شهدمربازیاد باشه میتونید اصلا شهدروازمیوه جدانکنین
نکته. مقداری از شهد روکه سردشده داخل لیوان بریزید داخلش یخ و اب سرد بریزن اگه ته لیوان موند و حل نشد یعنی غلظت شهدبرای شربت خوب هست اگر دیدین غلیظ نیست میتونید دوباره شهدرو بجوشونید
نکته. چندتا مورد هست که باعث کپک زدن مربا میشه
اگه به اندازه ی کافی نجوشه
شکرش خیلی کم باشه
واینکه شیشه ای که داخلش مربا میرزین خیس باشه یا قاشقی که داخل مربا میزنین تمیز نباشه یا خیس باشه
یا اینکه در مربا کیپ نباشه
نکته. چندتا موردهم باعث شکرک زدن مربا میشه
شکر بیش ازحد درمربا
اضافه نکردن ابلیمو یا جوهرلیمو
جوشیدن بیش ازحد مربا
جوشیدن با شعله بالا
نکته. اگر مربا زیادی بجوشه رنگش تیره میشه
بهترین ظرف برای پخت همه ی مرباها ظروف لعابی یا مسی هستن
مربای توت فرنگی اگه زیاد بجوشه له میشه.
حتما کنارهای قابلمه رو آبلیمو بزنید با فرچه
@shirini71
#نسکافه_رژیمی
این دستور نوشیدنی مناسب برای کسانی است که رژیم لاغری دارند .
مواد لازم : نسکافه 3 قاشق مرباخوری
دارچین ساییده یک قاشق مرباخوری پودرنرم پوست پرتقال 2 قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
طرز تهیه نسکافه رژیمی :
نسکافه رو با 3 فنجان آب جوش تهیه کنین و کنار بذارین .
شیر رو بجوش بیارین .
داخلش دارچین بریزین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین .
پودر پوست پرتقال رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین .
با شیر مخلوط کنین و توی فنجان مورد نظر سرو کنین.
نکات :
مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره . اگه دوست دارین میتونین با شکر تهیه کنین . برای تزیین از قلم دارچین بهره بگیرین .
@shirini71