آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_بستنی🧁
سلام دوستان عزیز،روز تابستونیتون بخیر
برای کیک بستنی به یه کیک احتیاج دارین از هرکیکی که پختش براتون راحتتره میتونید استفاده کنید من طبق معمول از کیک شیفون استفاده کردم که دستورش رو توی کامنتامیذارم،کیک رو برش میزنیم طوری که نصف بیشتر کیک بشه طبقه پایین کیک و طبقه ی بالاش فقط یه لایه نازک باشه،وسط طبقه پایین کیک رو با کمک چاقو و قاشق خالی میکنیم و به دیواره ها ی کیک خامه فرم گرفته میمالیم تا هیچ جایی خالی نمونه وگرنه بستنی کیکو خیس میکنه،بعد از اینکه به حفره کیک خامه مالیدیم بوسیله اسکوپ توی حفره ی کیکو با بستنی پر میکنیم ،من از بستنی نسکافه ای و بستنی هویج استفاده کردم،وقتی حفره کیک پر شد با کارد روشو صاف میکنیم و قسمتی از طبقه دوم کیک رو که قراره روی بستنی بذاریم خامه فرم گرفته میزنیم و روی کیک میذاریم بعد دورتا دور کیکو خامه کشی میکنیم،من برای تزئینش از نون بستنی و خامه فرم گرفته و بستنی استفاده کردم،نون بستنی رو با چاقو کوتاه کردم و از وسط به دو قسمت تقسیم کردم و به دیواره های کیکم چسبوندم و با ماسوره ساده بوسیله خامه فرم گرفته داخلش رو طرح بستنی زدم و درآخر سه اسکوپ بستنی روی کیک گذاشتم و روش کمی سس شکلات ریختم و یه نون بستنی هم روش گذاشتم.
توصیه من به شما عزیزان اینه که اگه این کیکو برای مهموناتون درست کردیم برای تزئینش از بستنی استفاده نکنید تا بستنی روی کیک آب نشه.
از هر طعم بستنی که خودتون دوست دارین میتونید استفاده کنید.
این کیک رو حتما باید تو فریزر نگهداری کنید تا بستنی داخلش آب نشه نگران نباشین سفت نمیشه چون دورتا دور کیک خامه هست.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_گردوعسلی😍😍😍😍😍
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
موادلازم:تخممرغ۳عدد،شکریکلیوانسرپر،
وانیل۱قچ،خامهصبحانه۲۰۰گرم،
آردسفید۱/۵پیمانه،بکینگپودر۲قچ،نمکنصفقچ
گردوخردشدهیکلیوان،عسل۶قغ،کره۱۲۰گرم
طرزتهیه:اولتخممرغ،شکرووانیلروحسابی
میزنیمتاکرمرنگوکشداربشه،بعدخامهرو
اضافهمیکنیم،دوباره هم میزنیم تایکدست شه،درآخرآرد،بکینگپودرونمکروکهسهبارالککردیمروطیدومرحلهاضافهوبادورکندهمزندرحدمخلوطشدنمیزنیم،میریزیمتوقالبچربشده،
میذاریمتوفرازقبلگرمشدهبادمای۱۸۰
درجهبهمدت۳۰دقیقه،حالایهقابلمهرومیذاریمروحرارتکرهرومیریزمتاآبشهبعدعسلوگردورواضافهمیکنیموحرارتروخاموشمیکنیم،
کیکمونکهپختگردوعسلیروروشمیریزیم،
دوبارهمیذاریمتوفر،حرارتبالاروروشنمیکنیم،میذاریمدهدقیقهبمونه
تاگردوهاطلاییشن بعدهمکیکتونحاضره،میتونیدروشپودرنارگیل
،خلالپسته،همبریزین
@shirini71
کنجد_عسلی
موادلازم
شکر 2 قاشق سرپر
عسل 2.5 قاشق سرپر
کنجد بو داده یک پیمانه
شکرو عسل بزارید اب شه حدود 3 دقیقه هم بزنید شکر آب شد و حباب زد تمام کنجدهارو با عسل و شکر مخلوط کنید مواد سفتی مثل حلوا به دست میاد باید سریع عمل کنید والا هم کنجدها میسوزه هم زود سرد میشه و بهم میچسبه
حالا قالبهای سیلیکونی را چرب کرده با قاشق چایخوری ازمواد ریخته کاملا فشرده ودر یخچال به مدت 1 ساعت گذاشته تا سفت بشه بعد از قالب بیرون آورده ودر ظرف مورد نظر میچینم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شربت_نعنا
#نوشیدنی_سرد🍹
#کافی_شاپ
سلام دوستای گلم ,انشالله که حالتون خوب باشه ,هوا بسی ناجوانمردانه گرم شده.مدام یاد مردم جنوب کشورمونم که با بی آبی سر می کنن😔حتی تصورش هم سخته .هرچی که می گذره هیچ راه حلی ,آروم کردن اوضاع وفشاری که رو مردمه هیچ مسعول بی مسعولیتی به فکر درست کردن اوضاع نیست ,بخدا حال هیچ کس خوب نیست ودرد همه مون یکیه ,انشالله خدا خودش کمک کنه وهرچه خیره برای ملتمون پیش بیاد 🙏
واما شربت نعنا,به جرات می تونم بگم از بهترین شربتهاست که در نوع خودش بینظیره .پارسال که درست کردم ورسپیش تو پیجم هست عرق نعنا با آب مخلوطه ,امسال آب رو حذف کردم که طعم نعنا بیشتر معلوم شه ,که شاهکارشد وبینظیر ,اون طعم گواری نعنا وقتی نوش جان کنید تا مغز استخوان احساس خوبی به آدم میده که تا نخوریید متوجه نمی شید 😍تمام رسپیهای موجود رو امتحان کردم هیچ کدوم راضی کننده نبود ,تا اینکه کلا" با عرق نعنا وشکر این شربت رو پختم ,انشالله درست کنید ولذت ببریید وموقع خوردن تو شادیهاتون یادم کنید😍
من اندازه ها رو به لیوان می گم شما هر چقدر خواستید اضافه کنید,کلا" دو واحد شکر,یه واحد عرق نعنا در نظر بگیریید
5 لیوان شکر
2/5 لیوان عرق نعنا
رنگ سبز ژله ایی
شکروعرق نعنا ورنگ رو می ریزیید تو قابلمه می زاریید رو شعله گاز ,همینکه شکر تو عرق نعنا حل ورنگ خوب باز شد وچند جوش زد شربت آماده هست ,چون آب نداره نیاز به بخار شدن نداره ,همون یکی دو جوش زد کافیه ,بعدش داخل شیشه مورد نظرتون می ریزیید تو یخچال نگه می داریید
سوال احتمالی شما
میشه رنگ نریزییم ؟ ضرر نداره؟
نعنا شربت رو سیاه می کنه وهیچ وقت بهتون رنگ سبز نمیده ,من حاضرم با تمام وجود ضرراحتمالیشو به جون بخرم ولی اون حس قشنگی که موقع خوردن بهم میده از دست ندم 😍باز خودتون می دونید
رنگش به همین زیباییه که تو عکس می بینید,عکس بدون هیچ ادیتی هست
@shirini71
#سمبوسه_عدس 🥐
امروزو با يك غذاي سريع و عالي شروع كنيم.
اول از همه یک پیمانه عدس رو ابپز کنین.
بعد دوتا سیب زمینی متوسط رو هم بپزین.
حالا عدس و سیب زمینی های پخته رو داخل غذاساز بریزین تا له بشن.
حالا دوتا پیاز رو نگینی ریز کرده و سرخ کنین و بعد عدس و سیب زمینی رو اضافه کرده و دو سه ق غ جعفری خورد شده و نمک و فلفل و پودرسیر و اویشن و زردچوبه زده و همه رو با همخوب مخلوط کنین و یه کوچولو تفت بدین.
حالا موادمون امادست.
🍕نون های لواش رو برش بزنین و یک قاشق از مواد داخلش ریخته و میپیچونیم.سمبوسه ها رو داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
@shirini71