#مرصع_پلوباگوشت_قلقلی
#پلو
#مجلسی
خلال پسته و بادوم رو نیم ساعت قبل تو گلاب خیس کردم و تو روغن تفت دادم کشمش و زرشک هم همینطور ،پوست پرتقال رو نازک برش دادم چهار بار هر بار شش تا هفت دقیقه جوشوندم و ابش رو عوض کردم بار آخر با یک تکه نبات جوشوندم که شیرین و شیره دار شد😋واسه قلقلیها هم گوشت چرخ شده رو با یدونه پیاز رنده شده که آبش رو گرفتم با نمک و فلفل و کوچولو سماق ورز دادم کنار گذاشتم تا دو سه ساعتی بعدش قلقلی درست کردم و تو روغن با حرارت کم سرخشون کردم.اون ظرف هم آب خورش با پیاز داغ و عصاره گوشت و رب درست کردم
@shirini71
#مرصع_پلو
#پلو
#مجلسی
مرصع پلو
6 پیمانه برنج
1 عدد مرغ پاک کرده
1 پیمانه خلال هویج
100 گرم خلال بادام
100 گرم خلال پسته
1 پیمانه کشمش
1 پیمانه زرشک
به میزان لازم زعفران
منظور از پیمانه، 1 عدد پیمانه پلوپز می باشد
طرز تهیه :
برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. گوشتمرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم. خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، ندارد.
@shirini71
#کیک_نارگیل
مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
شکر 2 پیمانه
کره 100 گرم
روغن مایع 1/2 پیمانه
عصاره نارگیل 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
آرد سفید قنادی 2 و 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
باترمیلک 1 پیمانه
پودر نارگیل 2 پیمانه
کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری
@shirini71
🍴طرز تهیه:
اول همه مواد را اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسونید. برای درست کردن باترمیلک توی یک لیوان یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو بریزید و یک پیمانه شیر روی سرکه بریزید و بزارید یک ساعت توی دمای محیط بمونه.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . سه تا قالب گرد 20 سانتی رو آماده کنید ( یا هرقالبی که دوست دارید )
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید.🥚
کره و روغن را همراه شکر حدود 2 دقیقه با همزن بزنید. بعد زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا مواد یکدست شوند. اسانس وانیل و در صورت تمایل اسانس نارگیل را هم اضافه کنید.
آرد را همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک الک کنید. بعد یک سوم آرد را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید بعد یک سوم باترمیلک را اضافه کنید و همینطور به نوبت آرد و باترمیلک را با مواد مخلوط کنید. وقتی مواد مخلوط شد پودر نارگیل را هم اضافه کنید.
در کاسه ای تمیز و خشک با پره های همزن کاملا تمیز و خشک سفیده های تخم مرغ را با کرم تارتار بزنید تا فرم بگیرد. بعد سفیده تخم مرغ را با لیسک داخل مواد فولد کنید.
مواد کیک را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید و به مدت حدود نیم ساعت یا تا وقتی که بپزد داخل فر قرار دهید.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#پارفه_موز
دسر خیلی آسون و شیک و خوشمزه🍸
🍴مواد لازم:
موز 3 تا 4 عدد
بیسکوئیت یا کیک یا کلوچه
خامه فرم گرفته 200 گرم
پودینگ آماده یا خانگی طبق این دستور👇
🍴مواد لازم پودینگ:
شکر 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
نمک یک پنسه
شش عدد زرده تخم مرغ
شیر 3 و نیم پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
🍴طرز تهیه:
برای درست کردن پودینگ ابتدا زرده های تخم مرغ را با شکر و نشاسته ذرت و نمک مخلوط کنید شیر سرد را کم کم اضافه کنید . سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید و با حرارت متوسط دائما هم بزنید . 5 تا 8 دقیقه طول میکشد تا پودینگ به غلظت فرنی برسد در این مدت باید دائما پودینگ را هم بزنید به هیچ وجه ظرف را روی حرارت رها نکنید چون سریع ته میگیره. بعد از برداشتن پودینگ از روی حرارت وانیل و کره را اضافه کنید. سپس پودینگ را به بشقابی گود انتقال دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید طوری که هوا به آن نرسد. بهتره پودینگ رو چند ساعت قبل آماده کنید تا فرصت برای خنک شدن داشته باشه ولی اگه عجله داشتید میتونید ظرف حاوی پودینگ رو روی کاسه آب یخ بزارید و هم بزنید تا زودتر خنک بشه. وقتی پودینگ کاملا خنک شد خامه فرم گرفته را بهش اضافه کنید و با لیسک فولد کنید تا با هم مخلوط بشن.
🍴برای درست کردن پارفه کف هر لیوان یک قاشق پودینگ بریزید. روی پودینگ کمی بیسکوئیت یا کیک مورد نظرتون رو بریزید و چند ورق موز روی کیک ها بریزید. لایه ها را تکرار کنید و روی لایه آخر رو میتونید با پودر بیسکوئیت یا خرده های کیک تزئین کنید. یا میتونید روی پارفه ها را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
پارفه ها باید اقلا یکی دو ساعت و حداکثر چهارپنج ساعت توی یخچال بمونند. پس اگه مهمون دارید دو سه ساعت قبل پارفه ها رو درست کنید.زیاد توی یخچال بمونه هم موزها سیاه میشن هم پودینگ آب میندازه.
نکته: این پودینگ بسیار خوشمزه هست ولی اگه وقت کافی ندارید میتونید از پودر پودینگ آماده بازاری استفاده کنید.
#ژله_میان_تهی_طرح_اقیانوش
#ژله_اقیانوس
روش کار:
ابتدا سنگ شکلاتی رو داخل ظرف بریزین
جلبک رو ما بین سنگ ها جاساز کنین
برای گذاشتن جلبک شلوغش نکنین چون خیلی شلوغ بشه زشت میشه.یکی دو تا کافیه
بعد از اون ژله بلوبری رو اماده کنین و بذارین خنک بشه
دقت کنین اگه روی شکلات سنگی مایع ریخته بشه رنگش رو از دست میده،چاره کار اینه که ژله تون حتما نیم بند باشه.ینی غلیظ باشه و وقتی روی ژله میریزین در کمترین فرصت زود ببنده.اینجور سنگاتون زیبایی خودش رو حفظ میکنه و رنگش رو از دست نمیده
وقتی که ژله نیم بند شد اون رو به ارومی روی سنگ ها میریزیم و جلبک رو هم در جای دلخواه فیکس میکنیم
ماهی یا حیونای دریایی هم داخل ژله نیم بند قرار میدیم
ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا ژله خودش رو بگیره
وقتی کامل بست یه لایه ژله بلوبری کاملا سرد روش ریخته و سریعا سلفون کشیده و وارونه داخل یخچال گذاشته تا کاملا ببنده و بعد هم سلفون رو جدا کرده و در نهایت یک ژله زیبا خواهیم داشت.
@shirini71