#فرنچ_تست
موادلازم
نان تست
شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر یکقاشق غذاخوری
وانیل کمی
کره برای سرخ کردن
نوتلا یا شکلات صبحانه یا مربا، پنیر (هرکدومو دوس دارین یا در دسترس هست)
طرزتهیه
تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید تا باز شه بعد شیر، وانیل و شکر رو اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید
روی نون تست پنیر زدم بعد توت فرنگی و موز چیدم و یه نون دیگه روش گذاشتم
نیازی به فشار دادن و چسبوندن با تلاش نیس یه کوچولو روهم نگه دارین کافیه
داخل مخلوط شیر و تخم مرغ که درست کردیم میزنیم (اندازه ی چند ثانیه نگه دارید) و سپس داخل تابه کمی کره بریزید و دو طرف نون تست ها رو سرخ کنید نیازی به چرب شدن خیلی زیاد نیست
@shirini71
#ران_مرغ_سوخاری
#فست_فود
موادلازم
ران یا سینه مرغ به مقدار لازم (سینه مرغو دراندازه های دلخواه برش بدین فقط خیلی ضخیم نباشن)
آردسوخاری (بنظرم آردسوخاری درشت خیلی زیباترمیکنه مرغ سوخاریتو چون حالت کرانچی بهش میده ؛ من پانکو استفاده میکنم)
تخم مرغ دوعدد
آرد سفید ۱ و نیم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
پودر پاپریکا نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
پودر کرفس نصف قاشق غذاخوری
پودر نعنا نصف قاشق غذاخوری
پودر ریحان نصف قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۱قاشق غذاخوری
ابتدا مرغتونو با کمی نمک و زعفران غلیظ و فلفل مزه دار کنین ترجیحا ازشب قبل یا اگه از ران مرغ استفاده میکنین با مقداری نمک و فلفل و آبلیمو و پیاز بذاربن تا نیم پز شه بعد از سرد شدن کامل کارو شروع میکنیم ؛ اگر ازسینه ی مرغ استفاده میکنین دیگه نیازی به آبپز شدن نداره
خب سه تا ظرف گود انتخاب کنین داخل یکی دوعدد تخم مرغو خوب بزنین
داخل ظرف دیگه آرد و ادویه هایی ک گفتمو باهم مخلوط کنین و ظرف بعدی هم آرد سوخاری
تکه های مرغو به ترتیب داخل آرد معمولی و سپس داخل تخم مرغ مجدد آرد دوباره تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری می غلطونیم و روی یه سینی میچینیم یه ساعتی میذاریم داخل یخچال تا منسجم بشه . بعد با حرارت متوسط روبه پایین سرخشون میکنیم هر تکه حدود پنج دقیقه پختش زمان میبره درحین پختم حرارتو بالا و پایین ببرین تا روغن خیلی داغ یا خیلی سرد نشه .
نوش جان
@shirini71
#شیرینی_بادام_عسل
@shirini71
مواد لازم براي پايه شيريني:
جوز هندي رنده شده يك دوم قاشق چايخوري
شكر قهوهاي يك دوم پيمانه
آرد 1 پيمانه (150 گرم)
پودر بادام يك دوم پيمانه (100 گرم)
كره آب شده 90 گرم
مواد لازم براي رويه شيريني:
تخممرغ 3 عدد
شكرقهوهاي يك چهارم پيمانه
عسل يك چهارم پيمانه
بادام خرد شده يك و يك دوم پيمانه
شكلات قهوهاي شيري آب كرده 100 گرم
جوز هندي، شكر، آرد و پودر بادام را با هم در كاسهاي مخلوط كنيد. سپس كرة آب شده را به مواد اضافه كرده مواد را خوب مخلوط كنيد و با دست ورز دهيد. حال مواد را كف قالب مستطيل شكل به ابعاد 20 در 30 سانتيمتر ريخته و با قاشق يا (وردنه كوچك صاف كن) روي آن را صاف كرده گوشهها را با دست فرم دهيد. هنگامي كه به اين صورت صاف و يكدست شد آن را در طبقة وسط فر كه از قبل با دماي 175 درجة سانتيگراد روشن كرده بوديد به مدت 12 دقيقه قرار دهيد تا پايه پخته و كمي طلايي شود.
در ظرف ديگر تخممرغها را بشكنيد و با همزن 1 تا 2 دقيقه بزنيد. مقداري از شكر قهوهاي را به تدريج اضافه كنيد و با همزن بزنيد. هنگامي كه مخلوط شد مابقي شكر و عسل را نيز اضافه كنيد و با همزن بزنيد. بادام خرد شده و شكلات ذوب شده را به آن اضافه و با قاشق هم بزنيد، تا كاملاً مخلوط مواد شوند. اين مايه را روي پايه شيريني پهن كنيد. دماي فر را به 150 درجه سانتيگراد برسانيد و شيريني را به مدت 40 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد. بعد از آن شيريني را از فر خارج كرده اجازه دهيد خوب خنك شود و آن را در ابعاد 5 در 5 سانتيمتر برش بزنيد.
رنگو ببین😉
آدم کیف میکنه👍👍
آماده کردنشم که بسیار آسونه💁♀️💁♀️
#دسر_آلبالو🍒
مواد لازم:
برای قسمت آلبالویی:
آب آلبالو آماده یک لیتر
نشاسته ذرت ۶ ق غ
وانیل نوک ق چ(بخاطر اینکه آب آلبالو آماده استفاده کردم شکر نزدم شما به علاقه خودتون رفتار کنید)
برای قسمت صورتی:
شیر یک لیتر
آرد سمولینا ۸ ق غ
شکر ۱۲ ق غ
نوک قاشق وانیل
ابتدا قسمت آلبالویی آماده میشه،آب آلبالو و نشاسته روی حرارت متوسط تا زمانیکه قوام پیدا کنه بپزید،از روی خرارت بردارید و وانیل بزنید و در قالب که با آب خیس کردید بریزید.دو ساعت بزارید یخچال بمونه.برای قسمت صورتی به جز وانیل همه مواد رو در ظرف مناسب بریزید.و روی حرارت متوسط بپزید تا قوام پیدا کنه و وانیل اضافه کنید از روی حرارت بردارید،کمی که از حرارت افتاد روی قسمت آلبالویی بریزید،یک شب در یخچال بزارید بمونه،فرداش از قالب در بیارید و هر جور میل دارید تزیین کنید(قسمت صورتی در واقع سفیده که با ترافل صورتی تزیین شده)نوش جان😋
@shirini71
#دسر_آلبالو
برای تهیه قسمت آلبالویی:
3 لیوان آب آلبالو
4 ق.غ سرپر نشاسته ذرت
1 ق.م کره
برای تهیه قسمت ساده:
1 لیتر شیر
2 ق.غ سرپر آرد
2 ق.غ سرپر نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
وانیل به مقدار لازم
طرزتهیه قسمت آلبالویی:
آب آلبالو را در ظرفی بریزید. نشاسته و کره را اضافه کرده بپزید. قالب را قبلا خیس کنید و دسر را داخلش بریزید و صبر کنید تا سرد شود. در همین حال مواد قسمت ساده دسر را قاطی کرده بپزید و اجازه دهید کمی سرد شود سپس روی قسمت آلبالویی داخل قالب بریزید.داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود بعد دسر را از قالب خارج کرده در ظرف دلخواه با سلیقه خودتان تزیین کرده سرو نمایید.نوش جون
@shirini71
#پودینگ_با_سس_آلبالو
1کیلوآب آلبالو جوشانده شده
3ق.غ آرد ذرت
1لیوان شکر
1عددچوب دارچین و1عدد میخک
1ق.م کره
1لیتر شیر
3ق.غ نشاسته
4ق.غ پر آرد
1 پاکت وانیل
طرز تهیه:
اب آلبالو را با3ق ارد ذرت،1لیوان شکرو چوب دارچین و میخک راباهم قاطی کرده و میجوشانیم و زمانی که به قوام امد1ق.م کره را اضافه کرده و1دقیقه دوباره بجوشانید بعد از روی گاز بردارید و چوب دارچین و میخک رادراورد بعد در قالبی که خیس کردیم مواد را بعد از اینکه گرمای اولیه ی ان رفت میریزیم بعداز15دقیقه در فریزر گذاشته و بهتر است2ساعت بماند.
بعد1لیتر شیر را در قابلمه ای بریزید 3ق.غ نشاسته و4ق ارد راریخته وباهمزن هم میزنیم و 1لیوان شکر را اضافه کرده وبا هم زدن میپزیم زمانی که مواد تیره تر شد 1پاکت وانیل (درصورت تمایل)و1ق.م کره با هم زدن میپزیم.پودینگ را از روی گاز بر میداریم 10دقیقه بعد دسر را از یخچال در اورده و پودینگ را روی ان میریزیم ودوباره در یخچال میگذاریم هر چقدر بیشتر بماند بهتر است، بعد از یخچال دراورده وبا دقت از قالب دراورده و سرو کنید.
نوش جان
@shirini71