رنگو ببین😉
آدم کیف میکنه👍👍
آماده کردنشم که بسیار آسونه💁♀️💁♀️
#دسر_آلبالو🍒
مواد لازم:
برای قسمت آلبالویی:
آب آلبالو آماده یک لیتر
نشاسته ذرت ۶ ق غ
وانیل نوک ق چ(بخاطر اینکه آب آلبالو آماده استفاده کردم شکر نزدم شما به علاقه خودتون رفتار کنید)
برای قسمت صورتی:
شیر یک لیتر
آرد سمولینا ۸ ق غ
شکر ۱۲ ق غ
نوک قاشق وانیل
ابتدا قسمت آلبالویی آماده میشه،آب آلبالو و نشاسته روی حرارت متوسط تا زمانیکه قوام پیدا کنه بپزید،از روی خرارت بردارید و وانیل بزنید و در قالب که با آب خیس کردید بریزید.دو ساعت بزارید یخچال بمونه.برای قسمت صورتی به جز وانیل همه مواد رو در ظرف مناسب بریزید.و روی حرارت متوسط بپزید تا قوام پیدا کنه و وانیل اضافه کنید از روی حرارت بردارید،کمی که از حرارت افتاد روی قسمت آلبالویی بریزید،یک شب در یخچال بزارید بمونه،فرداش از قالب در بیارید و هر جور میل دارید تزیین کنید(قسمت صورتی در واقع سفیده که با ترافل صورتی تزیین شده)نوش جان😋
@shirini71
#دسر_آلبالو
برای تهیه قسمت آلبالویی:
3 لیوان آب آلبالو
4 ق.غ سرپر نشاسته ذرت
1 ق.م کره
برای تهیه قسمت ساده:
1 لیتر شیر
2 ق.غ سرپر آرد
2 ق.غ سرپر نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
وانیل به مقدار لازم
طرزتهیه قسمت آلبالویی:
آب آلبالو را در ظرفی بریزید. نشاسته و کره را اضافه کرده بپزید. قالب را قبلا خیس کنید و دسر را داخلش بریزید و صبر کنید تا سرد شود. در همین حال مواد قسمت ساده دسر را قاطی کرده بپزید و اجازه دهید کمی سرد شود سپس روی قسمت آلبالویی داخل قالب بریزید.داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود بعد دسر را از قالب خارج کرده در ظرف دلخواه با سلیقه خودتان تزیین کرده سرو نمایید.نوش جون
@shirini71
#پودینگ_با_سس_آلبالو
1کیلوآب آلبالو جوشانده شده
3ق.غ آرد ذرت
1لیوان شکر
1عددچوب دارچین و1عدد میخک
1ق.م کره
1لیتر شیر
3ق.غ نشاسته
4ق.غ پر آرد
1 پاکت وانیل
طرز تهیه:
اب آلبالو را با3ق ارد ذرت،1لیوان شکرو چوب دارچین و میخک راباهم قاطی کرده و میجوشانیم و زمانی که به قوام امد1ق.م کره را اضافه کرده و1دقیقه دوباره بجوشانید بعد از روی گاز بردارید و چوب دارچین و میخک رادراورد بعد در قالبی که خیس کردیم مواد را بعد از اینکه گرمای اولیه ی ان رفت میریزیم بعداز15دقیقه در فریزر گذاشته و بهتر است2ساعت بماند.
بعد1لیتر شیر را در قابلمه ای بریزید 3ق.غ نشاسته و4ق ارد راریخته وباهمزن هم میزنیم و 1لیوان شکر را اضافه کرده وبا هم زدن میپزیم زمانی که مواد تیره تر شد 1پاکت وانیل (درصورت تمایل)و1ق.م کره با هم زدن میپزیم.پودینگ را از روی گاز بر میداریم 10دقیقه بعد دسر را از یخچال در اورده و پودینگ را روی ان میریزیم ودوباره در یخچال میگذاریم هر چقدر بیشتر بماند بهتر است، بعد از یخچال دراورده وبا دقت از قالب دراورده و سرو کنید.
نوش جان
@shirini71
سلام دوستان گلم
آموزش امروزمون خیلی خیلی ساده و راحت و بدون فر هست که من تو کاغذ های کاپ کیک ریختم می تونید قالب دیگه ای یا حتی قالب های کیک یزدی درست کنید میتویند ساده یا شکلاتی و هر یعنی دستت دارید بزنید من با شکلات چیپس درست کردم خیلیم خوشمزه
راحت تر از اون چیزی که فکر میکنید هست و ساده 😉🤞 امیدوارم پایه باشید تا بریم برای دستورش 😍
#کیک_فوری
توضیحی که میزارم برای همین مقدار کیک هست
خیلی خیلی راحته
قابلمه رو بزارید روی شعله کم تا گرم بشه به همون روش بدون فر که استوری هم توضیح دادم
تو ظرفی یک و نیم پیمانه ارد رو با یک ق م بکینگ پودر سه بار الک کنید یک چهارم ق چ وانیل + دو سوم پیمانه شکر + دوتا تخم مرغ کامل ویک سوم پیمانه روغن مایع + نصف پیمانه شیر یا اب اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشه بعد دو سومکپسول هارو پر کنید من وسط مواد و روش کمی شکلات چیپسیریختم میتوتید شکلاتی هم درست کنید دو ق پودر کاکائو بزنید و همین مقدار از ارد اصلی کم بشه
به همین سادگی 😉
@shirini71