eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃 ⁦✔️⁩مواد لازم . بلغور گندم آب پز شده 2پ ، بادمجان متوسط 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد ، آب مرغ 2 پ . ✅طرزتهیه . پیاز هارو نگینی خرد کرده و روی حرارت در تابه با کمی روغن تفت دهید کمی که سرخ شد فلفل و با دمجان را هم نگینی خرد کرده با پیاز اضافه کنید ، به تفت دادن ادامه دهید تا جایی که با دمجان ها خوب پخته شود با  قاشق هم بزنید گندم و آب مرغ رو اضافه کنید و در تابه را ببندید تا آبش کشیده شود ، در آخر ادویه جات و نمک‌را هم اضافه کرده بگذارید تا دم بکشد . . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بلغور درشت ۳ لیوان رشته یک لیوان گوشت 300 گرم(یا مرغ,یا سویا) پیاز ۲عدد کره ۲ قاشق غذا خوری گوجه رنده شده یک لیوان رب یک قاشق غذا خوری نمک و زرد چوبه به میزان لازم اب،گوشت روغن مایع پیازهار ا خرد میکنیم در قابلمه روغن مایع میریزم کمی تفت میدیم سرخ بشه و بعد گوشت پخته شده را میریزم تفت میدیم و بعد رشته ها و کره را میریزیم تفت میدیم و بعد گوجه و رب را میریزیم تفت میدیم بلغور را ریخته هم میزنیم آب،گوشت و آبجوش را میریزیم نمک و زرد چوبه ریخته درش را گذاشته و میگذاریم بپزد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای بلغورپلو: یه پیازدرشت ونگینی ریزخردمیکنم وتف میدم تا سبک شه زردچوبه وفلفل اضافه میکنم عطرادویه که بلندشد،دوتاحبه سیررنده شده اضافه میشه وبعدازون گوجه پوره شده.روی حرارت میمونه تا گوجه رنگ بازکنه وآبش تبخیرشه بعدبلغورشسته شده اضافه میکنم. وآبش که کشیده شد برای یکربع دم میزاریم. من ازبلغورترکیه ای استفاده میکنم که سال گذشته ازتبریزخریدم. . کوفته مرغ: سینه مرغ وچرخ کردم همراه یکم شیرویکم سویا سس یا سس ورستشیر( جفتش رو نداشتید می تونید حذف کنید) دوحبه سیررنده شده وجعفری وپیازچه خرد شده ونمک ویکم پول بیبر( پودر فلفل قرمز) وپودرنون ورز دادم بعدا کوفته های کوچیک درست کردم یکی دوساعت تویخچال موندوبعد گریلشون کردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد ۴ لیوان آب ولرم یک و۱/۴ لیوان خمیرمایه ۱ ق غ پر شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ روغن زیتون ۲ ق غ سس کچاپ ۱/۲ لیوان ریحان مقداری پپرونی ۱۰۰گرم زیتون حلقه ایی ۱/۴لیوان کوجه گیلاسی مقداری پنیر موزارلا وپنیر چدار به میزان لازم پودر اوراگانو وفلفل سیاه وپاپریکا طرزتهیه : آرد و نمک وشکر وخمیر مایه وروغن زیتون وآب ولرم رو باهم مخلوط کرده وخوب ورز میدیم باید خمیر به دست نچسبه وبعد خمیر رو گرد کرده ودر ظرفی میزاریم و۱ ق روغن زیتون رو روی خمیر می ریزیم وروی خمیر پخش میکنیم وبعد روی ظرف رو بادستمال تمیزی می پوشانیم ویک ساعت الی یک ساعت ونیم در جای گرمی استراحت میدیم . بعد از استراحت خمیر رو در سینی که چرب کرده ایم پهن میکنیم. بعد سس کچاب باطعم ریحان رو روی خمیر پخش میکنیم. پپرونی رو حلقه ایی برش می زنیم وروی سس می زاریم. بعد گوجه های گیلاسی وزیتون حلقه ایی رو هم اضافه کرده ودر آخر پنیر چدارو پنیر موزارلا رو روی کل مواد پخش میکنیم وبعد ریحانه ها رو روی پنیر می ریریم وپودر آویشن وپاپریکا روی کل مواد می ریزیم وبعد در فر ۱۸۰به مدت ۲۰دقیقه قرار میدیم @shirini71
بنده طلبه هستم و بخاطر مشکل مالی که برام پیش آمده دنبال انجام نماز و روزه برای اموات و انجام چله زیارت عاشورا و ختم قرآن هستم که با پولش مشکلم حل شود. ببخشید شما سراغ ندارین که به بنده واگذار کنید یا کسی رو معرفی کنید که بنده براشون انجام دهم. در صورتی که سراغ داشتین به آیدی زیر مراجعه فرمایید Yazahra2236
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: یک بسته پودر ژله آلوئه ورا یک بسته پودر ژله آلبالو یا توت فرنگی یا تمشک ۲ لیوان آب جوش یک کاسه فالوده آماده طرز تهیه: یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱لیوان آب جوش قاطی میکنیم و ۳ دقیقه قشنگ هم میزنیم با قاشق تا ذرات ژله حل بشه،بعد میذاریمش تا حسابی از داغی بیوفته و سرد بشه،قالب پلاستیکی برای ژله بهترینه و راحت هم درمیاد،قالب رو‌ حسابی با روغن مایع چرب میکنیم،بعد به انداره نیم سانتی متر ژله الوئه ورا توش ریخته و میزاریم یخچال ببنده،بعد که بست یکم فالوده روش میریزیم و‌یکم ژله آلوئه ورا لابه لاش تا رشته ها منسجم بشن و وا نرن(به اندازه ۲ سانتی متر)،دوباره میذاریم یخچال تا ببنده ، وقتی بست دوباره یکم دیگه آلوئه ورا روش بریزین تا ببنده بعدش یک لیوان آب جوش رو با ژله توت فرنگی ترکیب کنین بزارین قشنگ سرد بشه بعد روش بریزین بزارین یخچال تا ببنده،بعدش این قالب چون متوسط هست و پلاستیکی و چرب هم شده رااااحت درمیاد از قالب. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا