eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ وآلو💞💞💞 مرغ تکه شده آلو سیاه 6الی8 عدد رب گوجه 2ق.غ زعفران آبکرده 3ق.غ نمک وفلفل زردچوبه پیاز حلقه شده 1عدد متوسط فلفل دلمه نصف 1عدد روغن 2ق.غ مرغ رو بانمک وفلفل وزردچوبه مخلوط کرده داخل قابلمه پیاز وفلفل دلمه چیده مرغ های مزه دار شده رو داخل قابلمه گذاشته رب رو روی مرغ ریخته روغن هم اضافه کنید وزعفران آب کرده رو هم اضافه کنید ونصف لیوان آب بریزید درب قابلمه رو ببندید وروی شعله خیلی ملایم بزارید تا 10 الی15 دقیقه تا بوی خوش مرغ که بلند شد دربش رو بردارید ورب که روی مرغ ریختید وتغییر رنگ داد پخش کنید به تمام جای مرغ دوباره دربش رو بزارید بعد از چند دقیقه آب بریزید روش به اندازه ای که نصف مرغ ها باشه روی مرغ نباشه ودربش رو بزارید تا مرغ بپزه وبه روغن بیفته ورنگ زیباش رو پس بده 15 آخر آلو ها رو اضافه کنید .با برنج نوش جان کنید.بپزید ولذت ببرید💝💝💝💝http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
کال کباب💞💞💞💞 بادمجان کبابی 5عدد مغز گردو ساییده 2ملاقه دلار 2ق.غ گلپر 1ق.غ رب انار1ق.غ آبغوره 1لیوان فلفل سیاه نصف ق.چ سیر رنده شده 2حبه اول بادمجان کبابی رو پوست کنده وبا گوشت کوب خوب بکوبید داخل ظرفی بریزید وسیر وگلپر وفلفل مغز گردو ورب انار که با آبغوره صاف ویکدست کردیم اضافه کرده ودلار هم اضافه کرده (دلار یه نوع سبزی که از نعنا وگشنیز وکاکوتی که خوب ساییده شده ودرآخر با نمک فراوان مخلوط شده که با خیار وگوجه سبز وبعضی غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. بخاطر نمک زیاد دیگه از نمک توی غذا استفاده نمیشه)خوب مواد رو مخلوط کرده وداخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشه وکنار غذا نوش جان کنید.آماده کنید ولذت ببرید💝💝💝💝http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
پفیلا_پنیری: ذرت و داخل ظرف بریزید درشو بزاریدبرخلاف همیشه روغن ونمک نریزید اجازه بدید تمام ذرتها که باز شد حرارتو خاموش کنید پودر اب پنیر و بانمک مخلوط کنید و روش الک کنید همه جا بریزید سریع هم بزنید سرعت عمل خ مهمه وگرنه همشون میچسبن بهم چون تا داغ میشه شبیه پنیر پیتزا کشدار میشه نکته:پودراب پنیرو لوازم قنادیها دارن ظاهرش دقیقا دقیقا شبیه شیرخشک هست همه رنگ تقریبا همان شکل بین انگشتان ک فشار میدید صدا میده مزه که میکنید بازم نزدیک به شیرخشک هست فقط خ کم ترش وشور هست و طعم شیرینیش قالبه واینکه پودر اب پنیر و بمب انرژی هم میگن پایه تمام پودرهای بدنسازی اب پنیره برای کودکان هم خ مفیده پس تهیه کنید و روی پفیلا بریزید وبا خانواده وکوچولوها سرو کنید. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
💕 برخیز و سلامی کن و لبخند بزن که این صبح نشانی ز غم و غصـه ندارد لبخند خدا در نفس صبح عیان است بگذار خدا دست به قلبت بگذارد ! سلام ، صبحتان بخیر 🌺
🍩 طرز تهیه👇 کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد را روی کره ذوب شده الک کنید، با قاشق چوبی و حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا آرد در کره سرخ شود(دقت کنید آرد نسوزد). پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید هسته خرماها را خارج کنید و داخل خرماها را با مغز گردو پر کنید و داخل ظرف در کنار هم بگذارید سپس مخلوط کره و آرد را روی خرماها بریزید تا روی آنها را بپوشاند رنگینک را 2ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس روی رنگینک را با پودر پسته یا پودر قند تزیین و سرو کنید میتوانید مغز گردو را با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا تست شود سپس استفاده کنید آرد سبوس دار مزه و طعم بهتری به رنگینک میدهد در بعضی دستورها آرد تفت داده میشود و پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد کره به آن اضافه میشود http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🍕 🔷مواد لازم👇 🔹گوشت چرخ کرده: 200 گرم 🔹 فلفل دلمه ای: 1 عدد  🔹رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری  🔹قارچ: 200 گرم 🔹پیاز: 1 عدد 🔹کالباس: 200 گرم  🔹پنیر پیتزا: مقدار لازم زیتون و آویشن:به مقدار لازم 🔆 طرز تهیه👇 🔅 پیاز را خرد  کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید. کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ  ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید. خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، رب  گوجه فرنگی را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید ، مقداری پنیر روی رب بریزید سپس قارچ ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید و روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید. روی پنیر فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را به مدت 15 – 20 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید سپس پیتزا را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
حلیم بوقلمون حتما حلیم ۲۴ ساعت خیس بشه اینطور واسه پخته شدنش هم اذیت نمیشید و راحت پخته میشه. بهترین گوشت گوشت گردن گوسفنده بعد گوشت بوقلمون و در آخر مرغ😊 نمک رو ب هیچ عنوان اول اضافه نکنید برای داشتن حلیم برای ۴ نفر ب مواد زیر نیاز داریم👇 گندم مخصوص حلیم ۴۰۰ گرم یا ۲ پیمانه گوشت بوقلمون ۲۰۰ گرم (میتونید از مرغ یا گوشت گردن گوسفند استفاده کرد) نمک و فلفل سیاه ب مقدار لازم پیاز ۱ عدد کوچک ابتدا گندم رو تمیز کرده و خوب میشوریم. ۲۴ ساعت خیس میکنیم و با ۶ لیوان آب ( معادل یک لیتر و نیم آب) میپزیم. در ابتدا حرارت بالا باشه تا جوش بیاد ب محض جوش اومدن حرارت رو خیلی کم میکنیم و میزارم گندم کم کم شکفته بشه. در این زمان گوشت بوقلمون رو با ۴ لیوان آب ۱ عدد پیاز چهار قاچ شده و کمی نمک و فلفل سیاه میپزیم (هیچ ادویه دیگه ای استفاده نکنید رنگ حلیم عوض میشود) تا کاملا پخته و له بشه اما توجه کنید ب یک لیوان سوپ برای صاف کردن گندم نیاز داریم و کنار بزارید. این فرآیند ۴ ساعت زمان نیاز داره تا گندم کاملا پخته بشه.هر موقع دیدیم آب گندم کشیده شد ۱ لیوان آب اضافه میکنیم و هر ۲۰ دقیقه یکبار هم میزنیم. وقتی گندم حسابی لعاب داد میزاریم سر بشه و با گوشت کوب برقی یا میکسر میکس میکنیم و از صافی رد میکنیم. اگر حس کردیم سفت شده مقداری از سوپ رو اضافه میکنیم تا روون بشه. بعد از این مرحله صاف کردن ی مایع صاف شده داریم ک با باقیمانده سوپ ترکیب میکنیم. و روی حرارت میزاریم. گوشت ریش ریش شده رو اضافه کرده و میزاریم حدودا ۱ ساعت با حرارت خیلی خیلی کم بپزه. در این مرحله حلیم را مرتب باید هم بزنید ک ته نگیره. 🔴
*سمیه*: مربای سیب درسته دستور تاییدی هانی فود تبریز مواد لازم: سیب ریز یک کیلو گرم شکر 5 لیوان آب 3 لیوان جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری طرز تهیه: داخل یه کاسه آب میریزیم و نصف فنجان آبلیمو یا سرکه داخل آب میریزیم و کنار دستمون میگذاریم. سیبها رو پوست میگیریم و از ته چاقوی نازک رو فرو میکنیم داخل سیب و هسته هاش رو در میاریم، فقط طوری که دم سیب جدا نشه. سیب ها رو داخل آب می اندازم برای این توی آب سرکه یا آبلیمو میریزیم که سیبها سیاه نشن. 3 لیوان آب و شکر رو توی قابلمه ترجیحا لعابی میریزیم و روی شعله میگذاریم تا شکر حل بشه. جوهر لیمو رو اضافه میکنیم. آب سیبها رو خالی میکنیم و سیبها رو داخل ابجوش اول میپزیم تا زمانی که له نشن وبعد داخل شیره می ریزیم و با شعله کم میگذاریم سیبها شهد رو به خودشون جذب کنن تا مربا قوام بیاد. در این حین کف روش رو هم تا حد امکان بگیرید. نمیدونم از عکس متوجه میشید یا نه باید غلظت شیره به این حد برسه شیره این مربا بعد از خنک شدن حالت ژلاتینی داره. برای اینکه بدونید شیره قوام اومده یا نه یک قاشق از شیره رو داخل یک نعلبکی بریزید و توی فریزر بگذارید تا چند دقیقه ای خنک بشه بعد خارج کنید و نعلبکی رو تکون بدید از شیره به سختی توی نعلبکی تکون بخوره شیره قوام اومده ولی اگه هنوز رقیق و شل باشه باید بیشتر بجوشه. میتونید با اضافه کردن زعفران به شهد سیب زرد یا رنگ خوراکی هنگامپخت با اب مربای قرمز مربای سیب سبز یا قرمز داشته باشید. نکته: برای معطر کردن این مربا میتونید نصف لیوان گلاب یا چند تا دونه هل استفاده کنید. پ ن:اضافه کردن یک قاشق
امروز خورشید که از میانه درختان رخ می نمود آرزو کردم که طلوع خورشید غروب غم هایتان باشد و زندگیتان سرشار باشه از لحظه های روشن آسمانی 👩‍🍳🍝
چای ترش چند پر نعنا چند پر لیموترش 1 عدد سیب 2 عدد آب جوش 1 و نیم پیمانه عسل 1 قاشق سوپخوری یا نبات به میزان لازم طرز تهیه دمنوش سیب و نعنا لیمو ترش و سیب را حلقه ای برش بزنید و به همراه چای و نعنا داخل لیوان های مخصوصدمنوش و یا قوری بریزید و بر روی آن آب جوشیده بریزید تا به مدت 5 دقیقه دم نوش دم بکشد. بعد آن را از صافی رد کنید و چای آن را با عسل یا نبات میل کنید. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
طرز تهیه دمنوش کیوی این دمنوش، خوشمزه و سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین است.  برای تهیه این دمنوش میتوانید از میوه تازه و یا میوه خشک استفاده کنید.  طرز تهیه: 5 تکه میوه را با یک قاشق چای سبز و یک تکه 2 سانتی دارچین(و یا پودر دارچین تازه)  در یک قوری ریخته و روی محتویات ریخته شده در قوری، آبی که از جوش افتاده اضافه کنید و برای 10 دقیقه دور از حرارت به آن زمان دهید تا دم بکشد. نکته : سعی کنید چوب دارچین را خرد کنید تا هم عطر بهتر و هم رنگ بهتری داشته باشد، در دمنوش هایی که رنگ شفافی دارند به جای پودر دارچین از تکه های دارچین استفاده کنید زیرا پودر دارچین باعث کدر شدن دمنوش شما میشود. این دمنوش را میتوانید به صورت سرد نیز بنوشید. 👩‍🍳🍝http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
به میوه بسیار مفید و خوش عطری است،  ولی توصیه میشود به صورت خام مصرف نشود و پخته آن برای بدن مفید تر است. برای مصرف میوه به صورت دمنوش میتوانید ابتدا به را به صورت ورقه های نازک برش داده و در آفتاب خشک کنید سپس در ماهیتابه کمی تفت دهید. برای تهیه دمنوش به 5 تکه میوه، مقدار2سانتی متر دارچین خرد شده نیاز است. مواد را در داخل یک قوری چینی حاوی آب جوش بریزید و اجازه دهید تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد و بعد از آن هنگام میل کردن 2 قاشق غذا خوری به آن عسل اضافه کنید و از طعم دلچسب و عطر دلپذیر این نوشیدنی لذت ببرید. خواص:آرام بخش، تقویت قلب، درمان عفونت، نیرو بخش، کاهش فشار خون و شادی آور 👩‍🍳🍝http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
چای یا دمنوشهای میوه ایی با کلی خاصیتهای بینظیر👆 صبح شنبه تون رو با یک لیوان دمنوش دلپذیرتر کنید😍👆👌http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
کیک صبحانه مواد لازم آرد یک پیمانه خامه نصف پاکت صورتی یا ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر یک پیمانه سر خالی وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر یک ق غ روغن مایع ۱/۳ پیمانه طرز تهیه تخم مرغها و وانیل رو بمدت ۶ دقیقه با همزن میزنیم بعد شکر رو ضاف کرده دو باره ۳ دقیقه میزنیم تا در تخم مرغ حل بشه و بعد روغن رو اضاف کرده ۲ دقیقه میزنیم و حالا آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و‌الک میکنیم و در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضاف کرده و‌با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم و‌در آخر کمی از مایه کیک در ظرفی گذاشته و‌با خامه خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و‌حالا مایه خامه رو در کل مواد کیک ریخته و با لیسک مخلوط میکنیم و‌در قالب لوف یا قالب سایز ۲۰ که کمی چرب کردیم میریزیم و رویه کیک رو با پودر گردو ، کنجد یا پرک بادام تزیین کرده و در فر گرم شده با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم ( البته زمان پخت هر کیک بستگی به گرمای فر داره و بعد از ۳۵ دقیقه شروع به چک کردن کیک بکنید که نسوزه ) سیده زهرا http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🍝🍝 200 گرم اسپاگتی رو بعد از پخت ، آبکش کنید(داخل آب قابلمه نمک و مقداری روغن هم بریزید)،بعد آنرا با دو قاشق روغن و یک پیمانه پودر پنیر پارمسان مخلوط کنید.داخل قالب مافین رو خوب چرب کرده و داخل آنها را از ماکارانی پر کنید و بعد از مایه ماکارانی که از قبل آماده کرده اید وسط آن بریزید.داخل فر 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید. در آخر روی آنرا با مقداری سس کچاپ و پودر پنیر پارمسان تزیین کنید. نوش جان😊 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مواد لازم : کیوی متوسط ۱۰ تا شکر نصف لیوان آب نصف لیوان ژلاتین ۱ ق چ سر پر ژله آلوئه ورا ۲ بسته خامه قنادی زده شده یا بستنی ۴ ق غ طرز تهیه:کیوی رو پوست گرفته حلقه میکنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه می‌پزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا دوره بشه ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستنی یا خامه رو اضافه و خوب هم می‌زنیم حالا کیوی رو هم اضافه کرده همه مواد رو مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳؛؛؛۴ ساعت بمونه سفت بشه. به جای ۲ لیوان آبجوش و ۲ لیوان آب سرد من از ۳ لیوان آبجوش استفاده کردم تا ژله خوشمزه تر و سفت تری داشته باشم. میتونید از پودر ژله کیوی هم استفاده کنید بجای آلوئورا..برای رنگ گلها ژله رنگی استفاده کردم اول قالب رو چرب کردم بعد ژله رو با سرنگ ریختم گذاشتم یخچال تا ببنده بعد دسر رو ریختم دوباره گذاشتم یخچال. دسر بسیار خوشمزه ای هس 😋 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ 5 عدد کره یک پیمانه آب کرده و سردشده شیر یک پیمانه ماست یک پیمانه مایه خمیر فوری 2 قاشق سوپخوری پودر قند یک دوم پیمانه نمک یک هشتم قاشق چایخوری آرد 500 گرم یا به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد یک زرده تخم مرغ و مقداری کنجد برای تزیین مواد میانی کره 100 گرم آرد 100 گرم پودر گردو یا بادام یا نارگیل یک پیمانه دارچین یک قاشق سوپخوری شکر 4 قاشق سوپخوری تخم مرغ، کره، شیر، ماست و مایه خمیر و پودر قند و نمک و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهیدو 45 دقیقه به خمیر استراحت دهید. برای تهیه مواد میانی، آرد را با کره روی حرارت تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. مغز گردو و دارچین و شکر را اضافه مخلوط کنید. از خمیر فوق به اندازه گردو برداشته وسط آن را کمی گود کرده و از مواد میانی داخل خمیر بگذارید. سپس کلوچه ها را داخل سینی فر چیده و روی آنها را مهر بزنید. روی خمیر را زرده تخم مرغ مالیده سپس کنجد بپاشید. داخل فر یک سینی آب قرار داده و کلوچه ها را طبقه وسط با حرارت 190 درجه به مدت نیم ساعت بگذازید تا رو و زیر آن طلایی شود. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006 🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک بستنی بستنی وانیلی ۱بسته نیم کیلوی بیسکوییت پتی بور ۱بسته گردو ۱۰۰گرم بستنی وانیلی که خوب اب شد تودمای خونه گردو وهمراه بیسکوئیت اسیاب میکنید(من چون دوست دارم گردو زیر دندون بیاد بارنده درشت رنده کردم)ودراخرقاطی بستنی میکنیدومی ریزیددرون قاب من داخل همون قالب ژله هام ریختم وبه مدت ۵ساعت داخل فریزر میذارید. این تعداد اندازه برای ۵نفرمی باشد. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
سالاد توپک سیب زمینی مواد لازم سیب زمینی متوسط : 3 عدد نمک و فلفل : به میزان لازم سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری کره : 20 گرم مواد لازم برای تزیین سالاد سس مایونز آب لبو زعفران کاهو کلم سفید و کلم قرمز جعفری ساطوری و هویج مواد لازم برای تهیه مغز سالادفلفل دلمه ای خرد شده : نصف پیمانه ژامبون خرد شده : 1 پیمانه خیار شور نگینی : نصف پیمانه طرز تهیه سالاد توپی رنگی در مرحله اول طرز تهیه سالاد توپی ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و سپس آن ها را رنده کنید کره را در داخل سیب زمینی ها قرار دهید تا با حرارت آن ها ذوب شود سپس نمک و سس مایونز و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و مواد سالاد را به مدت 60 دقیقه در درون یخچال قرار دهید. در مرحله بعدی روش درست کردن سالاد توپی رنگی، ژامبون و فلفل دلمه ای ریز خرد شده و خیار شور را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس بعد از مدت زمان ذکر شده مواد سالاد را از درون یخچال بیرون آورید سپس به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و مواد سالاد را در کف دست هایتان باز کنید سپس مقداری از مخلوط ژامبون و فلفل دلمه ای و خیار شور را در وسط مواد سالاد قرار دهید و مانند کوفته مواد سالاد را گرد کنید. سپس توپ های سالادی را در درون را در داخل کلم و جعفری و یا هویج خرد شده بغلتانید. در درون ظرف سرو سالاد مقداری کاهوی خرد شده بریزید و توپ های سالادی را در درون ظرف بچینید. برای تزیین کردن توپ های سالادی می توانید از سس مایونز های رنگی استفاده کنید. سالاد توپی را می توانید با سه رنگ مختلف سس مایونز زرد و سفید و صورتی به زیبایی تزیین کنید. برای تهیه رنگ زرد می توانید زعفران با مقداری آب جوش مخلوط کنید و سپس زعفران را به سس مایونز اضافه نمایید. برای تهیه رنگ صورتی می توانید آب لبو را با سس مایونز مخلوط کنید و سپس هر یک از رنگ های سس را به صورت جداگانه در درون نایلون بریزید و نایلون ها را در درون یخچال قرار دهید تا سس های مایونز مقداری غلیظ تر شوند و سپس سر نایلون ها را با کمک قیچی ببرید و روی هر یک از توپ های سالادی را تزیین کنیدhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
آموزش درست کردن شربت ‌سرماخوردگی: 🔹 عناب 🔸انجیر 🔹کشمش 🔸خرما 👈از هرکدام ۵۰گرم در آب جوشانده و صاف کنید و روزی ۳فنجان میل کنید خواص: خلط آور، رفع سینه درد، ضدسرفه 🍎 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
صبح آغاز شد ... امروز در گلدان زندگی، عشق بکار گل دوستی ..گل صداقت گل محبت ..گل مهربانی خواهی دید؛ گلدانهایت از همه ، گلهای عالم خوشبوتر میشود... سلام روزتون سرشار از مهربونی 🌷🌷🌷 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
۱۰ خوراکی سرشار از برای کسانی که لبنیات دوست ندارند ◽️برگ چغندر ◾️بادام ◽️لوبیا ◾️ کلم ◽️اسفناج ◾️پیاز ◽️دانه کنجد ◾️ سویا ◽️نخود ◾️عدس http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
٣٨٠ گرم اب يا يك و نيم پيمانه ١-٢ ق غ سركه سيب apple cider vinegar ١ ق غ اب ليمو ترش تازه ١ ق چ دارچين ١ -٢ ق غ عسل نصف يك عدد سيب خرد شده ترجيحا سبز طرز تهيه: همه مواد رو با هم مخلوط كنيد و بعد نوش جون كنيد . بعدشم سيبا رو بخوريد. نكته: شما ميتونيد از چوب دارچين استفاده كنيد. ١/٤ ليمو رو كمى توى يك پارچ فشار بدين و بعد ليمو رو بندازين توى پارچ كنار چوب دارچين. بعد سيبا رو بريزيد توش پارچ رو پر از اب كنيد. بذارين حداقل يك ساعت بمونه . بعد توش سركه سيب رو بريزين و عسلم اينجا دلخواه. يه هم بزنين و نوش جان كنيد. اگر اينطورى كه گفتم درستش كنيداز صبح تا شب ميتونين راحت ٣ تا پارچ بخوريد. حواستون باشه، از ديتاكس ها به جاى اب اصلى استفاده نكنيد و اب رو هم جداگانه اما نه همزمان در كنارش در حد توانتون بنوشيد. فقط ده روز صبح به جاى چاى و ناشتا بنوشيد و تاثيرشو ببينيد. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006