eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
1پودر ژله ليمو را داخل كاسه اي ريخته و به آن1ليوان آبجوش اضافه كنيدروي حرارت بخار آب قرار بدهيد تا كاملا شفاف شودبعد1 ليوان آب سرد به آن بيافزاييد.1پودر ژله آلوئه ورا را داخل كاسه اي ريخته و به آن1ليوان آب جوش اضافه كنيد و روي حرارت بخار آب قرار بدهيد تا كاملا شفاف شود وقتي كمي خنك شد1ليوان خامه يا بستني به آن اضافه كنيد وبا هم زن خوب مخلوط كنيد. ژله ليمويي را داخل ظرف مورد نظر ريخته داخل فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد. ژله بستني را روي لايه قبل ريخته و داخل فريزر قرار دهيد تا ببندد و اين كار را تكرار كنيد تا ظرف پر شود. ( من يكم رنگ زرد تو ژله ليمو زدم) ميتونيد قسمت رنگي دسرا با هرطعمي كه دوست داريد درست كنيد.... @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوراک ترکی_عربی بادمجان دلمه ایی ۲عدد گوشت چرخ شده ۲۵۰گرم ماست ۱لیوان سیر ۲حبه پیاز ۱عدد آرد ۱ ق غ جعفری یک مشت کره ۵۰گرم نمک وفلفل وپاپریکا طرزتهیه 👇 گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده ومقداری جعفری ونمک وفلفل وآرد رو باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدیم وبعد به شکل قلقلی درمیاریم ویادر روغن سرخ میکنیم ویا در فر میپزیم. حالا با چاقو چندتا سوراخ در بادمجان ایجاد کرده وبادمجان رو کبابی میکنیم. پوست بادمجان رو گرفته وخوب له میکنیم وسیر رنده شده وماست رک اضافه وخوب هم میزنیم مخلوط بادمجان رو در ظرفی ریخته وقلقلی ها رو روی بادمجان قرارمیدیم وکره رو ذوب میکنیم وپاپریکا رو بهش اضافه میکنیم وکره آب شده رو روی قلقلی هاو بادمجان میریزیم وبا جعفری وپاریکا تزیین میکنیم ونوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار نمک نوک ق م خمیر مایه ۱ ق غ شکر یک ق غ کره ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان وانیل ۱/۴ق چ تخم مرغ ۱ عدد درشت روغن سرخ کردنی طرز تهیه: آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید . داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید . .و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره نرم شده ۱۵۰ گرم و یا مارگارین روغن مایع نصف پیمانه تخم مرغ ۱ عدد پودر شکر نصف پیمانه(یا بیشتر بنا به سلیقتون) نشاسته نصف پیمانه آرد ۳/۵ پیمانه(حدودا) برای روی کورابیه: شکلات شیری یک بسته بادام زمینی خرد شده به دلخواه همه مواد به جز آرد داخل ظرف مناسبی بریزید.آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم که بشه بهش حالت داد به دست بیاد.از خمیر به اندازه گردو بردارید و داخل دست فرم بدید.با کمک قاشق چایخوری روی خمیر خط بندازید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید.و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه تازمانیکه زیر کورابیه بپزه،بپزید(همین که زیرش پخت کافیه)،بعد بزارید خنک شده و شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید و کورابیه هارو داخل شکلات بزنید.و روی سینی بچینید،بادام زمینی خرد شده هم بپاشید و بعد از اینکه شکلات ها خودشو گرفت سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کره ۳۴۰ گرم شکر کمی آسیاب شده ۳۴۰ گرم گردو ۹۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم تخم مرغ درشت ۶ عدد قهوه فوری ۳ ق چ که در ۱ و نیم ق غ حل شده بکینگ پودر ۳ ق چ برای فراستینگ و فیلینگ : پودر قند ۷۵۰ گرم کره ۲۵۰ گرم قهوه فوری ۴ ق چ حل شده در ۲ ق غ آب جوش شیر ۲ ق غ ۹ قطعه گردو برای تزیین فر را روی ۱۸۰ درجه گرم کنید . ۳ قالب ۲۰ سانت را کاغذ روغنی بیاندازید . یا یک قالب لبه بلند ۲۰ سانت . گردوها را از وسط دو نیم کرده و داخل تابه روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تست کنید. با همزن شکر و کره را بزنید تا زمانی که روشن و یکدست و کرمی شوند . تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده . اگر در حین همزدن احساس کردید مخلوط در حال بریدن است یک قاشق غ آرد اضافه کنید و به زدن ادامه دهید . آب جوش و فهوه را مخلوط کرده و داخل کاسه همزن بریزید و هم بزنید . آرد و بکینگ پودر را الک کرده و گردوها را داخل آرد انداخته تا کاملا سفید رتگ شوند . گردوها را داخل غذاساز با چند پالس خرد کنید. با لیسک مواد خشک را داخل مواد خیس مخلوط کنید و هیچ گلوله آردی باقی نماند و کاملا مخلوط شوند . مخلوط را بین سه قالب تقسیم کنید یا داخل یک قالب ریخته و سطح آنرا صاف کنید . و داخل فر به مدت ۲۳ تا ۲۸ دقیقه برای سه قالب بپزید ولی وقتی همه مواد داخل یک قالب باشد شاید حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه طول بکشد . بعد از ۴۵ دقیقه با سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد پس کیک پخته است . اجازه دهید کیک کمی خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بگذارید کاملا سرد شود . در حین سرد شدن کیک ، باترکریم قهوه را درست کنید کره را داخل همزن بزنید تا یکدست شود سپس پودر شکر را اضافه کرده و خوب بزنید قهوه را هم اضافه کرده و بزنید . در صورتی که میخواهید باترکریم شل تر و سبک تر شود ۲ ق غ شیر را هم اضافه کرده و بزنید . کیک را برش زده و قسمت های گنبدی روی کیک را جدا کرده و سه لایه کیک را آماده کنید . قسمت رویی کیک را برای طبقه اول قرار دهید و با باترکریم بپوشانید و همین طور لایه های بعدی را هم قرار دهید و لایه آخر را کمی فشار دهید . روی لایه بالایی مقدار بیشتری باترکریم بمالید و با کاردک صاف کنید سپس با اسپچولا یا کاردک خم خطوط هم مرکزی مانند تصویر روی کیک بیاندازید . و تکه های گردو را برای تزیین قرار دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خوب دوستای عزیز همراه که عاشق قهوه هستید حتما این کیک خوشمزه رو امتحان کنید مواد لازم ـــــــــــــــــــ آرد سه پ تخم مرغ چهار عدد شکر یک پ روغن نصف پ شیر یک پ قهوه فوری دو ق غ وانیل کمی بکین پودر سه ق م اول فرو روشن کنید درجه۱۸۰ آرد و بکین پودر سه بار الک کنید قالبو چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید خوب شکرو تخم مرغ و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ و حباب دار بشه حدود هفت دقیقه روغن و شیر و پودر قهوه رو اضافه کنید فقط درحد مخلوط شدن دو سه دور بزنید چون پف کیک میخوابه آرد و بکین پودر رو سه مرحله اضافه کنید با لیسک مخلوط کنید و بریزید تو قالب بره تو فر مدت پخت چهل تا شصت دقیقه بستگی به حرارت فر داره خوب بریم کرم قهوه رو درست کنیم مواد لازم کرم قهوه ــــــــــــــــــ قهوه فوری دو ق غ شکر نصف پ شیر سه پ پودر نشاسته ذرت سه ق غ پر خامه صبحانه ۲۰۰ گ به جز خامه موادو بریزید تو ظرف بزارید رو حرارت ملایم مثل فرنی هم بزنید جوش اومد شعله رو کمتر کنید هم بزنید تا کمی غلیظ بشه شعله رو خاموش کنید کمی از حرارت افتاد خامه رو کم کم بریزید مخلوط کنید بزارید یخچال خوب سرد بشه فقط مرتب هم بزنید روش نبنده حالا کیک سرد شده رو کمی خالی کنید کامل تو عکس مشخصه کیکی رو که درآوردید نرم کنید کمی کنار بزارید بقیه رو موز و گردو کمی شکلات رنده شده سفید و چند ق کرم بهش اضافه کنید اون قسمت که کیک برداشتید رو پر کنید روشو دوباره کیک خشک بریزید برگردونید تو قالب و بقیه کرم رو روش بریزید و تزیین کنید من کمی شکلات بنماری کردم رو کاغذ روغنی شکل دلخواه کشیدم کاغذو قسمت خودکاریو پشت گذاشتم از روی تمیزش شکلات ریختم تو قیف و به دلخواه تزیین کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالادمون سرشار از پروتئین و فیبره و یه وعده غذای فوق العاده کامل محسوب میشه از طعمشممم نگمم دیگه براتون، حتما امتحان کنید مطمئنم که عاشقششش میشید مواد لازم برای سالاد _کاهوی خرد شده ۲ پیمانه _لوبیا قرمز پخته شده یا کنسروی ۲ پیمانه _ذرت پخته یا کنسروی ۱ پیمانه _گوجه ۳ الی ۴ عدد متوسط _پیاز قرمز خردشده ۱ عدد _سیر ۱ الی ۲ حبه _خیار خرد شده ۲ عدد در ابتدا سیرها را رنده و با گوجه ها مخلوط کنید سپس تمام مواد شامل لوبیای قرمز پخته، ذرت، پیاز، لوبیای قرمز، گوجه، خیار، کاهو را در کاسه ای بزرگ مخلوط میکنیم و یا به صورت لایه ای میچینیم و میریم به سراغ یه سس مخصوص و خوووشمزه😋 . مواد سس: _ماست نصف لیوان _سس مایونز یک ق غ ( به دلخواه) _روغن زیتون یک ق غ _آب لیمو ۳ ق غ _سرکه بالزامیک ۱ الی ۲ ق غ (به دلخواه) _عسل نصف ق چ _آویشن نصف ق چ _سبزی معطر در صوت تمایل( ریحان ، جعفری یا گشنیز یا شوید ) ۲ قاشق غذاخوری _نمک و فلفل به میزان لازم . تمام مواد بالا رو خوووب باهم مخلوط میکنیم و روی سالاد خوشرنگمون میریزیم ونووش جانتون🤗😋❤ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. سالاد لوبيا و سالاد سيب زميني كه براي مهموني عصرونه ، ميز مزه ، تولد وحتي شام بسيار مناسبه و مورد پسند همه هست ✅طرزتهيه لوبيا چيتي خيس شده و پخته هويج پخته شده نگيني خيارشور نگيني خرد شده پيازچه قسمت سبز وسفيد خرد شده سيب زميني آبپز و نگيني خرد شده همه اين مواد را باهم مخلوط ميكنيم و ماست و كمي سس مايونز و نمك و فلفل سياه وكمي ليمو ترش تازه بهش اضافه ميكنيم و مبزاريم چند ساعت توي يخچال تا طعم بگيره 😋 زميني طرزتهيه :سيب زميني پخته مكعبي خردشده+ پيازچه خردشده+ خيارشورساطوري + شويد+ ماست پرچربي+ كمي سس مايونز+ نمك+ فلفل سياه و كمي ابليمو همه باهم مخلوط كنيد ودر يخچال بزاريد تا جابيفتد نووش جان . . @shirini71
سالادهایی که خودش به تنهایی مثل اولویه یه وعده غذای رژیمی محسوب میشه 🥬🥦🥜👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥐 بیست و هفتم تیرماه ۱۳۹۹ 🥐 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش 🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان 🥐 بیست و هفتم تیرماه ۱۳۹۹ 🥐 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد ا
🥐 بیست و هفتم تیرماه ۱۳۹۹ 🥐 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش 🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : گل پنیرک ۳ ق.غ خاکشیر ۱ ق.غ تخم شربتی ۱ ق.غ آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ ق.غ یخ به مقدار لازم آب به مقدار لازم مواد لازم شربت زعفران: شکر یک و نیم پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ¼ پیمانه زعفران دم کرده ۲ ق.غ . برای خرید خاکشیر و تخم شربتی با کیفیت از پیج زیر خریداری کنید . خاکشیر: جلوگیری از گرمازدگی بوی بد دهان سنگ کلیه برای چاقی و اضافه وزن مفیده سرناخوردگی و تب ارزش غذایی( 100 گرم) خاکشیر: کالری: 0 پروتئین: 27. 5 گرم چربی: 33 گرم فیبر: 0 تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدنبسیار موثر است. تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم ، سرفه ،سرماخوردگی ، آنفلوانزا و برونشیت موثر است. پنیرک به دلیل محتوای لعابی بالای آن، گیاهان تسکین دهنده و آرامش بخش را به ویژه برای التهاب، یا برای مجاری ادراری، گوارشی یا تنفسی، به کار برده می شود. گل پنیرک متفاوت با گل بنفشه میباشد . mr.foodx @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد:۵۰۰تا۷۰۰گرم تخم مرغ :۳عدعد خمیر مایه :۳ق غ خوری شیر ولرم :۱پیمانه شکر :۱۱۰گرم روغن مایع :۱پیمانه زغفران اب کرده :۱ق غ خوری کنجد یا شکر درشت : برای تزیین زرده :۱عدعد برای رومال کرم داخل دانمارکی شکر :۱پیمانه اب :۱پیمانه ارد:نصف پیمانه وانیل :نصف ق چ خوری اول مواد کرم رو اماده کنید تا سرد بشه به این صورت همه موادرو مخلوط کرده رویه حرارت قرار میدهیم تا غلیظ بشه وکرم اماده بشه بعد مایه خمیر رو با یه قاشق شکر داخل شیر ولرم بریزید درشو بذارید ده دقیقه تا عمل بیاد بعد از عمل اماده مایه خمیر تخم مرغ وشکر وروغن مایع وزعفرون رو باهم مخلوط میکنیم بعد مایه خمیر رو اماده شده رو اضافه میکنیم وهم میزنیم بعد ارد رو اضافه میکنیم وتا خمیر به دست بیاد وکمی ورز میدهیم تا خمیر از چسپندگی دربیاد بعد رویه تخته کار پهن میکنیم وکرم رو داخلش میریزیم ورول میکنیم وبا چاقو برش میدیم داخل سینی فر میچینم با تخم مرغ رومال کرده وکنجد یا شکر تزیین میکنیم ومیذاریم ۱/۵نیم استراحت کند بعد داخل فر قرار میدهیم ۱۸۰درجه ۲۰دقیقه بعد از اینکه پخته شد قسمت گریلو روشن کردم تا روشون طلایی بشه اخر کار هم بعد از پخت وقتی شیرینی رو از فر دراوردم داغ که بودم شربت بار ریختم روشون که واقعا خوشمزه تره شده جای همگیتون خالی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 این دسر معروف و خوشمزه خامه ای رو حتما اسمش رو شنیدید. یه دسر ایتالیایی به معنی خامه پخته شده 😋درست کردنش بسیار راحته و شما هم میتونید درست کنید. این دستور ساده و وانیلی هست انشاالله روزای آینده انواع دیگه پاناکوتا رو آموزش میدم. 🍴مواد لازم: خامه 200 گرم (یک پاکت) شیر 1/2 پیمانه پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری شکر 1/4 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری 🍴طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و 5 دقیقه صبر کنید. بعد یا 1 دقیقه داخل مایکروفر بزارید یا روی حرارت بخار کتری بزارید تا ژلاتین کاملا داخل شیر حل بشه. خامه را با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه ولی مراقب باشید خامه نجوشه همین که گرم بشه کافیه مخلوط ژلاتین و شیر را به خامه اضافه کنید و داخل قالب بریزید. یا میتونید به صورت لیوانی سرو کنید. پاناکوتا را اقلا 2 ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا