#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🥐 بیست و هفتم تیرماه ۱۳۹۹ 🥐
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش
🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان 🥐 بیست و هفتم تیرماه ۱۳۹۹ 🥐 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد ا
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🥐 بیست و هفتم تیرماه ۱۳۹۹ 🥐
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش
🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود.
@shirini71
#شربت_کهکشانی
#نوشیدنی_خنک
مواد لازم :
گل پنیرک ۳ ق.غ
خاکشیر ۱ ق.غ
تخم شربتی ۱ ق.غ
آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ ق.غ
یخ به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
مواد لازم شربت زعفران:
شکر یک و نیم پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ¼ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
.
برای خرید خاکشیر و تخم شربتی با کیفیت از پیج زیر خریداری کنید .
خاکشیر:
جلوگیری از گرمازدگی
بوی بد دهان
سنگ کلیه
برای چاقی و اضافه وزن مفیده
سرناخوردگی و تب
ارزش غذایی( 100 گرم) خاکشیر:
کالری: 0
پروتئین: 27. 5 گرم
چربی: 33 گرم
فیبر: 0
تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدنبسیار موثر است.
تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم ، سرفه ،سرماخوردگی ، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.
پنیرک به دلیل محتوای لعابی بالای آن، گیاهان تسکین دهنده و آرامش بخش را به ویژه برای التهاب، یا برای مجاری ادراری، گوارشی یا تنفسی، به کار برده می شود.
گل پنیرک متفاوت با گل بنفشه میباشد .
mr.foodx
@shirini71
#دانمارکی
آرد:۵۰۰تا۷۰۰گرم
تخم مرغ :۳عدعد
خمیر مایه :۳ق غ خوری
شیر ولرم :۱پیمانه
شکر :۱۱۰گرم
روغن مایع :۱پیمانه
زغفران اب کرده :۱ق غ خوری
کنجد یا شکر درشت : برای تزیین
زرده :۱عدعد برای رومال
کرم داخل دانمارکی
شکر :۱پیمانه
اب :۱پیمانه
ارد:نصف پیمانه
وانیل :نصف ق چ خوری
اول مواد کرم رو اماده کنید تا سرد بشه به این صورت همه موادرو مخلوط کرده رویه حرارت قرار میدهیم تا غلیظ بشه وکرم اماده بشه
بعد مایه خمیر رو با یه قاشق شکر داخل شیر ولرم بریزید درشو بذارید ده دقیقه تا عمل بیاد
بعد از عمل اماده مایه خمیر تخم مرغ وشکر وروغن مایع وزعفرون رو باهم مخلوط میکنیم بعد مایه خمیر رو اماده شده رو اضافه میکنیم وهم میزنیم بعد ارد رو اضافه میکنیم وتا خمیر به دست بیاد وکمی ورز میدهیم تا خمیر از چسپندگی دربیاد بعد رویه تخته کار پهن میکنیم وکرم رو داخلش میریزیم ورول میکنیم وبا چاقو برش میدیم داخل سینی فر میچینم با تخم مرغ رومال کرده وکنجد یا شکر تزیین میکنیم ومیذاریم ۱/۵نیم استراحت کند بعد داخل فر قرار میدهیم
۱۸۰درجه
۲۰دقیقه
بعد از اینکه پخته شد قسمت گریلو روشن کردم تا روشون طلایی بشه
اخر کار هم بعد از پخت وقتی شیرینی رو از فر دراوردم داغ که بودم شربت بار ریختم روشون که واقعا خوشمزه تره شده جای همگیتون خالی
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#پاناکوتا_وانیلی
این دسر معروف و خوشمزه خامه ای رو حتما اسمش رو شنیدید. یه دسر ایتالیایی به معنی خامه پخته شده 😋درست کردنش بسیار راحته و شما هم میتونید درست کنید.
این دستور ساده و وانیلی هست انشاالله روزای آینده انواع دیگه پاناکوتا رو آموزش میدم.
🍴مواد لازم:
خامه 200 گرم (یک پاکت)
شیر 1/2 پیمانه
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
🍴طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و 5 دقیقه صبر کنید. بعد یا 1 دقیقه داخل مایکروفر بزارید یا روی حرارت بخار کتری بزارید تا ژلاتین کاملا داخل شیر حل بشه.
خامه را با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه ولی مراقب باشید خامه نجوشه همین که گرم بشه کافیه
مخلوط ژلاتین و شیر را به خامه اضافه کنید و داخل قالب بریزید. یا میتونید به صورت لیوانی سرو کنید.
پاناکوتا را اقلا 2 ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده.
#جوجه_کباب
@shirini71
من از ران مرغ بدون استخون استفاده کردم به خوبی به قطعه های مساوی خوردشون کردم و یدونه پیاز درشتو یدونه فلفل دلمه درشت ۲ حبه سیر رو خورد کردم بعلاوه نمک،فلفل سیاه،پاپریکا، مقدار کمی دارچین، زعفران دم شده مقداری هم روغن زیتون و آب ۱ عدد لیموی تازه همه رو با هم به گوشت اضافه کردمو به خوبی مخلوط کردم و گذاشتم به مدت ۲ روز خوب مزه دار بشن در طی این ۲ روز به خوبی زیرو رو میکردشون که کاملا همه جا یکسان مزهدار بشه. سپس به سیخ میکشیمو روی زغال کبابش میکنیم.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شيرينی_شربتی
مواد لازم:
ارد يك پيمانه
شير يا آب يك پيمانه
نمك نصف قاشق چاي خوري
وانيل يك قاشق چاي خوري
روغن دو قاشق سوپخوري
مواد لازم شربت:
شكر دو پيمانه
اب يك و نيم پيمانه
گلاب نصف پيمانه
آب ليمو يك قاشق غذا خوري
زعفران اختياري به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول اب و شكر رو تو يه قابلمه كوچيك مخلوط ميكنيم با قاشق هم مي زنيم تا جايي كه ميشه شكر تو اب حل شه بعد مي زاريم رو شعله گاز با حرارت بالا تا زماني كه شربت جوش بياد بعد گلاب و زعفرون رو اضافه ميكنيم بعد يه كوچولو خيلي اروم همش مي زنيم تا شكر هاي ته نشين شده هم تو اب حل شن بعد شعله رو ملايم ميكنيم تا نيم ساعت رو حرارت ملايم جوش ريز بخوره بايد مواظب باشين به قل قل نيفته واطراف ديواره ي قابلمتون شكرك نزنه چون اگه اين شكرك ها برگرده تو شربت بعد شربتون شكرك مي زنه و نميشه استفادش كرد در اخر يه دقيقه مونده به خاموش كردن شعله اب ليمو رو اضافه كنيد و شربت رو بزارين كنار تا سرد شه وبرين خمير شيريني رو درست كنيد
اول شير يا آب و نمك و وانيل و روغن رو بريزين تو يه تابه و بزارين رو شعله گاز تا گرم شه بعد ارد رو كه الك كردين يك مرتبه بهش اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا خمير جمع شه اگر به شير يا اب بيشتري نياز داشت مشكلي نيست كمي ديگه اضافه كنيد تا خمير كاملا نرم و يكدست شه وقتي جمع و يكدست شد از رو حرارت بردارين نزارين زياد بمونه تا بعد موقع پخت وا نره بعد با پشت قاشق همش بزنين تا يه دست شه بعد هم با دست خمير رو ورز بدين تا صاف صاف شه بعد كه خمير از حرارت افتاد اندازه نصف يه گردو از خمير بردارين وفشار بدين تا پهن شه و با وسايلي كه تو خونه دارين بهش حالت بدين طريقه ي حالت دادن رو تو قسمت هايلايت ببينين وقتي حالت دادين تاكيد ميكنم خوب پشتش رو بهم بچسپونين تا زماني كه داره سرخ ميشه از هم باز نشه تو قسمت هايلايت كامل فيلمش هست ببينين توضيح بدم گيج ميشين بعدهم توي روغن سرخ كنيدوبندازين براي يك يا دو دقيقه تو شربت ولرم شده تا شربت كامل به خورد شيريني بره حتما يك تا دو ساعت بزارين شيريني هاي شربتي بمونه چون اگه همون موقع بخورين اصلا مزه ي خوبي نداره انگار دارين يه حجم زيادي شربت ميخورين ولي بعد چند ساعت كاملاشيريني با شربتش جا افتاده ميشه
@shirini71
#رول_مرغ_کدو
کدو متوسط : ۲عدد
هویج رنده شده : ۱عدد
سینه مرغ ریز خرد شده : ۱عدد
پیاز خرد شده : ۱عدد
سیر رنده شده : ۱عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک
برای سس:
گوجه فرنگی رنده شده : ۱عدد
رب : ۱ قاشق مرباخوری
نمک، نعناع، فلفل سیاه
برای رویه رول:
پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا
@shirini71
بادمجانهارابه صورت نواری نازک برشزده،کنار بگذارید.
پیاز خرد شده رادر یک تابه همراه روغن زیتون کمی سرخ کنید تاطلایی رنگ ونرم شود.سپس سیر رنده شده وهویج رندهشده را اضافه کنید تفت داده سپس مرغ ریز خرد شده را اضافه کنید وتفت دهید تاتغییر رنگ بدهد وبپزید ودرآخر پودرفلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک را اضافه کنیدتفت دهید واز روی حرارت بردارید ویک مقدار پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کرده
برای سس:
رب گوجه فرنگی پوست آن رابگیرید ورنده کنید ورب بهش اضافه کنید ونمک نعناع،فلفل سیاه بریزید و مخلوط کرده یکم تفت دهید وکنار بگذارید.
سه تا ازکدو های نازک برش خرده در کنار یکدیگر بر روی هم بگذاریدبعد از مخلوط مرغ یک مقدار روی کدوبگذرید محکم رول کنید سس گوجه وپنیر بریزید در فر ۲۰۰درجه تاطلایی شود.
#رول_مرغ_کدو
کدو متوسط : ۲عدد
هویج رنده شده : ۱عدد
سینه مرغ ریز خرد شده : ۱عدد
پیاز خرد شده : ۱عدد
سیر رنده شده : ۱عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک
برای سس:
گوجه فرنگی رنده شده : ۱عدد
رب : ۱ قاشق مرباخوری
نمک، نعناع، فلفل سیاه
برای رویه رول:
پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا
@shirini71
بادمجانهارابه صورت نواری نازک برشزده،کنار بگذارید.
پیاز خرد شده رادر یک تابه همراه روغن زیتون کمی سرخ کنید تاطلایی رنگ ونرم شود.سپس سیر رنده شده وهویج رندهشده را اضافه کنید تفت داده سپس مرغ ریز خرد شده را اضافه کنید وتفت دهید تاتغییر رنگ بدهد وبپزید ودرآخر پودرفلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک را اضافه کنیدتفت دهید واز روی حرارت بردارید ویک مقدار پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کرده
برای سس:
رب گوجه فرنگی پوست آن رابگیرید ورنده کنید ورب بهش اضافه کنید ونمک نعناع،فلفل سیاه بریزید و مخلوط کرده یکم تفت دهید وکنار بگذارید.
سه تا ازکدو های نازک برش خرده در کنار یکدیگر بر روی هم بگذاریدبعد از مخلوط مرغ یک مقدار روی کدوبگذرید محکم رول کنید سس گوجه وپنیر بریزید در فر ۲۰۰درجه تاطلایی شود.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ساندویچ_رست_بیف
#فست_فود
از اون ساندویچاس که اگه امتحان کنید حتما طرفدارش میشید
دستورش اینطوری میشه که ماهیچه گوسفندی رو به صورت لایه های نازک و نواری میبرین یه پیاز متوسط خلالی خرد کرده و سرخ میکنید شیشه ای که شد گوشت ها رو اضافه میکنید یه کوچولو که سرخ شد یک لیوان آب اضافه میکنید نمک و زردچوبه میزنید اجازه میدین بپزه هر وقت که پخت فلفل دلمه های رنگی نگینی خرد شده رو اضافه میکنید یه کم که پختن 2 قاشق رب گوجه فرنگی، فلفل.. بعد از اینکه اینا با هم مخلوط شدن قارچ رو اضافه کنید و با حرارت بالا که زیاد آب نندازه اجازه میدین قارچ ها هم حرارت ببینن و در آخرم که دلبر همیشه خوشمزه"پنیر پیتزا"به مواد اضافه میکنید و اجازه بدین خوب مخلوط شه با مواد که حالت کشدار پیدا کنه😋 "استوری رو نگاه کنید مراحلش رو گذاشتم"
بعدم که رست بیف خوشمزه ما آماده نوشه جان شدنه😊
فقط من یه کوچولو توی رسپیش تغییر ایجاد کردم در اصل باید پنیر رو توی ساندویچ بریزیم و توی فر آب بشه اما من توی قابلمه روی گاز پنج دقیقه حرارت دادم تا پنیر آب شد و کامل به خورد بقیه مواد رفت که بنظرم خوشمزه تره با این روش..هم از پنیر گودا میتونید استفاده کنید هم پنیر پیتزا
fane_mehmani
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
💖 بیست و هشتم تیر ماه ۱۳۹۹ 💖
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ
🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک
🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده
🍋عصرانه : 2 عدد میوه
🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید
@shirini71