@shirini71
#کاپ_کیک_گیلاس_شکلات🍒
🍴مواد لازم:
کمپوت گیلاس 10 عدد
کره 90 گرم
شکر 110 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل ¼ قاشق چای خوری
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شیر 2 قاشق سوپ خوری
شکلات رنده شده 60 گرم
🍴طرز تهیه:
ابتدا هسته گیلاس ها را درآورده آن ها را خرد کنید و روی آنها کمی آرد بپاشید.(آرد از ته نشین شدن گیلاس ها جلوگیری میکند) فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. کره نرم شده که قبلا از یخچال بیرون گذاشتیه اید را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده اضافه کنید و در آخر شیر را اضافه کرده همه مواد را بزنید تا مخلوط شود. گیلاس خرد شده و شکلات را هم اضافه کنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک ریخته داخل فر از قبل گرم شده برای مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید.
روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و گیلاس تزئین کنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍢🍢🍡🍡🍔🍔
چیزبرگر کورن داگ
❣️❣️❣️@shirini71
خوراک #کدو_سبز_وقارچ
کدو سبز 2 عدد قارچ 2 لیوان
پیاز 1 عدد
سرکه سفید یا بالزامیک 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آویشن،نمک،فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
کدو، قارچ و پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سرکه (من بالزامیک زدم)، روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن اضافه و مخلوط کنید.
سبزیجات را داخل ظرفی بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کباب شوند
سپس همراه با ماست، جعفری، ریحان و … تزیین و سرو کنید.
من با ماست اسفناج ( #بورانی_اسفناج ) سروکردم
#اسفناج رو خوب بشورید و خورد کنید بعد داخل قابلمه بریزید درش رو بزارید با شعله ی کم بپزه وبخار کنه وقتی ابش کشیده شد اماده س
حالا بریزید داخل ماست بهش کمی نمک بزنید اگه دوست داشتید سیر رنده شده بهش اضافه کنید من عاشقشم😋.
.
قول میدم اونایی که کدو دوست ندارن از این خوششون میاد😋😋.
@shirini71
#شور_سیر🧄🧄🌿🌱🍀
هفتصد و پنجاه گرم سیر حبه پوست کنده
سه پیمانه آب
یک پیمانه سرکه سفید
دو قاشق غذاخوری نمک درشت دونه وغیر ید دار
دو قاشق غذاخوری دونه فلفل سیاه
چند شاخه بزرگ ترخون و شوید
اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.
اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه .بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید
@shirini71
#انرژی_مثبت
اميدوارم امروز رو
با يه دنيا اميد
يه بغل آرزوی قشنگ
كلی انرژی مثبت آغاز كنين😍🕊
@shirini71
❣️❣️❣️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🌼🌾 بیست و نهم تیر ماه ۱۳۹۹ 🌾🌼
🍋ناشتا: یک لیوان آب
🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ ابپز + یک لیوان شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 2 عدد هویج
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد زرد آلو + 1 عدد هلو
🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس+یک کفگیر برنج+۵ قاشق خورشت کم چرب
🍋عصرانه : چای زنجبیل + یک تکه کیک رژیمی خانگی
🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی کبابی
🍋بعد از شام 1 عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71