eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
این میوه شکری های خوشگل و خوشمزه که می‌بینید با کمترین هزینه و با پوست هندوانه 🍉درست شده، خارجیا بهش میگن کَندی،تو ایران اگر پیدا بشه قیمتش بالاست ،بافتش کاملا پاستیلی و فوق العاده خوش طعمه😋 ،برای پذیرایی واقعا عالیه و خیلی هم راحت درست میشه مواد لازم پوست هندوانه خرد شده در اندازه ی ۲ در۳سانت:. ۴۵۰گرم(حدود۴پیمانه) آب یک پیمانه شکر:. یکونیم پیمانه جوهر لیمو:. نصف قاشق چایخوری پودر ژله هندوانه:. یک قاشق غذاخوری + دو قاشق غذاخوری آبجوش 🔴همه ی نکات و اندازه هارو مو به مو رعایت کنید تا میوه شکری تون با کیفیت بشه 🔴 زمان های استراحت در یخچال در ترد شدنش خیلی موثره پس زمانشو کاملا رعایت کنید در مرحله اول هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتره و باعث میشه میوه شکری تپل تر و پاستیلی تر بشه 🔴پوست هندوانه رو هرگز بیشتر از دو دقیقه نجوشونید ⛔حتمااا از هندوانه ای استفاده کنید که پوست ضخیم وکاملا سفت داره اگر پوست هندوانه نازک یا نرم و منعطف باشه مناسب این کار نیست 🔴بذارید یک لایه نازک از قسمت صورتی هندوانه روی پوست بمونه تا میوه شکری خوشگل تر بشه پوست هندوانه خرد شده شده رو در آب یخ بریزید و ۲۴ ساعت یخچال بگذارید ، سپس آبشو خالی کنید وپوستشو بگیرید ،بعد در یک ظرف مناسب مقداری آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوشید پوست هارو در آب در حال جوش بریزید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بذارید فقط و فقط دو دقیقه بجوشه سپس آبکش کرده وزیر آب سرد بگیرید و در ظرف محتوی آب و یخ که بیشترش یخ هست بریزید،۲۴ ساعت بذارید یخچال ، سپس آبکش کنید شکر+ آب+ جوهرلیمو رو روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل بشه و بجوشه ،حالا پوست هندوانه رو اضافه کنید وقتی که جوشید حرارت رو کم کنید تا آروم بجوشه و شربتش قوام بیاد در آخر پودر ژله هندوانه رو با آب جوش مخلوط و بهش اضافه کنید تا دو دقیقه دیگه بجوشه، بعد حرارتو خاموش ویک ربع صبر کنید سپس دو ساعت درصافی بریزید تا شربت اضافیش بره و سپس یک شب در سبد بچینید تا رطوبتش کمی خشک بشه و بعد در شکر یا پودر قند بغلطونید یا ساده در سبد بچینید تا خشک بشه،خشک شدنش ۵ روزی زمان می‌بره ،بعد در زیپ لاگ یا ظرف دربدار نگهداری کنید تا خشک نشه ،در فریزر برای مدت طولانی (حتی تا عید) تازه میمونه @shirini71
حتما" امتحان کنید عالین 👆😍 ,دوستان این پستها رو تو هیچ کانالی نمی بینید . وقتی درست کردید راضی بودید ,دعا یادتون نره😊🙏 نمونه این میوه ها خارجیش خیلی گرونه و تو ایران هم به ندرت پیدا میشه ,شایدم شنیده باشید که پوست هندوانه خیلی مفیده,پس این شما و این هم خوشمزه جات هندوانه پیروز باشید 😊🌸❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌دیپ سبزیجات سالم برگهای ریز اسفناج، 2 پیمانه پیاز، ¼ یک پیاز ساطوری سیر پوره شده، 1 حبه هویج، ½ پیمانه ریز خرد شده روغن زیتون فرا بکر، 1 قاشق غذاخوری ماست، ½ پیمانه سس مایونز، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق چایخوری ‌ اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا نرم شوند. آب اضافی آن را بگیرد و داخل یک کاسه بریزید. داخل همان ماهیتابه روغن زیتون را بریزید و پیاز، سیر و هویج را اضافه کرده و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. به اسفناج اضافه کرده و بگذارید خنک شوند. ماست، مایونز و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید @sbirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این کیک بخاطر وجود خرما و گردو یه کیک خیلی و هست که برای صبحونه بچه های مدرسه ای خیلی مفیده. من برای خرماش از خرمای دشتستان استفاده کردم و به نظر طعمش بهتر میشه ولی شما اگه دسترسی نداشتین میتونید از خرمای مضافتی بم استفاده کنید. مواد لازم: خرما : 1 پیمانه آرد : 2 پیمانه آب جوش : 1 پیمانه تخم مرغ : 3 عدد شکر : 3/4 پیمانه روغن : 1/2 پیمانه مغز گردو : حدودا 1 پیمانه پودر کاکائو : 1 ق غ سر پر بکینگ پودر : 1 ق م وانیل : نوک ق چ طرز تهیه : مثل همیشه اول تمام مواد رو حداقل نیم ساعت قبل از یخچال در میاریم. فر رو روشن میکنیم و میزاریم روی 180 درجه سانتیگراد. قالب مناسب رو چرب و آردپاشی میکنیم. آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم الک میکنیم. هسته های خرما رو جدا میکنیم و یک لیوان آبجوش روشون میریزیم و اونا رو یا با مخلوط کن یا میکسر خوب پوره میکنیم و میزاریم کنار. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود 10 دقیقه میزنیم تا پف کنه و روشن بشه ، روغن رو اضافه میکنیم و بعدش پوره خرما رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم مخلوط آرد رو طی دو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و آروم و دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه. آخر سر مغز گردویی که خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم و یه کوچولو مخلوط میکنیم. مایه کیک رو میریزیم توی قالب اجازه میدیم به مدت حدود 40 دقیقه بپزه. در مورد کیک های شکلاتی بهتره کف قالب رو آردپاشی نکنید و بجاش پودر کاکائو بزنید وقتی کیک پخته شد از فر در میاریم و اجازه میدیم از دما بیافته بعد دورشو با کارد یا پالت آزاد میکنیم و تو ظرف سرو برمیگردونیم من برای تزیین روش درست کردم و ریختم ، برای درست کردن سس تافی حدود 100 گرم شکلات تافی کره ای رو گذاشتم تو مایکروفر تا ذوب شد بعد بهش 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم دمای محیط اضافه کردم و بازم یک کم بن ماری کردم تا صاف و یکدست شد. وقتی سس از دما افتاد ریختم روی کیک کیک خوشمزه ایه امتحان کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز کیک خرما درست کردم خییلی بافت عالی وطعم خوشمزه ای داره پیشنهاد می کنم حتماً درست کنید. آرد....۱۰۰ گرم کره ...۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم خرما....۱۰۰ گرم تخم مرغ ...۲ عدد وانیل...۱/۲ ق م بیکینگ پودر....۱ ق م طرز تهیه کره(من مارگارین استفاده کردم)و وانیل و شکر را دو دقیقه با همزن برقی با دور تند بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. تخم مرغ هارو تک تک اضافه کنید هر کدوم رو ۳۰ ثانیه بزنید. آردو بیکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید. من از خرماهای چیپسی استفاده کردم ولی میتونید از خرماهای دیگه استفاده کنید در این صورت خرمارو از هسته جدا کنید چند دقیقه داخل فریزر بزارید و برشهای ریز بزنید و با یه قاشق آرد مخلوطش کنید. و به مواد کیک اضافه کنید وبالیسک مخلوط کنید و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده اید بریزید. چند ضربه روی کابینت بزنید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید. درجه فر ؛۱۸۰ درجه زمان پخت؛حدود ۵۰ دقیقه سایز قالب؛مربع شانزده سانت طبقه وسط نکته ؛من این موادرو ۳ برابر کردم با قالب مستطیل بیست در سی با ارتفاع پنج سانتی این کیکی که تو تصویر میبینید شد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا