دیپ سبزیجات سالم
برگهای ریز اسفناج، 2 پیمانه
پیاز، ¼ یک پیاز ساطوری
سیر پوره شده، 1 حبه
هویج، ½ پیمانه ریز خرد شده
روغن زیتون فرا بکر، 1 قاشق غذاخوری
ماست، ½ پیمانه
سس مایونز، 1 قاشق غذاخوری
نمک، 1 قاشق چایخوری
اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا نرم شوند. آب اضافی آن را بگیرد و داخل یک کاسه بریزید. داخل همان ماهیتابه روغن زیتون را بریزید و پیاز، سیر و هویج را اضافه کرده و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. به اسفناج اضافه کرده و بگذارید خنک شوند. ماست، مایونز و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
@sbirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_خرما_گردو
این کیک بخاطر وجود خرما و گردو یه کیک خیلی #مقوی و #خوشمزه هست که برای صبحونه بچه های مدرسه ای خیلی مفیده.
من برای خرماش از خرمای دشتستان استفاده کردم و به نظر طعمش بهتر میشه ولی شما اگه دسترسی نداشتین میتونید از خرمای مضافتی بم استفاده کنید.
مواد لازم:
خرما : 1 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
آب جوش : 1 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 3/4 پیمانه
روغن : 1/2 پیمانه
مغز گردو : حدودا 1 پیمانه
پودر کاکائو : 1 ق غ سر پر
بکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : نوک ق چ
طرز تهیه :
مثل همیشه اول تمام مواد رو حداقل نیم ساعت قبل از یخچال در میاریم.
فر رو روشن میکنیم و میزاریم روی 180 درجه سانتیگراد.
قالب مناسب رو چرب و آردپاشی میکنیم.
آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم الک میکنیم. هسته های خرما رو جدا میکنیم و یک لیوان آبجوش روشون میریزیم و اونا رو یا با مخلوط کن یا میکسر خوب پوره میکنیم و میزاریم کنار.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود 10 دقیقه میزنیم تا پف کنه و روشن بشه ، روغن رو اضافه میکنیم و بعدش پوره خرما رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم
مخلوط آرد رو طی دو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و آروم و دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه.
آخر سر مغز گردویی که خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم و یه کوچولو مخلوط میکنیم.
مایه کیک رو میریزیم توی قالب اجازه میدیم به مدت حدود 40 دقیقه بپزه.
در مورد کیک های شکلاتی بهتره کف قالب رو آردپاشی نکنید و بجاش پودر کاکائو بزنید
وقتی کیک پخته شد از فر در میاریم و اجازه میدیم از دما بیافته بعد دورشو با کارد یا پالت آزاد میکنیم و تو ظرف سرو برمیگردونیم
من برای تزیین روش #سس_تافی درست کردم و ریختم ، برای درست کردن سس تافی حدود 100 گرم شکلات تافی کره ای رو گذاشتم تو مایکروفر تا ذوب شد بعد بهش 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم دمای محیط اضافه کردم و بازم یک کم بن ماری کردم تا صاف و یکدست شد.
وقتی سس از دما افتاد ریختم روی کیک
کیک خوشمزه ایه امتحان کنید.
@shirini71
#کیک_خرما
امروز کیک خرما درست کردم خییلی بافت عالی وطعم خوشمزه ای داره پیشنهاد می کنم حتماً درست کنید.
آرد....۱۰۰ گرم
کره ...۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
خرما....۱۰۰ گرم
تخم مرغ ...۲ عدد
وانیل...۱/۲ ق م
بیکینگ پودر....۱ ق م
طرز تهیه
کره(من مارگارین استفاده کردم)و وانیل و شکر را دو دقیقه با همزن برقی با دور تند بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
تخم مرغ هارو تک تک اضافه کنید هر کدوم رو ۳۰ ثانیه بزنید.
آردو بیکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید.
من از خرماهای چیپسی استفاده کردم ولی میتونید از خرماهای دیگه استفاده کنید در این صورت خرمارو از هسته جدا کنید چند دقیقه داخل فریزر بزارید و برشهای ریز بزنید و با یه قاشق آرد مخلوطش کنید.
و به مواد کیک اضافه کنید وبالیسک مخلوط کنید
و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده اید بریزید.
چند ضربه روی کابینت بزنید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید.
درجه فر ؛۱۸۰ درجه
زمان پخت؛حدود ۵۰ دقیقه
سایز قالب؛مربع شانزده سانت
طبقه وسط
نکته ؛من این موادرو ۳ برابر کردم با قالب مستطیل بیست در سی با ارتفاع پنج سانتی این کیکی که تو تصویر میبینید شد.
@shirini71
#کیک_خرما_گردو
#کیک_ارده_شیره
#کیک_خرما_ارده
#کیک_رژیمی
خرمای هسته گرفته رو با یک لیوان آب جوش در میکسر ریخته تا پوره شود (از یک پیمانه کمی بیشتر شود)
سه عدد تخم مرغ را با کمی وانیل و نصف پیمانه شکر خوب با هم زن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس نصف پیمانه روغن اضافه و 1/4پیمانه شیره و 1/4پیمانه ارده اضافه و مخلوط میکنیم بعد پوره خرما
سپس دو پیمانه آرد رو با دو قاشق مربا خوری بکینگ پودر سه بار الک کرده به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم سپس گردوی خرد شده نصف پیمانه را هم اضافه و هم میزنیم
سپس در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر 180درجه از قبل گرم شده به مدت 45دقیقه قرار میدهیم بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید
@shirini71