#کیک_خرما
امروز کیک خرما درست کردم خییلی بافت عالی وطعم خوشمزه ای داره پیشنهاد می کنم حتماً درست کنید.
آرد....۱۰۰ گرم
کره ...۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
خرما....۱۰۰ گرم
تخم مرغ ...۲ عدد
وانیل...۱/۲ ق م
بیکینگ پودر....۱ ق م
طرز تهیه
کره(من مارگارین استفاده کردم)و وانیل و شکر را دو دقیقه با همزن برقی با دور تند بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
تخم مرغ هارو تک تک اضافه کنید هر کدوم رو ۳۰ ثانیه بزنید.
آردو بیکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید.
من از خرماهای چیپسی استفاده کردم ولی میتونید از خرماهای دیگه استفاده کنید در این صورت خرمارو از هسته جدا کنید چند دقیقه داخل فریزر بزارید و برشهای ریز بزنید و با یه قاشق آرد مخلوطش کنید.
و به مواد کیک اضافه کنید وبالیسک مخلوط کنید
و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده اید بریزید.
چند ضربه روی کابینت بزنید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید.
درجه فر ؛۱۸۰ درجه
زمان پخت؛حدود ۵۰ دقیقه
سایز قالب؛مربع شانزده سانت
طبقه وسط
نکته ؛من این موادرو ۳ برابر کردم با قالب مستطیل بیست در سی با ارتفاع پنج سانتی این کیکی که تو تصویر میبینید شد.
@shirini71
#کیک_خرما_گردو
#کیک_ارده_شیره
#کیک_خرما_ارده
#کیک_رژیمی
خرمای هسته گرفته رو با یک لیوان آب جوش در میکسر ریخته تا پوره شود (از یک پیمانه کمی بیشتر شود)
سه عدد تخم مرغ را با کمی وانیل و نصف پیمانه شکر خوب با هم زن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس نصف پیمانه روغن اضافه و 1/4پیمانه شیره و 1/4پیمانه ارده اضافه و مخلوط میکنیم بعد پوره خرما
سپس دو پیمانه آرد رو با دو قاشق مربا خوری بکینگ پودر سه بار الک کرده به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم سپس گردوی خرد شده نصف پیمانه را هم اضافه و هم میزنیم
سپس در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر 180درجه از قبل گرم شده به مدت 45دقیقه قرار میدهیم بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_اصیل_لاهیجان...
آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم :
گردوی خرد شده 350 گرم
تخم مرغ6 عدد
روغن مایع 100 گرم
روغن جامد یا کره 300 گرم
پودر قند 450 گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)
کشمش پلویی 350 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)
آرد قنادی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)
مقدارهایی که تو مواد لازم گفتم خیلی خیلی زیاد میشه! مثلا من که نصفِ این مقدار رو درست میکنم نزدیک 8 تا کوکی خیلی بزرگ میده
طرز تهیه:
اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.
روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید، تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین.
وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید...
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با قاشق کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.
بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین.
@shirini71
#شربت_خوشمزه_با_آلوسیاه
آلو سیاه 1کیلو
آب 2/5لیتر
شکر 1/5لیوان
میخک 8عدد
شکر و آب و میخک ها رو تو قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته 5دقیقه میجوشانیم بعد آلوها رو درسته و با پوست اضافه میکنیم تا 50 آرام شمرده زیرش رو خاموش کرده در قابلمه رو گذاشته تا دم بکشد رنگ و طعم آلوها داخل شربت بره بعد صافش میکنیم داخل یخچال گذاشته تا خنک بشه خیلی خوش رنگ و خوش عطر میشه همینطور خوشمزه
@shirini71