ارمنی_پلو یا ته_انداز_مرغ یا پلو با ته دیگ مرغ و یا با هر اسم دیگه ای که میشناسید اما ما بهش میگیم
طرز تهیه:
تکه های مرغ خام رو از قبل با نمک و زعفرون مزه دار کنید و کف قابلمه بچینید، سعی کنید تکه های مرغ رو تَنگ هم بزارید! چون وقتی میپزن از هم جدا میشن و اگه چسبیده بهم بزارید در آخر ته دیگش قشنگ تره!
برنج رو آبکش کنید، نزارید برنج نرم بشه باید کمی دون باشه، مقداری از برنج رو با زعفرون قاطی کنید و روی مرغها پهن کنید، البته میتونید برنج زعفرونی رو به صورت حلقه ای دور قابلمه بریزید، اینجوری وقتی ته چین رو توی دیس برمیگردونید لایه زعفرونیش پهن تر و مشخص تره، بقیه ی برنج رو دو قسمت کنید و یه قسمتش رو روی برنج زعفرونی بریزید، پهن کنید و با کف دست کمی فشار دهید و قسمت بعدی رو با عدس پخته مخلوط کنید و روی برنج سفید پهن کنید، لای عدس پلو پودر دارچین بپاشید. میتونید اول عدس پلو رو بزارید بعد پلو سفید رو، فرقی نداره، و یا میتونید اگه برنجتون زیاده سه لایه رو تکرار کنید، یعنی بجای سه لایه، شش لایه بریزید.
شعله رو کم کنید و شعله پخش کن بزارید وگرنه مرغها خشک میشن و چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت دم بزارید. در آخر روغن داغ کنید و توی دیس برگردونید. من همیشه با این دستور درست میکنم، ولی با تزیین های مختلف.
نکته: راز خوشمزگی این غذا تو استفاده از زعفرون زیاده.
نکته ۲: دارچین و زعفرون عطر خیلی دلپذیری به این غذا میدن
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#کتلت_مرغ_مغزدار
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم.
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید.
مرغ چرخ شده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد می تونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه.
این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمی ره و کاملا منسجم میشہ.http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#سالاد_ماکارانی
ماکارونی با شکل دلخواه رو داخل آب جوشی که بهش نمک و کمی زردچوبه زدیم میریزیم تا کاملا بپزه و بعد آبکش میکنیم و با آب میشوریم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا بره
و بعد بهش خیار شور نگینی خرد شده و هویج رنده شده و ذرت و نخود فرنگی و کالباس خرد شده ( میتونید به جای کالباس از مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید) و شوید خرد شده و فلفل دلمه ای( در صورت دلخواه) اضافه میکنیم
به سس مایونز کمی آبلیمو و فلفل سیاه و آویشن(دلخواه) اضافه میکنیم و با مواد ترکیب میکنیم
سالاد ماکارونی رو داخل ظرف های تک نفره میریزیم و سرو میکنیم و یا داخل قالبی ریخته و با قاشق فشرده میکنیم و بعد از قالب بر میگردانیم و تزیین میکنیم
سالاد ماکارونی بهتر است قبل از سرو چند ساعتی داخل یخچال باشد
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#عصرونه
#نان_فوری
یه نون راحت با ساده ترین موادی که تو خونه دارید😜👌👍
روزهای تعطیل اگه حالش رو ندارین برین تو صف نونوایی پاشین دست بکاربشین یک نون فوری وخوشمزه بپزین,واسه یه عصرونه خوشمزه توش پنیر,نوتلا یا هرچیه دیگه که دوست داریید بزاریید توش بدید دست کوچلوها😍😉😉👌
موادلازم:
تخم مرغ یک عدد
سرکه دوقاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری ماست
بکین پودر یک پاکت(یک قاشق مرباخوری پر)
آرد نانوایی به میزان لازم
نمک یک قاشق چایخوری
طرزتهیه:
تخم مرغ،سرکه ،ماست،نمک،ماست،بکین پودر روباهم مخلوط کنین بعدآرد رو آروم آروم اضافه کنین تاخمیر نرمی بدست بیاد بدون اینکه استراحت بدین خمیر رو به ضخامت نیم سانت بازکنین وبا هرکاتری که دوست دارین قالب بزنین یا باچاقو برش بزنین وداخل روغن نسبتا زیاد وداغ سرخ کنین ومرتب باقاشق روی خمیرها روغن بریزین وبرگردونین تا حسابی پف پفی بشه این خمیرها به خاطروجود ماست اصلا چرب نیست انشالله که درست کنین ونوش جان کنین. .
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
صبح است
باید بلند شد
در امتدادِ وقت قدم زد
گل را نگاه کرد، ابهام را شنید!
باید دوید تا تهِ بودن...
سلام روزتون پراز اتفاق های خوب🌷🌷🌷
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
✅ هنگام گرسنگی به عنوان میان وعده چند عدد بادام بخورید.
بادام بخورید تا از چربی های شکم رهایی یابید
یکی از آجیلهای عالی برای سوزاندن چربی های شکمی بادام است.
👈 تعداد مجاز روزی ۵ عدد تا ۱۰ عدد میباشد.
🎈 طریقه مصرف:
۶ تا ۸ عدد بادام را از شب قبل در آب خیس کنید صبح ۳۰ دقیقه قبل از مصرف ترکیب آب و لیمو ترش، بادام ها را میل کنید.
بادام را به صبحانه سالاد و انواع غذا می توانید اضافه کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#مسقطی_کاراملی
اول 1فنجان نشاسته رو در 6فنجان اب حل کردم.گذاشتم کنار.بعد در یک قابلمه 3 فتجان و نیم شکر ریختم گذاشتم شکر آب شد و وقتی کاملا شکر اب شد مخلوط اب و نشاسته رو اضافه کردم در این زمان شکر سریع سفت میشه نگران نشید کم کم شکر اب میشه و بعد از حدود 10دقیقه یکدست میشه.حالا 1فنجان گلاب زعفرانی و 1 ق چ هل اضافه کنید و نصف فنجان کره وقتی کره اب شد مغز گردو یا پسته یا پودر نارگیل بریزید. حرارت رو زیاد کنید و به مدت نیم ساعت هر 3دقیقه هم بزنید تا ژلاتینی بشه بعد در قالب مورد نظر ریخته و پس از خنک شدن برگردونید.میتونید کف سینی مشما بندازید و برش بزنید. برای مهمونی برش خورده مناسب تره.نوش جانتون
نکته
بعداز اضافه کردن مخلوط نشاسته به شکر با حوصله هم بزنید و سعی کنید شکر سفت شده رو کم کم از ظرف جدا کنید و با حرارت ملایم خوب هم بزنید تا کامل شکر ها حل بشن.
با حرارت ملایم شکر رو اب کنید و مدام هم بزنید تا نسوزه اگر یزره بسوزه مزه تلخی میده. سیده زهرا
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#مسقطی_با_شیر
شیر:۳پیمانه
گلاب:۱/۲پیمانه
نشاسته:۱۰۰گرم
آب:۱پیمانه
کره:۵۰گرم
شکر:۱پیمانه
مغزهل:حدودا۱۰عدد
ابتداتوی یک کاسه آب ونشاسته را خوب باهم مخلوط میکنیم.حالا دوپیمانه از کل شیروشکرروداخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرارداده وهممیزنیم تاشکرکاملا حل بشه.بعد نشاسته وآب رو ازصافی رد می کنیم کم کم به مواداضافه میکنیم وسریع هم میزنیم.چون شیرداغه ونشاسته فوری خودشومیگیره باید سریع وبهتره که بایه همزن دستی هم بزنید موادرو.حالا مغزهل وکره روهم اضافه میکنیم وبه هم میزنیم تاگلوله نشن. میتونید ازهل ساییده شده یاپودرهل هم استفاده کنید.دراین مرحله یک پیمانه باقی مانده شیروگلاب رواضافه میکنیم چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوزخامه وباید ازخامی دربیاد.
حالا موادروهم میزنیم تانشاسته بپزه ومسقطی فرم بگیره اینکارروتاجایی ادامه میدیم که وقتی چنگال روی مخلوط میکشیم ردپره هاش روی مسقطی بمونه دراینصورت مسقطی آمادست.داخل ظرفی که ترجیحابهتره مستطیل باشه روچرب میکنیم.حالا مسقطی هاروداخلش میریزیپ حجم ظرف باید طوری باشه که عمق موادی که داخل ظرف میریزیم ۲سانتی مترباشه.ظرف روداخل یخچال میگذاریم تاخودشو بگیره وسفت بشه بعد به صورت دلخواه برش میزنیم.
نکته:
(من موادرونصف کردم پودر لبو دمکرده ریختم میتونید)
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006