آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_شکلاتی_بدون_فر
سه عدد تخم مرغ را با همزن دستی ( ویسک ) بزنید تا از لختگی در بیاد بهش 1/8 ق چ وانیل و یک پیمانه پودر قند بیفزایید تو این مرحله باید دو سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ( اگه دستتون خسته میشه از همزن برقی استفاده کنید ) 2/3 پیمانه ( لیوان فرانسوی ) روغن اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید دو ق غذاخوری پودر کاکائو و در آخر یک و 1/4 پیمانه آرد + دو ق چ بکینگ پودر و ی پینچ نمک را با هم الک کنید و کم کم به مایه افزوده و فولد کنید کاسه یا فنجان را کره بزنید کاکائو بپاشید و 1/2 کاسه را از مایه کیک پر کنید در صورت تمایل روش گردوی خرد شده بریزید داخل ی تابه را آب بریزید بزارید جوش بیاد و کاسه ها را داخل آب در حال جوش بچینید آب باید تا نیمه کاسه را بگیره مواظب باشید آب داخل کاسه ها نره در تابه را دمکنی بزارید و روی تابه قرار بدین مدت پخت سی دقیقه هست شعله متوسط بعد از پخت کاملا سرد که شد از کاسه جدا کنید و روش را با گاناش تزیین کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_گلاب
#کیک_خونگی
- سلام دوستان نازنین امروز یه کیک خوش عطر و خوشمزه پختم پیشنهاد میکنم امتحان کنید و در کنار عزیزانتون عصرونه دلچسبی رو تجربه کنید😊
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
کیک_گلاب
٠یکی از بهترین کیکا پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
تخم مرغ چهار عدد..
.آرد دو پیمانه.
..شکر یک پیمانه..
..گلاب نصف پیمانه..
..روغن نصف پیمانه..
.وانیل یک چهارم قاشق چایخوری..
.بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری..
اول از همه فرتون و روشن کنید...نیم ساعت قبل اینکه شروع کنید کیکتون و درست کنید تخم مرغا رو از یخچال بیارید بیرون تا همدمای محیط بشه...خوب حالا شروع میکنیم...تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد گلاب و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها و به مواد کیکمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه...بازم بستگی به فرتون داره...کیکای من تو فر من با این دما پف نمیکنه و خمیر میشه واسه همین من میزارم رو دویست و ده درجه به مدت پنجاه دقیقه تا یک ساعت..اونایی که کیک درست میکنن دیگه قلق فرشون دستشون اومده
(روى کیک با پودر نارگیل و پودر پسته و برشهای نازک نارگیل تزیین شده اطرافشم با ترافلهای شکلاتی😉
@shirini71
#باقلواگردویی_خونگی
#شیرینی
#پذیرایی
مواد لازم:
یک فنجان اب
یک فنجان شیر
یک فنجان روغن مایع
یک عدد تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری کربنات (جوش شيرين)
نمک یک پنس
ارد به مقدار لازم
مواد میانی:
750گرم گردو+هل +كمي گلاب
برای ریختن روی باقلوا:
250گرم کره
یک لیوان روغن مایع
برای شهد:
٢ ليوان شكر
٣ليوان اب
2_3قطره اب لیمو
طرز تهیه :
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید اردو کم کم اضافه کنید خمیر نرمی به دست اورید خمیر رو به تکه هایی اندازه ی تخم مرغ تقسیم کرده و روش رو با دستمال بپوشونید و دو ساعت استراحت بدین بعد خمیرها رو با یک لیوان نشاسته ی ذرت خیلی نازک باز کنید و داخل قالبتون که چرب کردین بزارید و بعد هر دو لایه خمیر که روی هم گذاشتیم پودر گردو میپاشیم لایه ی اخرشو سه لایه خمیر انداخته بعد برش میدیم، روی باقلوا کره ی اب شده ریخته داخل فر١٨٠ تا زمانیکه سرخ بشه بپزید. بزارید تا سرد بشه بعد شهد رو حاضر کنید و شهد ولرم رو روی باقلوای سرد بریزید و بزارید تا شهدو بکشه.
نكته:داخل شربت باقلوا ١/٤ پيمانه شيرعسلي ريختم فوق العاده خوشمزه شدنوش جان💐💐
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شور محلي خوشمزه😋
مخصوص شهرمون اروميه🙋♀️😍
............................................
#شور_كره
ماست پر چرب خانگي
سبزي معطر(شويد،ريحان،پيازچه،فلفل دلمه
كره(محلي باشه عاليه)
تهيه:
ماست را روي اجاق گذاشته كمى نمك اضافه كرده ومخلوط كنيدكاملا هم بزنيد تا ماست باز شود ،وقتي جوشيدماست ها بريده بريده مي شوند وحالت دون دون مى گيرند،زير اجاق رو خاموش كرده و در پارچه اي حرير بريزيدتا كاملا آبكش شود،مي تونيد يه چيز سنگين رويش قرار بديد تا كاملا آبش گرفته بشه، حالا شور ما آماده ست..سبزي ها را ريز خرد كرده و با شور مخلوط كنيد،كمي كره نرم شده هم مخلوط كنيد و تا خوشمزه تر بشه،كنارش كره محلي هم بزاريد و نوش جان كنيد..شور كره با هندونه و خربزه و انگور لذيذتر ميشه...حتما امتحان بفرماييد صبحونه يا عصرونه دلچسبي هست..😋
چتد نكته:با دو كيلو شير ميشه يك كاسه همين عكس رو شور تهيه كرد،،مي تونيد خودتون ماست خونگي درست كنيد و سپس ازون شور تهيه كنيد...
مونده به اندازه ماست خودتون...ولي سعي كنيد با ماست بيشتري درست كنيد..چون ماست بريده ميشه و مقدار شور كمتر ميشه...زياد نزاريد بجوشه همينكه جوشيد و ماست ها بريده بريده شدن كافي هست
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چیکن_استرگانف
#ساندویچ
#فست_فود
#غذای_مدرن
یه سینه مرغ کامل رو بصورت نوارهای رشته ایی بریدم , تو کمی کره تفت دادم تا رنگش عوض شد و پخت , نمک و کمی فلفل سیاه + یک قاشق مرباخوری پودر سیر مخلوطش کردم , کل زمان تفت دادن مرغ 10 دقیقه کافیه ,پودر سیر زمانی اضافه شه که میخواییم زیر غذا رو خاموش کنیم
دو تا پیاز درشت رو خلالی کردم تو خیلی کم مخلوط کره و روغن مایع تفت دادم تا شیشه ایی شد 250 گرم هم قارچ رو ورقه ایی کردم و به پیازها اضافه کردم یک قاشق آبلیمو هم می زنیم قارچها سیاه نشه , قارچها که یکم تفت خورد نصف لیوان سس سفید لازانیا( سس بشامل 25 گرم کره + دو قاشق آرد تفت میدیم , نصف لیوان شیر رو کم کم بهش اضافه می کنیم تا مثل فرنی سفت شه )به قارچ و پیاز اضافه می کنیم نصف لیوان هم شیر ( می تونید خامه هم بریزیید,من بخاطر اینکه پر کالری نشه خامه رو حذف کردم) خوب مخلوط که شدن مرغهای تفت داده شده رو اضافه می کنید , نمک ,فلفل و دوباره یک قاشق مرباخوری پودر سیر , یه جوز هندی رو خیلی کم روش رنده کنید( طعمش رو عالی تر میکنه) اضافه می کنید در تابه رو بزاریید تا حدود 5 دقیقه مزه ها به خورد هم برن تو ظرف بکشید و با سیب زمینی رشته ایی فراوان , تزینش کنید و بعد نوش جان
🌺🌺اگه دنبال یه طعم خاص هستید این غذا رو امتحان کنید ,فوق العاده هست
#غذای_روسی #غذای_ملل #چیکن_استراگانف #استراگانف # قارچ #شیر #پیاز #سیر #پودرسیر #سس_بشامل #آرد #کره #روغن #نمک #مرغ #سینه_مرغ #غذای_مدرن #خوشمزه #غذای_مجلسی #سیب_زمینی #خلال_سیب_زمینی #ساندویچ #فست_فود