شیرینی رولت سوئیسی
مواد اولیه :
آرد 3/4 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
پنیرخامه ای 200 گرم
خامه (فرم گرفته) 200 گرم
پودر قند 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1/3 ق چ
وانیل 1/2 ق چ
طرزتهیه :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید سپس زرده های تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه نمایید ، سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند و وقتی ظرف را بر میگردانید نریزد ( دقت کنید که زیاده از حد سفیده را نزنید تا پف خود را از دست ندهد ).
با استفاده از کاردک کم کم سفیده را به مواد دیگر اضافه کنید ، بسیار آرام ، سبک و بصورت دورانی و در یک جهت هم بزنید ( باید به صورتی هم بزنید که پف سفیده ها نخوابد و بافت ترد ان باقی بماند ).
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه شیرینی را روی ان خوب پخش کنید ، سطح مواد را صاف کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا روی رولت طلایی شود ، پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و به همان صورت داغ و با کمک کاغذ لوله کنید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.
پنیر خامه ای ، خامه و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود ، رولت را که خنک شده است به آرامی باز کنید و تمام سطح رولت را به خامه آغشته کنید ، دوباره رولت را رول کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس با پودر قند ، خامه ، شکلات اب شده و … تزیین کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نكته :
میتوانید از میوه های پوره شده نیز داخل خامه این رولت استفاده کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
شیرینی رولتی تابه ای(تست شده)👇
از سری شیرینی های بدون فـــــــر
مواد لازم برای۳ نفر:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۵۰ گرم
خامه قنادی یا خامه فرم گرفته به مقدار لازم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد دوبرابر شود.
۲- سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
۳- تابه دوطرفه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید
۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید.
۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
۶- بگذارید کنار تا سرد شود سپس بازکرده خامه کشی کنید.
۷- میتوانید از انواع مغز ها و موز و شکلات لای رولت بریزید رول کنید.
۸- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچید و در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
سایر نکات :
میتوانید در صورت نیاز با چاقوی خیس شده حلقه حلقه کرده و نیمه بالای رولت را کمی خامه زده و روی آن را با مغز گردو و پسته و کاکائو تزیین کنید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
یاستارالعیوب:
#فسنجون_با_کدومسمایی👇
مرغ رو با یه پیاز تفت دادم ومقداری آب اضافه کردم وگذاشتم بپزه
ودریه ظرف دیگه یک کدو بزرگ رو رنده کردم و تفت دادم ومقداری گردو رنده شده رو اضافه کردم ومقدار کمی زعفران مقداری آب اضافه کردم تا پخته بشه
حالا کدو رو به مرغ اضافه کردم گذاشتم 20دقیقه جوشید و دوقاشق رب انار و یک قاشق شکر که ملس بشه اضافه کردم وجا که افتاد نوش جون😋
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#خورش_چغاله_بادام
مواد لازم :
گوشت:نیم کیلو
چاغاله بادام :نیم تا یک کیلو
پیاز متوسط:2 عدد
نعنا جعفری :نیم کیلو
نمک وفلفل وزرد چوبه :به میزان لازم
آبغوره یا آبلیمو :به دلخواه
خورشت چغاله بادام
طرز تهیه:
مثل طرز تهیه اکثر خورشت ها برای تهیه این غذا هم اول پیازها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده شود.
حالا مقداری چاغاله بادام را که خوب شسته و دم آنها را گرفته اید داخل خورش بریزید و کمی تفت دهید.
مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرام آرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شست وشو و خشک شدن، خرد کرده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.
وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، سبزی های سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش عدس پلو🍓
#گیف_آموزش_عدس_پلو😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
🎀 @shirini71
#نون_سیر_و_پنیر
دو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید
نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#کراکت_مرغ_با_چوب_شور
موادلازم:
سینه مرغ پخته شده:۱عدد
سیب زمینی پخته متوسط:۲عدد
تخم مرغ:۱عدد
پودر پیاز وپودر سیرونمک وفلفل
پودر سوخاری
چوب شور
کنجد برای تزیین
طرز تهیه:
.سیب زمینی پخته شده وسینه مرغ پخته شده وتخم مرغ وادیه جات رو همه رو باهم تو غذاساز میریزیم تا موادیکدست بشن بعد به اندازه یه نارنگی از مواد رو برداشته دور یه چوب شور موادو حالت میدیم وبسته به سلیقه مون توی کنجد یا آرد سوخاری و می غلطونیم ودر روغن سرخش میکنیم.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#پاستا_جامبو_شلز
همه مون ماكاروني پختن و بلديم ديگه
اما يكم تنوع توي درست كردنش لذت بخش ترش ميكنه ☺️😋
من اينجا از پاستا شلز استفاده كردم سايزش بزرگ هست وهايپرماركتا دارن 😉😍
مايع ماكاروني مون و درست ميكنيم ميزاريم خنك شه
پاستا هارو ميزارم داخل آب جوش به مدت ١٠ دقيقه بعد آبكش ميكنيم 😊
حالا پاستاهارو با مايع ماكاروني و پنير پيتزا پر ميكنيم من پنير رو زير مايه گوشتي ريختم
بعد پاستاهارو ١٠ دقيقه ميزاريم داخل فر ١٧٠ درجه سپس تزيين و بعد نوش جوووون .
👩🍳🍝http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#کوکو_برنجی_یا_ساچاکلی
موادلازم
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ق غ برنج
۱ پیاز متوسط،ریزخردشده
نصف بسته جعفری،ریزخردشده
نمک،فلفل سیاه و قرمز
۳تا تخم مرغ وآردبرای غلطاندن
روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه:
برنج رو بشورین و روش آب بریزین،طوریکه به اندازه یک انگشت روش آب باشه،بزارین بپزه تا آبش کشیده بشه.۱/۲_۱/۳ گوشت چرخکرده رو خیلی کم در روغن زیتون تفت بدین.
حالاهمه مواد را مخلوط کرده ورز دهید وشکل بدین و ابتدا داخل آرد کنین بعد داخل تخم مرغ های زده شده ودر روغن داغ سرخ کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انرژی_مثبت
🌱فقط یک چیز در زندگی،
زیبا به شمار می آید
و آن شادیست...
هیچ گاه نگذار كسی
آن را از تو بگیرد...
✨صبح بخیر
❣️❣️❣️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#اموزش_باسلوق_بسبک_قنادی
مواد لازم:
نشاسته گل 110 گرم (یک لیوان زیاد پر نباشه)
شــکر 250 گرم (یک لیوان پر)
آب 150 گرم (تقریبا نصف لیوان)
گــلاب 150 گرم (تقریبا نصف لیوان)
وانـیل یه کوچولو
نشاسته گل (همون نشاسته زولبیا )
رابا اب مخلوط کرده(این اب غیراز
اون آبه که داخل رسپی هست )
اونقدر اب بریزید
داخل نشاسته تا یه مایه شل
و روان بدست بیاد
بعداز این کار مایع را بزارید
استراحت کنه تقریبا بایست
۲۴ساعت بمونه تا نشاسته کاملا
ته نشین بشه اب روش جمع بشه
تقریبا بعد از ۱۲ساعت اب جمع شده
روی نشاسته رو با قاشق بردارید بریزید
دور،بازم بزارید تا ۱۲ساعت دیگه بمونه
وبقیه اب جمع شده روی نشاسته رو
با قاشق بردارید
نکته ،این کارو 👆کردیم تا تلخیه
نشاسته از بین بره نشاسته در این زمان
مثل ادامس میمونه
این مرحله اول کار بود 👆👆👆
مرحله دوم :
شــــکر و گلاب را باهم مخلوط
کرده روی شعله میگذاریم تا جوش بیاد
نشاسته (اب گرفته شده) را با
اب (داخل رسپی )مخلوط کرده
هم میزنیم تا روان ویکدست بشه
گلاب و شکر که جوش اومد مخلوط
نشاسته و اب را بهش اضافه میکنیم
و هم میزنیم این کاروانقدرادامه میدهیم
تا گلوله های کوچیک داخل مایع پیدا
بشه باز هم هم میزنیم تا مایع گریس
مانند بشه تقریبا دو سه دقیقه دیگه
هم بزنید و شعله رو خاموش کنید
سفتی مایع طوری باشد که راحت
قیف زده بشه
بزارید مایع یکم خنک بشه
مرحله سوم 👇
داخل دیسی پودر نارگیل بپاشید و
مایع باسلوق را داخل قیف ریخته و
گله گله بر روی نارگیل ها بزنید
روی هر گله باسلوق، مغز گردو
بزارید، پودر نارگیل بپاشید
سپس باسلوق هارو داخل
یخچال بزارید تا سرد بشه.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_سیب_زمینی
آموزش یک رول سیب زمینی شبیه گل رز 🌹پوشیده شده با بیکن که بسیار ساده، لذیذ و خوشمزه 😋 هست
مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
رزماری ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
بیکن ۱۲ رشته( اگر بیکن نداریید از ژامبون استفاده کنید)
پنیر پارمسان به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این غذا ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده، سپس ۴ عدد سیب زمینی را شسته و پوست گرفته و با رنده یا چاقو برشهای باریک زده، بهتر است با رنده برش زده شود تا برشها یکسان و باریک باشد، بعد سیب زمینی ها را درون یک ظرف با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چای خوری پودر سیر، ۱ قاشق چای خوری آویشن، ۱ قاشق چای خوری رزماری، ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه و ۱ قاشق چای خوری نمک خوب مخلو می کنیم سپس دو رشته بیکن را بر روی هم گذاشته و سپس سیب زمینی ها را بر روی بیکن چیده و بیکن را رول کرده و درون قالب فر قرار می دهیم و قالب فر را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و سپس از فر خارج کرده و مقدلری آویشن و پنیر پارمسان بر روی آن ریخته و سپس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم و بعد آن را سرو می کنیم.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی ساده با کاور گاناش
آرد 1 و 3/4 پیمانه
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
آب یا شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
نمک 1 پنس
شکر 1 و نیم پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
مثل همیشه و طبق روال تهیه کیک و شیرینی ما باید مواد خشک رو با هم ترکیب و همراه با هم از الک رد کنیم به این صورت که آرد و بکینگ پودر و نمک رو همراه با پودر کاکائو با هم مخلوط می کنیم و همراه با هم دو تا سه بار از الک رد می کنیم.
مخلوط کردن پودر کاکائو و بکینگ پودر با آرد
سپس تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه میشکنیم و شکر رو تدریجاً اضافه می کنیم و با کمک همزن برقی که روی درجه متوسط تنظیمش کردیم شروع به مخلوط کردن میکنیم.
اضافه کردن تدریجی شکر به تخم مرغ ها
حدوداً 4 دقیقه به همزدن ادامه میدیم تا تخم مرغ همراه با شکر کاملاً حجم قابل توجهی بگیره و رنگش هم روشن و بشه. اینکه رنگ تخم مرغ و شکر روشن بشه خیلی مهم هست و در نتیجه کارمون تاثیر میذاره پش تنبلی نکنیم. حالا وانیل رو اضافه می کنیم و نزدیک 1 دقیقه دیگه به همزدن ادامه میدیم.
اضافه کردن وانیل به مخلوط تخم مرغ و شکر
حالا آب یا شیر رو اضافه می کنیم. اینکه بخوایم از آب یا شیر استفاده کنیم فقط به این مربوطه که شما بافت کیک رو چطوری دوست داشته باشین. کلاً اضافه کردن مایعات دیگه غیر از آب به ترکیب کیک ها باعث میشه بافت کیک کمی سنگین تر بشه و حفره های موجود توی کیک بزرگ تر بشه و بافت ابری کیک پس از پخت خیلی به نظر نیاد. پس بنا به سلیقمون عمل می کنیم.
اضافه کردن آب
مرحله بعدی اضافه کردن روغن به ترکیب هست. برای روغن هم بهتر ه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش کوکی تَرَک🍓
#گیف_آموزش_کوکی_تَرَک😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
@shirini71 🎀
#بامیه_عربی
مواد لازم
مایه خمیر 2 ق م
آب ولرم یک دوم پیمانه
شکر یک ق م
نمک یک دوم ق م
آرد سفید 2 پیمانه
آرد سنگک یک پیمانه
ماست 3 ق غ
کره آب شده 3 ق غ
محلول زعفران یک دوم ق م
پودر هل یک دوم ق م
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
پودر پسته برای تزیین
مواد لازم برای شربت
شکر یک پیمانه
آب یک دوم پیمانه
محلول زعفران به مقدار لازم
آبلیمو 1 ق م
مایه خمیر را همراه آب ولرم و شکر حل کرده روی آن را بپوشانید و حدود 5 دقیقه کنار گذاشته تا پف کند. آرد و ماست و کره و محلول زعفران و پودر هل و نمک را با هم مخلوط کرده مایه خمیر پف کرده را روی آن بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 1 ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر ور بیاید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید. روغن را در ظرف گودی داغ کنید سپس با قاشق مقداری از خمیر را در روغن بیندازید تا پف کرده و طلایی شود سپس آن را از روغن در آورده در شربت بیندازید. تا کاملا به شربت آغشته شود. برای تهیه شربت تمام مواد را مخلوط کرده و بدون هم زدن روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#بستنی_خانگی
این بستنی راحت,بی دردسر,بدون همزن,بدون ثعلب,خلاصه عالی 😍👌
مواد لازم:
خامه پاکتی صبحانه یک بسته.
شکر نصف پیمانه.
شیر نصف پیمانه.
نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر.
شکر یک قاشق غذاخوری.
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم و در صورت تمایل
گلاب سه قاشق غذاخوری
خوب همین اول کار بگم که این بستنی می تونه شیری ساده یا حتی میوه ای و زعفرونی هم باشه. در هر حال بیس و پایه بستنی خانگی همین آموزشه. حالا اگه زعفرونی نمی خواین زعفرون رو حذف کنید. هیچ مشکلی پیش نمیاد.
مطلب دیگه ای که باید بگم اینه که این بستنی با شکر درست می شه. اما شیر عسلی هم اون رو خوشمزه می کنه. من طرز تهیه شیر عسلی در خانه آموزش دادم.
اگر خواستین از شیر عسلی استفاده کنید، میزانش رو بر اساس شیرینی که دوست دارین تعیین کنید. برای یک پاکت خامه، کمتر از نصف قوطی شیر عسلی لازم هست.
و اما طرز تهیه:
برای این که بستنی کمی رژیمی بشه اول باید چیزی شبیه به فرنی درست کنید. لطفا این مرحله رو حذف نکنید.
یک قاشق نشاسته ای رو که دارید درون یک نصف پیمانه شیر حل کرده و یک قاشق شکر و گلاب رو بهش اضافه کنید. این مخلوط رو روی گاز بزارین و حرارت بدین.
باید کمی غلیظ بشه. اما نه به غلظت فرنی.
بعد از این که غلیظ شد، پودینگ رو درون ظرفی بریزین و بزارین تا سرد بشه.
خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل بشه.
حالا داخل قالب های بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید. نگران بیرون آوردنش هم نباشین. ظرف بستنی رو کمی زیر شیر آب بگیرین. بستنی ها به راحتی از قالب جدا می شن.
یا این که میتونید یه قابلمه رو آب کنید و ظرف بستنی رو چند ثانیه درون اون نگه دارین.
توصیه می کنم این بستنی رو درست کنید.خیلی خیلی خوشمزست.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#دو_پیازه_سیب_زمینی
با دو عدد پیاز درشت یا سه عدد متوسط پیازداغ درست کنید (پیاز رو به صورت خلالی برش دهید)سه عدد سیب زمینی متوسط رو آب پز کنید و با پیازداغ ها بکوبید نعناداغ هم درست کنید با زردچوبه و نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و بکوبید مناسب واسه ناهار شام واسه بچه ها فوق العاده اس پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
نوش جان😉
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
ماکارانی کاسه ای
ماکارانی رشته ای تو خالی را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم یک بسته ماکارانی فرمی رو هم آبکش میکنیم و کنار میگزاریم ته ظرف را با کره چرب میکنیم ماکارانی توخالی را که بصورت درسته آبکش کردیم بطور مرتب و پشت سر هم دورتادور ظرف مور نظر میچینیم بعد گوشت چرخکرده را که با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز دادیم روی ماکارانیهای تو خالی میگذاریم و فشرده میکنیم تا فرم ظرف را بگیرد و بصورت کاسه تو خالی در بیاید بعد ماکارانی فرمی را که با فلفل دلمه ای رنگی مخلوط کردیم روی گوشت چرخکرده میریزیم و ماکارانیها را فشرده میکنیم بعد در ظرف را میگذاریم و با حرارت خیلی کم اجازه میدهیم ماکارانی دم بکشد بعد که دم کشید ماکارانی را داخل دیس بر میگردانیم
نوش جان
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌سوم اردیبهشت 1398
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک لیوان شیر کم چرب+پنیر 30 گرم+1خرما+خیار+گوجه(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق ماکارونی با گوشت ( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای زنجبیل +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کتلت+ یک کف دست نان لواش( 210کالری)
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
خوراک زبان👆👆👆
زبان را با چند حبه سیر،یک عدد پیاز درشت،یک ساقه بلند کرفس، فلفل و زردچوبه داخل زودپز ریخته با آب می گذاریم تا خوب بپزد ،بعد می گذاریم سرد شود و پوست ان را جدا میکنیم به صورت رولت برش داده و در یک ماهیتابه میچینیم،در ظرفی دیگر مقداری قارچ ورقه شده را با کره تفت میدهیم و دو ق س آرد هم میریزیم و تفت میدهیم و آب گوشت را از صافی رد میکنیم وبه اندازه دو لیوان داخل قارچ و آرد میریزیم و میگذاریم سس غلیظ شود بعد سس را روی زبانها ریخته می گذاریم نیم ساعت با حرارت کم جا بیفتد
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی🍓
#گیف_آموزش_شوید_پلو_با_لوبیا_چشم_بلبلی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀
🎀http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006