#سالاد_تبوله_عدس 🥗🥗
مواد لازم :
برای 4 نفر
عدس 200 گرم
پیازچه 1 دسته
گوجه گیلاسی 200 گرم
جعفری تازه 1 دسته
نعنای تازه 1 دسته
روغن زیتون بکر
لیمو ترش بزرگ 1 عدد
روش تهیه :
عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
ashpazitop
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#تبوله_چغندر
تبوله يك سالاد عربي است ، به جاي بلغور ميتوان مواد ديگري مثل كلم ، لبو و ياپاستا جايگزين كرد
@shirini71
#سالاد_مدیترانه_ای
#سالاد_تبوله_باکینوا
#سالاد_کینوا
. ✨مواد لازم:
2 لیوان جعفری ریز خرد شده
1لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم)
1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی
1/2لیوان پیازچه
1/2 یه پیاز ریز خرد شده
1 لیوان دانه انار شیرین(1عدد انار)
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب 1 لیمو ترش
1 تا 4 قاشق انار ملس(اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم
✨طرز تهیه:
ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد(در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه،از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک ، فلفل ، آب لیمو ، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.به همین راحتی ،نوش جان 🤗
cheshidanihaa
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#شامي اصفهاني
این غذا طعم ملس دارد واز غذاهای سنتی اصفهان است مواد لازم: گوشت چرخکرده نیم کیلو هویج پخته ورنده شده 3-4عدد در اصفهان بجای هویج (زردک ) استفاده میشود آرد نخودچی 125گرم ویک عدد پیاز رنده شده . نمک فلفل زرد چوبه ودارچین من زعفران هم میریزم برای سس 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه ویک استکان آب لازم داریم طرز تهیه: مواد را مانند درست کردن کتلت خوب ورز میدهیم واز آن گلوله هایی مانند سوسیس درست میکنیم سرخ میکنیم وشیره و سرکه و آب را مخلوط کرده روی آنها میریزیم تا اینکه خوب جوشیده و آب آن خورد برود این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد نوش جان
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ
سینه مرغ خام و چرخ شده ۴۰۰گرم
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری خردشده ۱/۵ق غ
سیر ریز رنده شده ۳حبه
سیب زمینی خام ورنده شده و آبگرفته ۲عدد
پیاز رنده شده و ابگرفته ۱عدد بزرگ
آردسوخاری ۱الی۲ ق غ
فلفل دلمه نگینی خرد شده(دلبخواه) ۱ق غ
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر کاری به مقدار لازم
همه مواد بالا رو با هم مخلوط کرده تا یکدست بشه ،داخل تابه روغن ریخته روی حرارت میذاریم تا داغ بشه ،دستمون رو کمی خیس میکنیم از مواد برمیداریم و در دست بهش شکل میدیم و در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا خوب مغزپخت بشه،در این روش جذب روغن خیییییلی کمه.
🌹اگر دوس داشتین میتونید از تمام قسمتهای مرغ استفاده کنید و چرخ کنید.
🌹میتونید سیب زمینی پخته و مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید.(در این روش جذب روغن خیلی بیشتره)
🌹میتونید بجای آردسوخاری،آردنخودچی یا آرد معمولی استفاده کنید ولی خیلی کمتر مثلا ۱ ق غ سرخالی.
🌹میتونید بجای سیر رنده شده ،پودرسیر استفاده کنید.
🌹میتونید فلفل دلمه رو با مرغ چرخ کنید.
🌹میتونید بجای چرخ کردن ،سینه مرغ رو با دستگاه غذاساز حسابی پوره و له کنید(مثل خودم که تنبلیم اومد چرخ گوشت رو بیارم و چرخ کنم و بعدم که شستنش وقتگیره).
@shirini71