eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✨مواد لازم: 2 لیوان جعفری ریز خرد شده 1لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم) 1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی 1/2لیوان پیازچه 1/2 یه پیاز ریز خرد شده 1 لیوان دانه انار شیرین(1عدد انار) 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب 1 لیمو ترش 1 تا 4 قاشق انار ملس(اختیاری) نمک و فلفل به میزان لازم ✨طرز تهیه: ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد(در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه،از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک ، فلفل ، آب لیمو ، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.به همین راحتی ،نوش جان 🤗 cheshidanihaa ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
سالاد خوشمزه تبوله که با همه حبوبات می تونید درست کنید اگه طعم جعفری رو دوست نداریید از کاهو استفاده کنید 🥬🥦🌽🥕🥒🌮🥗👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصفهاني این غذا طعم ملس دارد واز غذاهای سنتی اصفهان است مواد لازم: گوشت چرخکرده نیم کیلو هویج پخته ورنده شده 3-4عدد در اصفهان بجای هویج (زردک ) استفاده میشود آرد نخودچی 125گرم ویک عدد پیاز رنده شده . نمک فلفل زرد چوبه ودارچین من زعفران هم میریزم برای سس 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه ویک استکان آب لازم داریم طرز تهیه: مواد را مانند درست کردن کتلت خوب ورز میدهیم واز آن گلوله هایی مانند سوسیس درست میکنیم سرخ میکنیم وشیره و سرکه و آب را مخلوط کرده روی آنها میریزیم تا اینکه خوب جوشیده و آب آن خورد برود این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ خام و چرخ شده ۴۰۰گرم تخم مرغ ۱ عدد جعفری خردشده ۱/۵ق غ سیر ریز رنده شده ۳حبه سیب زمینی خام و‌رنده شده و آبگرفته ۲عدد پیاز رنده شده و ابگرفته ۱عدد بزرگ آردسوخاری ۱الی۲ ق غ فلفل دلمه نگینی خرد شده(دلبخواه) ۱ق غ نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر کاری به مقدار لازم همه مواد بالا رو با هم مخلوط کرده تا یکدست بشه ،داخل تابه روغن ریخته روی حرارت میذاریم تا داغ بشه ،دستمون رو کمی خیس میکنیم از مواد برمیداریم و در دست بهش شکل میدیم و در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا خوب مغزپخت بشه،در این روش جذب روغن خیییییلی کمه. 🌹اگر دوس داشتین میتونید از تمام قسمتهای مرغ استفاده کنید و چرخ کنید. 🌹میتونید سیب زمینی پخته و مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید.(در این روش جذب روغن خیلی بیشتره) 🌹میتونید بجای آردسوخاری،آردنخودچی یا آرد معمولی استفاده کنید ولی خیلی کمتر مثلا ۱ ق غ سرخالی. 🌹میتونید بجای سیر رنده شده ،پودرسیر استفاده کنید. 🌹میتونید فلفل دلمه رو با مرغ چرخ کنید. 🌹میتونید بجای چرخ کردن ،سینه مرغ رو با دستگاه غذاساز حسابی پوره و له کنید(مثل خودم که تنبلیم اومد چرخ گوشت رو بیارم و چرخ کنم و بعدم که شستنش وقتگیره). @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
٣٨٠ گرم اب يا يك و نيم پيمانه ١-٢ ق غ سركه سيب apple cider vinegar ١ ق غ اب ليمو ترش تازه ١ ق چ دارچين ١ -٢ ق غ عسل نصف يك عدد سيب خرد شده ترجيحا سبز طرز تهيه: همه مواد رو با هم مخلوط كنيد و بعد نوش جون كنيد . بعدشم سيبا رو بخوريد. نكته: شما ميتونيد از چوب دارچين استفاده كنيد. ١/٤ ليمو رو كمى توى يك پارچ فشار بدين و بعد ليمو رو بندازين توى پارچ كنار چوب دارچين. بعد سيبا رو بريزيد توش پارچ رو پر از اب كنيد. بذارين حداقل يك ساعت بمونه . بعد توش سركه سيب رو بريزين و عسلم اينجا دلخواه. يه هم بزنين و نوش جان كنيد. اگر اينطورى كه گفتم درستش كنيداز صبح تا شب ميتونين راحت ٣ تا پارچ بخوريد. حواستون باشه، از ديتاكس ها به جاى اب اصلى استفاده نكنيد و اب رو هم جداگانه اما نه همزمان در كنارش در حد توانتون بنوشيد. فقط ده روز صبح به جاى چاى و ناشتا بنوشيد و تاثيرشو ببينيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا