#دلمه_کلم
✔️کلم 2 عدد ✔️برنج 2 پ ✔️روغن مایع 1 پ✔️ گوشت چرخ 100 گرم✔️ پیاز متوسط خرد شده 3 عدد✔️ گوجه فرنگی 2 عدد رنده شده ✔️رب گوجه 1 ق م ری ✔️فلفل 1 ق م ✔️جعفری خرد شده ✔️فلفل قرمز ✔️نعناع خشک 2 ق م ✔️فلفل سیاه ✔️نمک
طرزتهیه
در قابلمه مورد نظر کلم هارو یکی یکی درسته بذارید روش آب بریزید روی حرارت بذارید تا کلم ها خوب بپزه نرم بشه بعد مواد داخلی رو آماده کنید مثل عکس داخل کلم بریزید و رولش کنید ، در قابلمه بچینید و در آخر برای رویه 1 قاشق غذاخوری رب گوجه و روغن مایع 1,4 پیمانه و نمک و فلفل سیاه رو باهم مخلوط کرده روی دلمه ها بریزید و درش رو ببندید و روی حرارت بذارید تا 2 ساعت با حرارت کم بجوشونید تا بپزه نوش جونتون 😋
@shirini71
#زیتون_مزه_دار
#مزه
#شور
مواد مورد نیاز:
زیتون 200 گرم
روغن زیتون 3 پیمانه
پرتقال بزرگ یک عدد
رزماری تازه 4 شاخه
لیموترش یک عدد
فلفل دان یک قاشق چای خوری
روش تهیه
پوست پرتقال را با یک پوستکن به شکل نواری بگیرید. لیموترشها را نیز به 4 قسمت تقسیم کنید. لیموترش، پوست پرتقال نواری شده، رزماری، زیتون و دانههای فلفل در تابه بریزید و 3 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود؛ سپس همه مواد را بههمراه روغن زیتون در یک ظرف دردار بریزید و بگذارید یک روز در دمای محیط بماند تا مزهدار شود. این زیتونها تا یک هفته قابل نگهداری میباشد.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
🍈برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید.
اینجوری هیچ وقت کپک نخواهد زد
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#مزه_دار_کردن_زیتون
💥💥💥اختصاصی کانال مرضیه بانو 😊
اگر احیانا" زیتون آماده شده آقای همسری خرید و آورد خونه ,تلخ بود وخوشتون نیومد نگید چیه خریدی زیتونش تلخه ,بعد بریزیید بره😒,
بریزیید تو یه ظرف وروش آب بریزیید یک قاشق غذاخوری نمک,چند بار آبش رو عوض کنید اونقدر ادامه بدید بچشید تا احساس کنید دیگه اون تلخی رو نداره
بعد بریزیید تو یه شیشه ,برای یه شیشه سس یک کیلویی حدود دو قاشق غ خوری نمک ونصف فنجون سرکه بریزیید روش ( خودم وقتی سیر ترشیهام تموم میشه آبش رو دور نمی ریزیم ,برای مزه دار کردن زیتون ازش استفاده می کنم)
تو زیتون می تونید چند تا حبه سیر ,یکم ترخون ,ویا یکم گلپر بریزیید,این روشی که بهتون گفتم عاشق مزه زیتون می شید 😍👌
نوش جونتون
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71