eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁦✔️⁩کلم 2 عدد ⁦✔️⁩برنج 2 پ ⁦✔️⁩روغن مایع 1 پ⁦✔️⁩ گوشت چرخ 100 گرم⁦✔️⁩ پیاز متوسط خرد شده 3 عدد⁦✔️⁩ گوجه فرنگی 2 عدد رنده شده ⁦✔️⁩رب گوجه 1 ق م ری ⁦✔️⁩فلفل 1 ق م ⁦✔️⁩جعفری خرد شده ⁦✔️⁩فلفل قرمز ⁦✔️⁩نعناع خشک 2 ق م ⁦✔️⁩فلفل سیاه ⁦✔️⁩نمک طرزتهیه در قابلمه مورد نظر کلم هارو یکی یکی درسته بذارید روش آب بریزید روی حرارت بذارید تا کلم ها خوب بپزه نرم بشه بعد مواد داخلی رو آماده کنید مثل عکس داخل کلم بریزید و رولش کنید ، در قابلمه بچینید و در آخر برای رویه 1 قاشق غذاخوری رب گوجه و روغن مایع 1,4 پیمانه و  نمک و فلفل سیاه رو باهم مخلوط کرده روی دلمه ها بریزید و درش رو ببندید و روی  حرارت بذارید  تا 2 ساعت با حرارت کم بجوشونید تا بپزه نوش جونتون 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد مورد نیاز: زیتون 200 گرم روغن زیتون 3 پیمانه پرتقال بزرگ یک عدد رزماری تازه 4 شاخه لیموترش یک عدد فلفل دان یک قاشق چای خوری روش تهیه پوست پرتقال را با یک پوست‌کن به شکل نواری بگیرید. لیموترش‌ها را نیز به 4 قسمت تقسیم کنید. لیموترش، پوست پرتقال نواری شده، رزماری، زیتون و دانه‌های فلفل در تابه بریزید و 3 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود؛ سپس همه مواد را به‌همراه روغن زیتون در یک ظرف دردار بریزید و بگذارید یک روز در دمای محیط بماند تا مزه‌دار شود. این زیتون‌ها تا یک هفته قابل نگه‌داری می‌باشد. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍈برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید. اینجوری هیچ وقت کپک نخواهد زد ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥💥💥اختصاصی کانال مرضیه بانو 😊 اگر احیانا" زیتون آماده شده آقای همسری خرید و آورد خونه ,تلخ بود وخوشتون نیومد نگید چیه خریدی زیتونش تلخه ,بعد بریزیید بره😒, بریزیید تو یه ظرف وروش آب بریزیید یک قاشق غذاخوری نمک,چند بار آبش رو عوض کنید اونقدر ادامه بدید بچشید تا احساس کنید دیگه اون تلخی رو نداره بعد بریزیید تو یه شیشه ,برای یه شیشه سس یک کیلویی حدود دو قاشق غ خوری نمک ونصف فنجون سرکه بریزیید روش ( خودم وقتی سیر ترشیهام تموم میشه آبش رو دور نمی ریزیم ,برای مزه دار کردن زیتون ازش استفاده می کنم) تو زیتون می تونید چند تا حبه سیر ,یکم ترخون ,ویا یکم گلپر بریزیید,این روشی که بهتون گفتم عاشق مزه زیتون می شید 😍👌 نوش جونتون ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا