#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیستم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#لیموناد_و_خیار 😍😍
خیار 2 عدد
عسل 2 ق غ
آبلیمو ½ پیمانه
یخ 5 عدد
نعناع 1 پیمانه
🔹همه مواد رو تو مخلوط کن
ترکیب کنین و با لیمو و نعناع سرو كنيد.
🔹اين نوشيدنى بسيار چربى سوز است
╭┄✵🍸🥃🍷🍹🥤🍺✵┄╮
@shirini71
#لیموناد
#نوشیدنی
بفرمایید لیموناد😋😋. خیلی ساده
یک عدد لیمو ترش
یک ق غ شکر
یک لیوان آب
یخ چند تکه
چند برگ نعنا
نعنا(به دلخواه). آب لیمو رو توی لیوان میریزیم و شکر رو روش میریزیم هم میزنیم تا شکر حل شه حالا نعنا و یخ و آب رو اضافه میکنیم و میزاریم تا خنک شه و نوش جان 😋😋.
╭┄✵🍸🥃🍷🍹🥤🍺✵┄╮
@shirini71
#حلوا 🍮 😋
▫️یک لیوان آرد
▫️ یک و نیم لیوان آب
▫️دو لیوان شکر
▫️ نصف لیوان گلاب
▫️ پودر هل نصف قاشق غذاخوری
▫️ کره 200 گرم
▫️زعفران به مقداررلازم
🔸اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد
@shirini71
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_کرفس
کرفس خرد شده ۵۰۰ گرم (با برگ کرفس)
نعنا و جعفری سرخ شده ۲۰۰ گرم
گوشت گوسفندی یا گوساله به میزان دلخواه
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
آبغوره نصف استکان (که این هم بستکی به ذائقه خودتون داره که میتونید کم یا زیادش کنید)
کرفس ها رو با برگش خرد میکنیم و داخل روغن تفت میدیم و در تابه رو میزاریم تا کمی بپزه و نرم بشه (در خرید کرفس دقت کنید که کرفس ریشه دار نخرید چون پختنش با خداس و ریشه هاش تو دهن میاد و جالب نیست)
یه دونه پیاز متوسط رو نگینی خرد میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و کم سبک و طلایی شد گوشت ها رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ، کمی هم زرد چوبه اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سرخ بشه .
بعد به گوشت هامون کرفس ها، نعنا و جعفری سرخ شده رو اضافه میکنیم و ۱/۵ لیتر آب (حدود پنج تا شش لیوان) بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا جوش بیاد. بعد با شعله متوسط حدود ۱ساعت و بیست دقیقه تا یک ساعت و نیم زمان میدیم بهش تا جا بیفته و در آخر آبغوره ، نمک و فلفل رو میریزیم و میزاریم ۱۰ دقیقه دیگه هم بجوشه و بعد هم نوش جان کنید .
.
خرد کردن کرفس سلیقه ی هستش محمد دوست داره کرفس ها این مدلی باشه تو غذا شما هر مدلی دوست داشتین میتونید خرد کنید.
میتونید اگه دوست داشتید تو غذا از کمی گرد غوره و آبغوره با هم استفاده کنید.
و میگن که با گوشت گوسفندی درست بشه مزه اش عالی میشه 😁😁
@shirini71
#خورشت_کرفس_بامرغ
. خورشت كرفس با سينه مرغ .واما طرز تهيه اين خورشت 😉
من برا خورشت كرفس پياز و نگيني و سرخ كردم كرفس و سبزي كرفس و نعنا جعفري( كه نسبت جعفري بايد دو و نعنا يك باشه كه خورشت به تلخي نزنه) و كه قبلا سرخ كردم و به پياز داغ اضافه كردم نمك و فلفل زردچوبه زدم اب جوش ريختم با شعله خيلي كم گذاشتم كرفس ها تقريبا پختن سينه مرغ و كمي زردچوبه و ابليمو بهش زدم و تفت دادم به خورشت اضافه كردم ابليمو به خورشت زدم و زير شعله رو كم كردم تا جا افتاد و مرغ و كرفس ها پخت
تو خونه ما چاشني خورشت كرفس رو ترجيح ميدن ابليمو باشه😋😋
tarfandhaye_ashpazi
@shirini71