13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_کرفس
کرفس خرد شده ۵۰۰ گرم (با برگ کرفس)
نعنا و جعفری سرخ شده ۲۰۰ گرم
گوشت گوسفندی یا گوساله به میزان دلخواه
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
آبغوره نصف استکان (که این هم بستکی به ذائقه خودتون داره که میتونید کم یا زیادش کنید)
کرفس ها رو با برگش خرد میکنیم و داخل روغن تفت میدیم و در تابه رو میزاریم تا کمی بپزه و نرم بشه (در خرید کرفس دقت کنید که کرفس ریشه دار نخرید چون پختنش با خداس و ریشه هاش تو دهن میاد و جالب نیست)
یه دونه پیاز متوسط رو نگینی خرد میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و کم سبک و طلایی شد گوشت ها رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ، کمی هم زرد چوبه اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سرخ بشه .
بعد به گوشت هامون کرفس ها، نعنا و جعفری سرخ شده رو اضافه میکنیم و ۱/۵ لیتر آب (حدود پنج تا شش لیوان) بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا جوش بیاد. بعد با شعله متوسط حدود ۱ساعت و بیست دقیقه تا یک ساعت و نیم زمان میدیم بهش تا جا بیفته و در آخر آبغوره ، نمک و فلفل رو میریزیم و میزاریم ۱۰ دقیقه دیگه هم بجوشه و بعد هم نوش جان کنید .
.
خرد کردن کرفس سلیقه ی هستش محمد دوست داره کرفس ها این مدلی باشه تو غذا شما هر مدلی دوست داشتین میتونید خرد کنید.
میتونید اگه دوست داشتید تو غذا از کمی گرد غوره و آبغوره با هم استفاده کنید.
و میگن که با گوشت گوسفندی درست بشه مزه اش عالی میشه 😁😁
@shirini71
#خورشت_کرفس_بامرغ
. خورشت كرفس با سينه مرغ .واما طرز تهيه اين خورشت 😉
من برا خورشت كرفس پياز و نگيني و سرخ كردم كرفس و سبزي كرفس و نعنا جعفري( كه نسبت جعفري بايد دو و نعنا يك باشه كه خورشت به تلخي نزنه) و كه قبلا سرخ كردم و به پياز داغ اضافه كردم نمك و فلفل زردچوبه زدم اب جوش ريختم با شعله خيلي كم گذاشتم كرفس ها تقريبا پختن سينه مرغ و كمي زردچوبه و ابليمو بهش زدم و تفت دادم به خورشت اضافه كردم ابليمو به خورشت زدم و زير شعله رو كم كردم تا جا افتاد و مرغ و كرفس ها پخت
تو خونه ما چاشني خورشت كرفس رو ترجيح ميدن ابليمو باشه😋😋
tarfandhaye_ashpazi
@shirini71
خورشت کرفس رو هم میشه با لوبیا درست کرد هم بدون لوبیا , ولی اصالتا" لوبیا نداره
هم میشه کمی رب زد که در اصل رب نداره
یه سری توش سبزی ,سرخ شده قورمه می ریزن که در اصل با نعنا جعفریه
چاشنی هم که آبلیمو , ابغوره ,اب نارنجه که بستگی به ذاعقه خودتون داره
🔴اگر در انتها دیدید اب و دونش جدا میشه یک قاشق مرباخوری ارد برنج می تونید تو کمی آب حل کنید و به خورشت اضافه کنید
ولی یادتون نره ,خورشتهای ایرانی باید با شعله کم و زمان طولانی پخته بشه تا هم خوشمزه شه هم جا بیافته👌👍
#خورش_کرفس
#خورشت_کرفس
#کرفس👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرواسان_شکلاتی
مواد لازم:
۳ عدد موز
نیم کیلو خمیر هزار لا
نصف پیمانه نوتلا
یک چهارم پیمانه پودر دارچین
سس شکلاتی برای تزئین
روش تهیه
موزها را خرد کرده بعد خمیر هزارلا را پهن میکنیم و مانند کلیپ برش میزنیم.
نوتلا را روی خمیر اضافه مکنیم و بعد تکه های موز را قرار داده خمیر را رول میکنیم.پودر دارچین را روی رول ها پاشیده و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم.
@shirini71
#ترشی_بادمجان_کبابی🍆🍆🍆
سه تا بادمجان و سه تا گوجه رو کباب میکنیم
پوستشون رو جدا میکنیم. بادمجان و گوجه رو ساطوری یا له میکنیم. سیر فراوان رو رنده میکنیم.
با سرکه و نمک و کمی شکر مخلوط میکنیم. فلفل قلمی تند و سبزی خشک یا تازه دلخواه هم ریز میکنیم و مخلوط میکنیم(من نعناع و ریحان خشک ریختم) این ترشی همون روز قابل استفاده است. ولی برای خوشمزه تر شدن چند روز بعد ازش استفاده کنید .
ریختن شکر و فلفل سبز دلخواه هست.
@shirini71