فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرواسان_شکلاتی
مواد لازم:
۳ عدد موز
نیم کیلو خمیر هزار لا
نصف پیمانه نوتلا
یک چهارم پیمانه پودر دارچین
سس شکلاتی برای تزئین
روش تهیه
موزها را خرد کرده بعد خمیر هزارلا را پهن میکنیم و مانند کلیپ برش میزنیم.
نوتلا را روی خمیر اضافه مکنیم و بعد تکه های موز را قرار داده خمیر را رول میکنیم.پودر دارچین را روی رول ها پاشیده و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم.
@shirini71
#ترشی_بادمجان_کبابی🍆🍆🍆
سه تا بادمجان و سه تا گوجه رو کباب میکنیم
پوستشون رو جدا میکنیم. بادمجان و گوجه رو ساطوری یا له میکنیم. سیر فراوان رو رنده میکنیم.
با سرکه و نمک و کمی شکر مخلوط میکنیم. فلفل قلمی تند و سبزی خشک یا تازه دلخواه هم ریز میکنیم و مخلوط میکنیم(من نعناع و ریحان خشک ریختم) این ترشی همون روز قابل استفاده است. ولی برای خوشمزه تر شدن چند روز بعد ازش استفاده کنید .
ریختن شکر و فلفل سبز دلخواه هست.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_قنادی_بی_بی
کیک قنادی بی بی هست ک خیلیم خوشمزس ولی کیک سبکی نیست دلیلش هم اینه ک تخم مرغ کم داره ولی طعم خوبی داره و بافت عالی
مواد لازم
آرد سفید قنادی 2 پیمانه
پودر کاکائو 1/2پیمانه
بیکینک پودر 2ق چ
جوش شیرین 1/2ق چ
نمک 1/4ق چ
پودر نسکافه 1 ق چ
پودر شکر 1و نیم پیمانه(شکرمعمولی رو با آسیاب پودر کنید تا نرم بشه)
تخم مرغ 2عدد
شیر 1 پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل 1/2ق چ
ابجوش نصف پیمانه
روش تهیه
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای ۱۸۰ درجه میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. همزن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد حالا قالب کیک رو که چرب کردید و بیارید و مایع کیک رو داخلش بریزید.
حالا قالب رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از ۳۰دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک پخت، از فر بیرون بیارید صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه.میتونید بصورت عرضی کیک رو برش بزنید و با کمی گلاب یا شیر یا آب مرطوب کتید بین دولایه می تونید از خامه و موز و گردو خورد شده یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزیین کنید.
من بین لایه ها چیزی نزاشتم ⚘منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسویاست
@shirini71
کیک شکلاتی بی بی ,یکی از معروفترین کیکهای شکلاتی جهانه ,که تقریبا" تمام جهان این کیک رو می شناسن وبه همین نام شناخته شده هست که تمام قنادیهای معروف اینو می پزن 👆که به راحتی تو خونه می تونید درست کنید
مناسب خامه کشی وپذیرایی
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کلوچه_عسلی_رژیمی
#کلوچه_آسان
#کلوچه_کم_هزینه
بعد از درست کردن این کلوچه به این ضرب المثل شک میکنی که هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد والا با چهار قلم مواد و نیم ساعت تایم چطوری میشه این کلوچه خوشمزه و خوش عطر و خوشگلو و راحت و رژیمی (بازم بگم) درست کرد!
میتونید بجای عسل همون اندازه شکر دانه ریز یا پودر قند بزنید ولی دیگه اونوقت رژیمی نیست
راستی قسمت اضافه کردن پودر هل و وانیل و عسل ضبط نشد البته چیز خاصی نیست
مواد لازم :
آرد سفید 2 لیوان (بستگی داره به نوع آرد تا وقتی آرد اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاد و بدست نچسبد زیاد آرد نزنید که سفت میشه من 5 قاشق غذاخوری بیشتر آرد زدم)
تخم مرغ 1عدد
عسل نصف لیوان پر(کمی از نصف بیشتر)
وانیل 1/3 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پر
مواد رومال:
زرده تخم مرغ 1عدد
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری (اگر دوست ندارید پودر قند جایگزین کنید)
.
طرز تهیه :
آرد را الک کنید و کنار بگذارید تمام مواد بجز آرد را با هم مخلوط و با یک چنگال یا همزن دستی بزنید تا یکدست شود آرد را کم کم اضافه کنید و تا جایی اضافه کنید که خمیر بدست نچسبد سینی فر یا قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته از مواد گلوله هایی با فاصله داخل سینی بچینید و مهر کلوچه بزنید اگر مهر ندارید با چنگال دو خط بصورت بعلاوه بیندازید و مواد رومال را با هم مخلوط کرده و روی کلوچه ها بمالید فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم کرده و سینی را بمدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از پخت اجازه دهید کلوچه ها خنک شود سپس داخل ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشود نوش جان 😍
╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮
@shirini71