eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی رو اغلب بصورت سرخ کرده خلالی کنار غذاها دورچین میکنیم . اما گاهی وقت مون کمه و یا نمیخواهیم سرخ کرده باشه . این سیب زمینی خوشمزه و مناسب این مواقع هست . . سیب زمین های پخته رو پوست میگیریم . با پوست هم میشه . قسمت میکنیم . خلال های درشت یا حبه قندی درشت خرد میکنیم . نمک میزنیم و کمی روغن زیتون روش میمالیم و کنجد و همون فلفل روش می پاشیم و میذاریم تو فر و شعله بالا یعنی گریل رو روشن میکنیم .چند دقیقه کافیه . . دورچین متفاوت و خوشمزه ای میشه از اتاق فرمان اشاره میکنند سبزیجات خشک هم میشه روش پاشید . روغن هم میشه روش اسپری کرد . 🌷 sofrehkhune ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تاراتور همون بورانی خودمونه با اسم لبنانیش😊 اینم یکی از خوراکی_های_پاییزی برای تاراتور دوتا هویج و رنده درشت بزنید با دوتا ق غ آب بزارید رو شعله گاز کمی نرم بشه ۱ق روغن اضافه کنید و تفت بدین تا نرم بشه.بعد از روی گاز بردارید و اجازه بدین سرد بشه. یک کاسه ماست سفت ۱ق گردو خرد شده ۱ق مایونز و ۱حبه سیر و هویجها رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه و از خوردنش لذت ببرید. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 گوجه فرنگی ۱ کیلو کرفس ۳ شاخه هویج نیم کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (میران این دو بستگی به ذائقه خودتون داره) گل کلم ۱ عدد کوچک سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) سیاه دانه به میزان دلخواه _______________________________ قبل از هرچیز مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای صبحانه و شام خوبه یک عدد سیبزمینی ۱۰۰ گرم سوسیس ۴ عدد تخم مرغ کره نمک و فلفل ابتدا کره رو ذوب کنید و سیبزمینی های حلقه ای رو از دو طرف خوب سرخ کنید و بعد سوسیس ها هم سرخ کرده و روی سیبزمینی بذارین و سپس تخم مرغ رو وسطشون زده و نمک و فلفل میزنیم و در تابه رو میذاریم تا خو بپزه😍😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کرپ پنیر خامه ای وژامبون 👇👇👇👇👇👇👇 مواد لازم: آرد2پیمانه شیر2پیمانه تخم مرغ 2عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری مواد لازم برای میان کرپ: پنیر خامه ای ژامبون مرغ یا گوشت مواد میانی را به دلخواه میتوانید تغییر دهید. ابتدا همه مواد رو باهم مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا یکدست بشه بعد کف تابه مستطیل شکل رو کمی با قلمو چرب کنید ووقتی تابه گرم شد با ملاقه از مواد کرپ توی تابه بریزید وتابه رو بچرخونید تا مواد تو کل تابه پخش بشه.، تا میتونید کرپ رو نازک درست کنید. وقتی پخت کنار بزارید وکرپ بعدی رو آماده کنید. پنیر خامه ای رو روی کرپ بمالید وروش ژامبون بچینید ورول کنید وبا فاصله 3 یا 4 سانتی برش دهید. @shirini71