🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
#ترشی_گوجه
گوجه فرنگی ۱ کیلو
کرفس ۳ شاخه
هویج نیم کیلو
سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (میران این دو بستگی به ذائقه خودتون داره)
گل کلم ۱ عدد کوچک
سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
سیاه دانه به میزان دلخواه
_______________________________
قبل از هرچیز مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن.
گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید.
گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه.
@shirini71
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_شام
#سیبزمینی_سوسیس
برای صبحانه و شام خوبه
یک عدد سیبزمینی
۱۰۰ گرم سوسیس
۴ عدد تخم مرغ
کره
نمک و فلفل
ابتدا کره رو ذوب کنید و سیبزمینی های حلقه ای رو از دو طرف خوب سرخ کنید و بعد سوسیس ها هم سرخ کرده و روی سیبزمینی بذارین و سپس تخم مرغ رو وسطشون زده و نمک و فلفل میزنیم و در تابه رو میذاریم تا خو بپزه😍😋
@shirini71
کرپ پنیر خامه ای وژامبون
👇👇👇👇👇👇👇
مواد لازم:
آرد2پیمانه
شیر2پیمانه
تخم مرغ 2عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای میان کرپ:
پنیر خامه ای
ژامبون مرغ یا گوشت
مواد میانی را به دلخواه میتوانید تغییر دهید.
ابتدا همه مواد رو باهم مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا یکدست بشه بعد کف تابه مستطیل شکل رو کمی با قلمو چرب کنید ووقتی تابه گرم شد با ملاقه از مواد کرپ توی تابه بریزید وتابه رو بچرخونید تا مواد تو کل تابه پخش بشه.، تا میتونید کرپ رو نازک درست کنید.
وقتی پخت کنار بزارید وکرپ بعدی رو آماده کنید.
پنیر خامه ای رو روی کرپ بمالید وروش ژامبون بچینید ورول کنید وبا فاصله 3 یا 4 سانتی برش دهید.
@shirini71
طرز تهیه نان با مغز سیب
🍪🍩🍪🍩🍪
👇👇👇👇👇👇
اولین کار اینه که 5تا سیب زرد را پوست کنده و خرد کنید با50گرم کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد 1پیمانه شکر قهوه ای اضافه و 1ق م دارچین و بگذارید با حرارت کم تا مثل مارمالاد بشه و کنار گذاشته تا سرد بشود .
خمیر . 1پیمانه شیر ولرم را با 2ق غ مایع خمیر و 1ق غ شکر مخلوط و بگذارید تا عمل کنه و مطمئن باشید که سالمه سپس توی ظرفی 2تا تخم مرغ و نصف پیمانه شکر و وانیل را زده تا تخم مرغ از لختگی در بیاد بعد مابع خمیر عمل کرده را به تخم مرغ اصافه و مخلوط کنید بعد ارد را کم کم اضافه تا خمیری لطیف بدست اید زیاد ارد نزنید که خمیر سفت بشه کمی چسبندگی عادیه و خمیر را 10دقیقه ورز دهید استراحت نمی خواد چانه های کوچک را باز و از مواد سیب وسط خمیر گذاشته و لایه بعدی خمیر را با وردنه مخصوص توری کنید وروش بگذارید وبا کاتر گرد یا سر لیوان دو خمیر را محکم یا بد
وزید و درسینی فر قراردهید و پارچه روش بکشید حدود وبعدش با برس رومال تخم مرغ و شیر کنید 1ساعت استراحت دهید ودر فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم شده بگذارید حدود 20دقیقه ولی حتما چکش کنید زیرش که طلایی شد بعد ان را گریل کنید تا سطحش طلایی بشه و تا گرم هست با برس عسل روی ان بمالید .نوش جان . به همین سادگی به همین خوشمزه گی 😊
@shirini71
#کباب_چوبی😍
نصف سینه مرغ رو کاملا پوست واستخوناشو دربیارین وتو میکسر یاغذا ساز بریزین ودوتا حبه دنبه گوسفندی اندازه تیکه های یخ قالبی بریزین توش بهمراه نمک فلفل قرمز پودری وکمی فلفل قرمز چرخ شده وکمی زعفرون ویه دونه پیاز رنده ریز که آبشو کاملا گرفتم ویکی دوقطره رنگ خوراکی قرمز مجاز واسه خوش رنگ شدنش حسابی مخلوط می کنیم وازدستگاه درمیاریم وحسابی حسابی ورزش میدیم من محکم به کف ظرف می کوبیدم😁ولی حسابی حالش جااومد وجاافتاده شد وگذاشتمش تویخچال یه نیم ساعتی استراحت کنه وسیخ چوبیا روکه از قبل گذاشته بودم توآب که وقتی میره توروغن نسوزه حالا ازآب درش میاریم واندازه یه نارنگی ازموادبرمیداریم ودستمونو کمی آب میزنیم وگوشتمونو به سیخ چوبی می کشیم وتوروغن سرخش می کنیم ودرآخر گوجه هاوفلفل سبزای شیرینمو هم توهمون روغن سرخ می کنیم وبعد نوش جان می کنیم😋
@shirini71