کرپ پنیر خامه ای وژامبون
👇👇👇👇👇👇👇
مواد لازم:
آرد2پیمانه
شیر2پیمانه
تخم مرغ 2عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای میان کرپ:
پنیر خامه ای
ژامبون مرغ یا گوشت
مواد میانی را به دلخواه میتوانید تغییر دهید.
ابتدا همه مواد رو باهم مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا یکدست بشه بعد کف تابه مستطیل شکل رو کمی با قلمو چرب کنید ووقتی تابه گرم شد با ملاقه از مواد کرپ توی تابه بریزید وتابه رو بچرخونید تا مواد تو کل تابه پخش بشه.، تا میتونید کرپ رو نازک درست کنید.
وقتی پخت کنار بزارید وکرپ بعدی رو آماده کنید.
پنیر خامه ای رو روی کرپ بمالید وروش ژامبون بچینید ورول کنید وبا فاصله 3 یا 4 سانتی برش دهید.
@shirini71
طرز تهیه نان با مغز سیب
🍪🍩🍪🍩🍪
👇👇👇👇👇👇
اولین کار اینه که 5تا سیب زرد را پوست کنده و خرد کنید با50گرم کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد 1پیمانه شکر قهوه ای اضافه و 1ق م دارچین و بگذارید با حرارت کم تا مثل مارمالاد بشه و کنار گذاشته تا سرد بشود .
خمیر . 1پیمانه شیر ولرم را با 2ق غ مایع خمیر و 1ق غ شکر مخلوط و بگذارید تا عمل کنه و مطمئن باشید که سالمه سپس توی ظرفی 2تا تخم مرغ و نصف پیمانه شکر و وانیل را زده تا تخم مرغ از لختگی در بیاد بعد مابع خمیر عمل کرده را به تخم مرغ اصافه و مخلوط کنید بعد ارد را کم کم اضافه تا خمیری لطیف بدست اید زیاد ارد نزنید که خمیر سفت بشه کمی چسبندگی عادیه و خمیر را 10دقیقه ورز دهید استراحت نمی خواد چانه های کوچک را باز و از مواد سیب وسط خمیر گذاشته و لایه بعدی خمیر را با وردنه مخصوص توری کنید وروش بگذارید وبا کاتر گرد یا سر لیوان دو خمیر را محکم یا بد
وزید و درسینی فر قراردهید و پارچه روش بکشید حدود وبعدش با برس رومال تخم مرغ و شیر کنید 1ساعت استراحت دهید ودر فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم شده بگذارید حدود 20دقیقه ولی حتما چکش کنید زیرش که طلایی شد بعد ان را گریل کنید تا سطحش طلایی بشه و تا گرم هست با برس عسل روی ان بمالید .نوش جان . به همین سادگی به همین خوشمزه گی 😊
@shirini71
#کباب_چوبی😍
نصف سینه مرغ رو کاملا پوست واستخوناشو دربیارین وتو میکسر یاغذا ساز بریزین ودوتا حبه دنبه گوسفندی اندازه تیکه های یخ قالبی بریزین توش بهمراه نمک فلفل قرمز پودری وکمی فلفل قرمز چرخ شده وکمی زعفرون ویه دونه پیاز رنده ریز که آبشو کاملا گرفتم ویکی دوقطره رنگ خوراکی قرمز مجاز واسه خوش رنگ شدنش حسابی مخلوط می کنیم وازدستگاه درمیاریم وحسابی حسابی ورزش میدیم من محکم به کف ظرف می کوبیدم😁ولی حسابی حالش جااومد وجاافتاده شد وگذاشتمش تویخچال یه نیم ساعتی استراحت کنه وسیخ چوبیا روکه از قبل گذاشته بودم توآب که وقتی میره توروغن نسوزه حالا ازآب درش میاریم واندازه یه نارنگی ازموادبرمیداریم ودستمونو کمی آب میزنیم وگوشتمونو به سیخ چوبی می کشیم وتوروغن سرخش می کنیم ودرآخر گوجه هاوفلفل سبزای شیرینمو هم توهمون روغن سرخ می کنیم وبعد نوش جان می کنیم😋
@shirini71
🌸
تدابیر سرماخوردگیِ #کرونا در پاییز:
پرهیز جدی از #چربی، آبگوشت،کله، مرغ، ماست،دوغ، شیرینی قنادی، موز، سرخ کرده.
مفید:
آب #سیب ، هویج، هلو،
آب زرشک ، آب انار
سکنجین عسلی
عسل
شربت رضوی بعد غذا
دوا امام کاظم
دمکرده چایمون
حجامت
جامع+ زیره
هاضوم
سیرابی+شیردان
🍃
طب اسلامی استاد تبریزیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید به چه راحتی میتونید کیک های زیبای خونگی تزئین کنید 🌸
حتی اگه پالت قنادی ندارید با یک قاشق یا چاقو هم میتونید این گلهای برجسته رو درست کنید
✅ @shirini71
#کماج_کدو_حلوایی
برادرست کردن این کماج ها ،حدود دولیوان پوره کدوحلوایی و با نصف لیوان روغن مایع ودوقاشق ماست نصف لیوان شیر ولرم که داخلش دوقاشق غذاخوری مایه خمیر ریختیم و یه دونه تخم مرغ وزنجبیل ووانیل میریزیم خوب باهم مخلوط میکنیم وشروع میکنیم به اضافه کردن آرد تاجایی که به دست نچسبه ولی آرد زیاد به خوردش نمیدیم باورز دادن ویکم روغن اضافه کردن چسبندگی شو میگیریم،خمیرومیزارم تو جای گرم تا ور بیاد و دوبرابر بشه،بعدش ازش چونه درست میکنیم میزاریم حدود ده دقیقه بمونه اون وقت تودست بازش میکنیم توسینی فرمیزاریم ،حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت میزاریم داخل فر ورو درجه۱۹۰ تا بپزه و روش طلایی بشه،برای رومال روش از زرده تخم مرغ وماست و زردچوبه استفاده میکنیم،این نون همون خمیرجادویی هست که داخلش پوره کدو_حلوایی میریزیم.
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71