eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بعد از درست کردن این کلوچه به این ضرب المثل شک میکنی که هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد والا با چهار قلم مواد و نیم ساعت تایم چطوری میشه این کلوچه خوشمزه و خوش عطر و خوشگلو و راحت و رژیمی (بازم بگم) درست کرد! میتونید بجای عسل همون اندازه شکر دانه ریز یا پودر قند بزنید ولی دیگه اونوقت رژیمی نیست راستی قسمت اضافه کردن پودر هل و وانیل و عسل ضبط نشد البته چیز خاصی نیست مواد لازم : آرد سفید 2 لیوان (بستگی داره به نوع آرد تا وقتی آرد اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاد و بدست نچسبد زیاد آرد نزنید که سفت میشه من 5 قاشق غذاخوری بیشتر آرد زدم) تخم مرغ 1عدد عسل نصف لیوان پر(کمی از نصف بیشتر) وانیل 1/3 قاشق چایخوری پودر هل 1/2 قاشق چایخوری روغن مایع 1/2 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پر مواد رومال: زرده تخم مرغ 1عدد پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری (اگر دوست ندارید پودر قند جایگزین کنید) . طرز تهیه : آرد را الک کنید و کنار بگذارید تمام مواد بجز آرد را با هم مخلوط و با یک چنگال یا همزن دستی بزنید تا یکدست شود آرد را کم کم اضافه کنید و تا جایی اضافه کنید که خمیر بدست نچسبد سینی فر یا قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته از مواد گلوله هایی با فاصله داخل سینی بچینید و مهر کلوچه بزنید اگر مهر ندارید با چنگال دو خط بصورت بعلاوه بیندازید و مواد رومال را با هم مخلوط کرده و روی کلوچه ها بمالید فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم کرده و سینی را بمدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از پخت اجازه دهید کلوچه ها خنک شود سپس داخل ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشود نوش جان 😍 ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی رو اغلب بصورت سرخ کرده خلالی کنار غذاها دورچین میکنیم . اما گاهی وقت مون کمه و یا نمیخواهیم سرخ کرده باشه . این سیب زمینی خوشمزه و مناسب این مواقع هست . . سیب زمین های پخته رو پوست میگیریم . با پوست هم میشه . قسمت میکنیم . خلال های درشت یا حبه قندی درشت خرد میکنیم . نمک میزنیم و کمی روغن زیتون روش میمالیم و کنجد و همون فلفل روش می پاشیم و میذاریم تو فر و شعله بالا یعنی گریل رو روشن میکنیم .چند دقیقه کافیه . . دورچین متفاوت و خوشمزه ای میشه از اتاق فرمان اشاره میکنند سبزیجات خشک هم میشه روش پاشید . روغن هم میشه روش اسپری کرد . 🌷 sofrehkhune ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تاراتور همون بورانی خودمونه با اسم لبنانیش😊 اینم یکی از خوراکی_های_پاییزی برای تاراتور دوتا هویج و رنده درشت بزنید با دوتا ق غ آب بزارید رو شعله گاز کمی نرم بشه ۱ق روغن اضافه کنید و تفت بدین تا نرم بشه.بعد از روی گاز بردارید و اجازه بدین سرد بشه. یک کاسه ماست سفت ۱ق گردو خرد شده ۱ق مایونز و ۱حبه سیر و هویجها رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه و از خوردنش لذت ببرید. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 گوجه فرنگی ۱ کیلو کرفس ۳ شاخه هویج نیم کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (میران این دو بستگی به ذائقه خودتون داره) گل کلم ۱ عدد کوچک سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) سیاه دانه به میزان دلخواه _______________________________ قبل از هرچیز مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای صبحانه و شام خوبه یک عدد سیبزمینی ۱۰۰ گرم سوسیس ۴ عدد تخم مرغ کره نمک و فلفل ابتدا کره رو ذوب کنید و سیبزمینی های حلقه ای رو از دو طرف خوب سرخ کنید و بعد سوسیس ها هم سرخ کرده و روی سیبزمینی بذارین و سپس تخم مرغ رو وسطشون زده و نمک و فلفل میزنیم و در تابه رو میذاریم تا خو بپزه😍😋 @shirini71