eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
. خورشت كرفس با سينه مرغ .واما طرز تهيه اين خورشت 😉 من برا خورشت كرفس پياز و نگيني و سرخ كردم كرفس و سبزي كرفس و نعنا جعفري( كه نسبت جعفري بايد دو و نعنا يك باشه كه خورشت به تلخي نزنه) و كه قبلا سرخ كردم و به پياز داغ اضافه كردم نمك و فلفل زردچوبه زدم اب جوش ريختم با شعله خيلي كم گذاشتم كرفس ها تقريبا پختن سينه مرغ و كمي زردچوبه و ابليمو بهش زدم و تفت دادم به خورشت اضافه كردم ابليمو به خورشت زدم و زير شعله رو كم كردم تا جا افتاد و مرغ و كرفس ها پخت تو خونه ما چاشني خورشت كرفس رو ترجيح ميدن ابليمو باشه😋😋 tarfandhaye_ashpazi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خورشت کرفس رو هم میشه با لوبیا درست کرد هم بدون لوبیا , ولی اصالتا" لوبیا نداره هم میشه کمی رب زد که در اصل رب نداره یه سری توش سبزی ,سرخ شده قورمه می ریزن که در اصل با نعنا جعفریه چاشنی هم که آبلیمو , ابغوره ,اب نارنجه که بستگی به ذاعقه خودتون داره 🔴اگر در انتها دیدید اب و دونش جدا میشه یک قاشق مرباخوری ارد برنج می تونید تو کمی آب حل کنید و به خورشت اضافه کنید ولی یادتون نره ,خورشتهای ایرانی باید با شعله کم و زمان طولانی پخته بشه تا هم خوشمزه شه هم جا بیافته👌👍 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۳ عدد موز نیم کیلو خمیر هزار لا نصف پیمانه نوتلا یک چهارم پیمانه پودر دارچین سس شکلاتی برای تزئین روش تهیه موزها را خرد کرده بعد خمیر هزارلا را پهن میکنیم و مانند کلیپ برش میزنیم. نوتلا را روی خمیر اضافه مکنیم و بعد تکه های موز را قرار داده خمیر را رول میکنیم.پودر دارچین را روی رول ها پاشیده و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍆🍆🍆 سه تا بادمجان و سه تا گوجه رو کباب میکنیم پوستشون رو جدا میکنیم. بادمجان و گوجه رو ساطوری یا له میکنیم. سیر فراوان رو رنده میکنیم. با سرکه و نمک و کمی شکر مخلوط میکنیم. فلفل قلمی تند و سبزی خشک یا تازه دلخواه هم ریز میکنیم و مخلوط میکنیم(من نعناع و ریحان خشک ریختم) این ترشی همون روز قابل استفاده است. ولی برای خوشمزه تر شدن چند روز بعد ازش استفاده کنید . ریختن شکر و فلفل سبز دلخواه هست. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ کیک قنادی بی بی هست ک خیلیم خوشمزس ولی کیک سبکی نیست دلیلش هم اینه ک تخم مرغ کم داره ولی طعم خوبی داره و بافت عالی مواد لازم آرد سفید قنادی 2 پیمانه پودر کاکائو 1/2پیمانه بیکینک پودر 2ق چ جوش شیرین 1/2ق چ نمک 1/4ق چ پودر نسکافه 1 ق چ پودر شکر 1و نیم پیمانه(شکرمعمولی رو با آسیاب پودر کنید تا نرم بشه) تخم مرغ 2عدد شیر 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل 1/2ق چ ابجوش نصف پیمانه روش تهیه اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای ۱۸۰ درجه میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. همزن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد حالا قالب کیک رو که چرب کردید و بیارید و مایع کیک رو داخلش بریزید. حالا قالب رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از ۳۰دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک پخت، از فر بیرون بیارید صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه.میتونید بصورت عرضی کیک رو برش بزنید و با کمی گلاب یا شیر یا آب مرطوب کتید بین دولایه می تونید از خامه و موز و گردو خورد شده یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزیین کنید. من بین لایه ها چیزی نزاشتم ⚘منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسویاست @shirini71
کیک شکلاتی بی بی ,یکی از معروفترین کیکهای شکلاتی جهانه ,که تقریبا" تمام جهان این کیک رو می شناسن وبه همین نام شناخته شده هست که تمام قنادیهای معروف اینو می پزن 👆که به راحتی تو خونه می تونید درست کنید مناسب خامه کشی وپذیرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا