eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
(Oven Baked Falafel) مواد لازم (برای ٢۰ عدد): نخود خشک ٢۵۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد جعفری یا گشنیز خرد شده ۱ پیمانه سیر ٣ حبه جوش شیرین ۱/٢ ق چ آرد ۱/۴ پیمانه پودر زیره ۱ ق چ تخم گشنیز پودر شده ٢ ق چ فلفل قرمز ۱/٢ ق چ آب لیموی تازه ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه کمی طرز تهیه: ۱. نخود ها را در مقداری آب به مدت ٢۴-۱٢ ساعت خیس می اندازیم و در این مدت چند بار آب آن را عوض میکنیم. ٢. فر را با حرارت ٢۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. ٣. نخود ها را در دستگاه غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا نخودها به تکه های ریزی تبدیل شوند (اما پوره نشوند). در این بین چند بار هم میزنیم تا تکه درشتی باقی نماند. نخودها را به ظرف دیگری منتقل میکنیم. ۴. تمام مواد باقیمانده را نیز در دستگاه غذاساز ریخته میکس میکنیم تا همه مواد کاملا مخلوط شوند. ۵. مواد میکس شده را به نخود اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. کف سینی فر را چرب کرده هر بار به اندازه گردو از فلافل ها برداشته با دست شکل داده و داخل سینی فر قرار میدهیم. ۶. پس از اتمام روی فلافل ها را نیز کمی چرب میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه در فر میپزیم. سپس سینی را خارج کرده فلافل ها را برگردانده و دوباره به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه به پخت ادامه میدهیم تا روی فلافل ها طلایی شود. ۷. فلافل ها را میتوانید با سبزیجات دلخواه مانند گوجه, جعفری تازه یا خیارشور همراه با سس دلخواه و یا در کنار حموص سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ 🍁🍁🍁🍁🍁🍁 🥖🌭🍟🍻 یک وعده خوشمزه و آسون باب میل همه😋😉 شما میتونید این غذا رو خیلی ساده درست کنید و یا با کمی خلاقیت و مواد مختلف و در دسترستون اون رو با طعم های متفاوت درست کنید مواد میانی میتونه طبق سلیقه شما متفاوت باشه مثلا گوشت چرخ شده/گوشت مرغ یا حتی سوسیس و کالباس که من شخصا ترجیح میدم سالم باشه و از اینا استفاده نکنم مگه اینکه خونگی باشه🙂 من اینجوری درست کردم👇 سینه مرغ ریز ِ ریز خرد کردم فلفل دلمه ای هم نگینی خوردش کردم و می ذاریم کنار. پیازو هم پوست می کنیم و نگینی خوردش میکنیم . قارچ ها مون رو می شوریمو ورقه ای خورد شون می کنیم. خوب حالا مواد اولیه مون کاملا حاضره میریم سراغ درست کردن مواد داخلی توو این فاصله نون های باگتمون رو برش میزنیم و خمیر داخلشو درمیاریم. توی ماهی تابه کمی روغن می ریزیم تا داغ بشه وقتی که روغن مون داغ شد سینه های مرغ خورد شده رو بهش اضافه می کنیم و خوب تفت می دیم تا تغییر رنگ بده. وقتی که مرغ مون کمی تفت خورد و  تغییر رنگ داد حالا پیاز مون رو که نگینی خورد کردیم رو بهش اضافه می کنیم و تفت می دیم تا فقط کمی شفاف بشه و کمی تفت بخوره. همین طور فلفل دلمه ای های نگینی خورد شده مون رو بهش اضافه می کنیم و تفت میدیم. وقتی که موادمون خوب تفت خورد و نرم شد قارچ های اسلایس شده رو بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و تفت میدیم. نمک ؛فلفل ؛آویشن و کمی زرد چوبه مون رو بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. اجازه می دیم تا آبش خوب کشیده بشه و آبی باقی نمونه. آب مواد که کشیده شده زیر حرارت رو خاموش می کنیم  می ذاریم تا خنک بشه. حالا کمی سس فرانسوی یا سس دلخواه مون رو روی نون پخش میکنیم بعد از موادمون که کاملا خنک شده روی نون ها میریزم و بعد پنیر پیتزا رو روی سطح مواد پخش میکنیم.چند برش قارچ و زیتون حلقه ای وگوجه گیلاسی و فلفل دلمه هم برای خوشگلتر شدنش میریزیم و میذاریم توو فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع وقتی پنیر آب شد پنج دقیقه اخر گریل روشن میکنیم تا برشته بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گل کلم یک عدد لوبیا سبز یک کیلو فلفل سبز تند دو الی سه عدد گوجه فرنگی چهار کیلو ( البته حدودی گفتم چون باید تا اندازه ای باشه که کل مواد رو بگیره یعنی دراصل کارسرکه رو انجام میده) سیر به هر مقدارکه دوست دارید سبزی های معطر چهار قاشق غذاخوری فرقی نمیکنه تازه یا خشک باشه هویچ ده عدد نمک به میزان لازم اول همه موادرو خوب بشورید و بزارید آبش بره خشک کنید چون اگه آب داشته باشه به مرور زمان کپک میزنه بعد همه موادرو ریز خورد کنید داخل یه همچین ظرفی مانند تصویر بریزید و گوجه فرنگی پوره شده رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و نمک اضافه کنید فقط تا اندازه ای نمک بریزید که خوش نمک بشه چون میتونید بعد از دوسه روز نمکش رو چک کنید ببینید چطوره !؟ اگه نمکش کم بود میتونید اضافه کنید تا جایی که خوش نمک بشه چون مواد درطول رسیدن ترشی نمک رو به خودش جذب میکنه و بعداز این مراحلی که گفتم انجام دادین درظرف مورد نظر بریزید و درب ظرف رو محکم ببندید هوا نکشه حداقل تا سه روز درب ظرف رو باز نکنید و بعداز 10 الی 15 روز ترشی گوجه شما آماده اس @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا