#شیرینی_مرنگ(پفکی)
مواد لازم شیرینی مرنگ: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ:نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد(پوست کنده و خرد شده) پودر کرم تارتار:۱چهارم قاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید. طرز تهیه شیرینی مرنگ: ۱٫ اول سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن.بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته به شدت کم کم و بذارید همزن با دور تند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید.باید اونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با کج کردن ظرف ازش نریزه.توی این مرحله هل سبز خرد شده(بدون پوست )و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید . ۲٫ کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید بسازید.فر رو از قبل با دمای ۱۱ درجه سانتی گراد یا ۲۳۰ درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا ۱۰ دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و بعد ۲۰ دقیقه اجازه بدید شیرینی بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید ظرف ۱ساعت داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرین به یخچال منتقل کنید و ۲ ساعت اجازه بدید خنک بشه این کار برای جلوگیری از بوی ضحم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره! ۳٫ ضمنا یه نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما ۱ ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرارش بدید. @shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌ششم اردیبهشت1398
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک لیوان شیر کم چرب+پنیر 30 گرم+1خرما+خیار+گوجه(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق ماکارونی با گوشت ( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای زنجبیل +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کتلت+ یک کف دست نان لواش( 210کالری)
.
من هنوزم معتقدم کرپ بهترین صبحونه برای روزهای جمعهست ، چون سریع درست میشه و نون تازه هم نمیخواد . میتونه شور یا شیرین باشه با هر فیلینگی که خودتون دوست داشته باشین. .
این کرپها توشون با خامه شکلاتی پر شده و خود کرپ طعم نداره . برای درست کردنش ، یه دونه تخم مرغ کامل رو با همزن دستی زدم و بهش نصف فنجون شیر و یه قاشق سوپخوری آرد,دو قاشق شکر( یک تا دو قاشق شکر ) اضافه کردم و به هم زدن دادم ، کف تابه رو چرب کردم (با یه دستمال آغشته به روغن) بعد از مایه کرپ وسط تابه و با چرخوندن تابه مایه رو پهن کردم و یکطرفش که گرفت برش گردوندم . کمتر از سه دقیقه طول میکشه تا هر کرپ آماده بشه . بعد از خنک شدن وسطشون یه قاشق سوپخوری خامه شکلاتی ریختم و از وسط دوبار تا کردم ، که شکل مثلث بگیره . .
چشمهای ماهیهام رو از فروشگاه لوازم قنادی خریدم . .
@shirini71❤️
#وافل_صبحونه
آرد....... يك و نيم پیمانه
شير..... يك پیمانه
تخم مرغ...... 3 عدد
كره ...... 25 گرم
شكر...... يك پیمانه
وانیل
بكينگ پودر.....یک قاشق چای خوری
طرز تهيه:
ابتدا تخم مرغ و شكر و وانیل با همزن مي زنيم.تا حجمش دو برابر بشه. (تخم مرغ ها از قبل بايد در دماي محيط قرار گرفته باشد). سپس شير و كره ذوب شده را به مواد مي افزاييم و يك دقيقه ديگر به هم زدن ادامه مي دهيم. در ظرفي مواد خشك را كه شامل آرد، و بكينگ پودر است را مخلوط كرده و كم كم به مخلوط شكر و تخم مرغ افزوده تا مواد به شكل خمير نسبتاً شلي درآيد. و با يك ملاقه از خمير در دستگاه به شكلي كه تمام سطح پنجره دستگاه را پر نكند، ميريزيم. بايد دستگاه قبلاً به مدت 8 دقيقه گرم شده باشد.بهتره یکم با فرچه و روغن چرب بشه
پس از پر كردن تمام پنجره ها در دستگاه را مي بنديم و به مدت8 تا 10دقيقه صبر مي كنيم تا وافل ها آماده شود. وافل را مي توان همراه عسل، خامه و يا بستني سرو كرد.
@shirini71❤️
#خاگینه_گل مینا
آرد
۲ لیوان
تخم مرغ
۲ عدد
روغن مایع
۴ قاشق غذا خوری
ماست
۲/۳ لیوان
وانیل
۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۲ قاشق چای خوری
آب
۲/۳ لیوان
شکر
۲ لیوان سرخالی
گلاب
۱/۳ لیوان
زعفران
به مقدار لازم
کلمات کلیدی
خاگینه گل مینا
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه
۱
تخم مرغها رو داخل ظرفی شکسته همراه باوانیل باهمزن دستی میزنیم تا از لختگی دربیاد.بعد روغن مایع وماست رو اضافه کرده میزنیم تارنگش روشن بشه.بعد آرد وبکین پودر رو باهم مخلوط کرده الک میکنیم ۲بار وبعد کم کم روی مواد الک میکنیم بادست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد نچسبه به یکباره ارد رو اضافه نکنید .بعد روی خمیر رو بانایلون فریزر پوشانده ومیزاریم ۱ساعت استراحت کنه
۲
حالا مواد شربت رو شامل شکر آب وگلاب زعفران بود روداخل قابلمه ریخته روی حرارت میزاریم هم میزنیم شکر حل بشه بعد که جوشید آماده س میزاریم کنار خنک بشه
۳
بعد از استراحت کمی خمیر رو ورز میدیم بعد ازش برمیداریم سطح کار ارد میپاشیم باوردنه به ضخامت ۳یا۴ میلیمتر بازمیکنیم وباقالب گل مینا که در۳سایز هست قالب میزنیم به ترتیب روی هم میزاریم باانگشت وسط گلها رو فشار میدیم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم باید برعکس بزاریم داخل روغن تا شکل گل مینا خوشگل بشه
۴
برا گیس باف سه تانوار ازخمیر برمیداریم میبافیم وبرا ی پاپیونی هم باکاتر گرد قالب میزنیم وسطشو جمع میکنیم ویه نوار کوچیک باخمیر میبندیم واینها روهم داخل روغن سرخ میکنیم.
۵
باید خاگینه ها رو بلافاصله از تو روغن بندازیم توشربت تا شربت جذب بشه بستگی به خودتون داره خواستین شیرینیش کم باشه بزارین خاگینه ها کمی از داغی بیفته بعد بنداز ین داخل شربت وبعد تو سبد بزارین توشربت اضافه دربشه سرو کنید نوش جون
سایر نکات
خاگینه گل مینا
باید آرد رو کم کم اضافه کنید تایه وقت خمیر سفت نشه، بستگی به آردها داره
برا بهتر چسبیدن گلها مرکز هر گل میتونین کمی باانگشت آب بزنین تاموقع سرخ شدن جدا نشه
وحتما برعکس بندازین گل مینا رو داخل روغن
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
خورش گردو اسفناج
یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.
مواد لازم:
روغن به میزان لازم
گردو 400 گرم
اسفناج 1 كیلو
گوشت (خورشتی) نیم كیلو
رب انار 1 لیوان
پیاز 1 عدد
نمك زردچوبه فلفل به میزان لازم
1-ابتدا پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.
2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفته
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ژله_حوض_ماهی🐟🐠😋
ژله بلوبری ۲ بسته
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
شکلات سنگی به مقدار لازم
پاستیل ماهی به مقدار لازم
ابتدا هر بسته ژله بلوبرى را با یک لیوان آب جوش به روش بنمارى حل میکنیم و بعد از سرد شدن،بستنی که از قبل به دمای محیط رسیده باشه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یک دست شود.
ظرف مورد نظر را کمی چرب میکنیم و مقداری از ژله ی بلوبرى را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال قرار داده و اجازه میدهیم تا نیم بند شود.
یه کاسه ی کوچکتر را انتخاب کرده و جداره ی بیرونی آن را چرب میکنیم روی ژله ی بلوبرى که نیم بند شده قرار میدهیم و به مدت ده دقيقه در یخچال می گذاریم.پس از این مدت ظرف را از یخچال بیرون میآوریم و ما بقى ژله ی بلوبرى را به آرامی در آن می ریزیم به طوری که تا بالای کاسه ی کوچکتر را پر کند و مجددا ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا ژله به صورت کامل خودش را بگيرد.
ژله الوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل نموده و اجازه میدهیم سرد شود.سپس ظرف ژله را از یخچال بیرون آورده و کاسه ی کوچکتر را به آرامی از آن جدا ميكنيم.
چند عدد پاستيل ماهی را در آن قرار میدهیم و مقدار کمی ژله ی الوئه ورا را روی آن می ریزیم و به مدت ده دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.پس از این مدت ما بقى ژله الوئه ورا را به آن اضافه میکنیم و می گذاریم ژله خودش را کاملا بگیرد.پس از اینکه ژله کاملا خودش را گرفت آن را از ظرف خارج کرده و سرو میکنیم.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006