#غذای_بدون_گوشت
#رشته_پلو
امروز با یه غذای ساده و بدون گوشت اومدم در خدمتتون
دمی رشته
یک پیاز متوسط را خلالی کرده وسرخ کنید زرد چوبه اضافه کنید سه پیمونه برنج خیس خورده را با سه پیمونه اب اضافه کرده کمی که جوش خورد تقریبا دو پیمانه رشته پلویی هم افزوده(رشته را کم کم اضافه کنید که زیاد نشه)
اب برنج که کشیده شد دم بذارید
کشمش هم جدا با مقداری کره تفت دادم وبا پیاز داغ وبرنج زعفرونی موقع سرو غذا روی برنج ریختم
به همین سادگی🌺
@shirini71❤️
#عدس_پلو_متفاوت
#غذای_بدون_گوشت
من امروز عدس پلو درست کردم. میدونم که توی همه خونه ها طرفدارای زیادی داره با پیاز داغ کرسپی فراوان. ولی من کمی متفاوت درست کردم. با کمی پیاز و سیر و سیب زمینی و گوجه فرنگی که با ادویه مزه دار کردم و لای پلو گذاشتم تا با بخار برنج بپزه. بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
مواد لازم برای چهار نفر
برنج ۳/۵ پیمانه
عدس ترجیها ایرانی باشه ۱/۵ پیمانه
۱عدد سیب زمینی
۱عدد پیاز
۲حبه سیر
۲عدد گوجه فرنگی متوسط
ادویه شامل فلفل، زرچوبه، نمک و گرد غوره
زعفران
بعد از آبکش کردن پلو و عدس، کمی روغن و آب و زعفران رو ته قابله ریخته و کمی از برنج وعدس رو داخل قابلمه میریزیم. بقیه مواد رو که خرد کرده ایم با ادویه و زعفران مخلوط کرده و روی برنج و عدس میریزیم و باقی برنج وعدس رو اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت روی شعله کم دم میکنیم.
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش پاستا پنه🍓
#گیف_آموزش_پاستا_پنه😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرونه_روسی
کره صد گرم
آب یک لیوان یا 250میلی ایتر
نمک نصف قاشق
آرد 140گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ چهار عدد
برا شکل دادن به خمیر از ماسوره استفاده کنین و خمیر رو بین دو تا سیخ چوبی بریزید که اینطرف یا اونطرف پخش نشه
👩🍳🍝 @shirini71❤️
پای سیب
آرد دو لیوان, شیر نصف لیوان, روغن مایع نصف لیوان, تخم مرغ چهار عدد, وانیل ۱/۴ق چایخوری, بکینگ پودر یه ق غذاخوری, شکر ۱ و ۱/۳ لیوان
قبل از هر کاری بکینگ پودر وآرد رو سه بار الک میکنیم وکنار میذاریم,
تخم مرغ وشیر رو یه ربع قبل از یخچال بیرون میذاریم تا با محیط هم دما بشه واسه پف بهتر وهوادهی بیشتر کیکمون
زرده وسفیده رو جدا میکنیم سفیده هارومیزنیم یه کم که پف کرد نصفه شکر رو میریزیم داخلش ومیزنیم تا وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه میذاریم داخل یخچال, حالا بقیه شکر وزرده هارو میزنیم تا خوب کرم رنگ بشه وحالا وانیل وشیر وروغن رو اضافه میکنیم وبازم میزنیم وکم کم آرد رو اضافه میکنیم و به صورت دورانی میزنیم سفیده رو در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم یه کم هم میزنیم فقط در حد مخلوط شدن, حالا کف قالبمون رو کمی چرب میکنیم وکمی آرد پاشی میکنیم, یه سیب بزرگ رو پوست میگیریم وبرش نازک میزنیم وبا دو قاشق شکر ویک قاشق چایی خوری دارچین وپنج قاشق آب یه کم میپزیم تا نرم بشه وآبش تموم بشه , دوسوم مواد رو داخل قالب میریزیم وسیب هامون رو روش میچینیم و بقیه مواد رو روش میچینیم ودر فری که از قبل گرم کردیم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میذاریم بپزه , میشه سیب هارو لای کیک نذاشت وروی کیک گذاشت
@shirini71❤️
#کروسان_مغزدار_شکلاتی
با خمیرجادویی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است که من از شکلات صبحانه گزاشتم داخلشو...ورومالش یک زرده وزعفرون.بادرجه ۱۸۰ ازقبل یک ربع گرم شده به مدت ۲۰دقیقه گذاشتم😋البته چون شکلات میزنه بیرون طوری باشه که بسته باشه خمیر میتونید خمیر و روی میز کار گرد کنید نازک بعد مثله پیتزا مثلثی برش بزنید و رول کنید....
اما من به روش زیر پیچوندم
@shirini71❤️
#بورک_رولی
#یوفکا
#پیش_غذا
#فینگرفود
#لقمه
#کلیپ_آموزشی👇
2 عدد خمیر یوفکای باقلوا (چون نازکتر میشه)
4-5 سیب زمینی آبپز
2-3 قاشق غذاخوری کره
برای سس (برای خیس کردن یوفکاها):
2 قاشق غذاخوری کره
نزدیک 1 پیمانه آب ولرم
سیب زمینی های آبپز شده رو له کنین و در تابه که 2-3 قاشق غذاخوری کره رو گرم کردین، بریزین و 1 قاشق مرباخوری هم پودر فلفل قرمز و یا اگه تند دوس ندارین، مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنین و مخلوط کنین و از روی حرارت بردارید.
برای مخلوط گوشتی، سینه رو در روغن تفت بدین،نزدیکای پختنش،فلفل قرمز و سبز اضافه کنین، در آخر هم نخودفرنگی، ذرت، نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و مخلوط کنین.
مثل ویدئو رول کنین و ببرین و روی سینی فر که چرب کردین بچینین و زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن.
@shirini71❤️
#سس_پستو🌱🍃
@shirini71
سس پستو یکی از سسهای معروف ایتالیایی که در پاستاها و پیتزا استفاده میشود
ریحان ۱ پیمانه
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
گردو یا بادام زمینی۱/۲ پیمانه
پنیر پارمیزان ۱/۳ پیمانه
آبلیموترش تازه ۱ عدد
گردوها رو در غذاساز میکسکرده سپس ریحان و پنیر پارمیزان و سیر و آبلیمو ترش را اضافه کرده میکس کنید در آخر روغن زیتون را کم کم اضافه کنید نمک و فلفل را هم اضافه کنید
❣️❣️❣️
#شیرینی_مرنگ(پفکی)
مواد لازم شیرینی مرنگ: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ:نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد(پوست کنده و خرد شده) پودر کرم تارتار:۱چهارم قاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید. طرز تهیه شیرینی مرنگ: ۱٫ اول سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن.بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته به شدت کم کم و بذارید همزن با دور تند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید.باید اونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با کج کردن ظرف ازش نریزه.توی این مرحله هل سبز خرد شده(بدون پوست )و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید . ۲٫ کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید بسازید.فر رو از قبل با دمای ۱۱ درجه سانتی گراد یا ۲۳۰ درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا ۱۰ دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و بعد ۲۰ دقیقه اجازه بدید شیرینی بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید ظرف ۱ساعت داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرین به یخچال منتقل کنید و ۲ ساعت اجازه بدید خنک بشه این کار برای جلوگیری از بوی ضحم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره! ۳٫ ضمنا یه نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما ۱ ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرارش بدید. @shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌ششم اردیبهشت1398
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک لیوان شیر کم چرب+پنیر 30 گرم+1خرما+خیار+گوجه(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق ماکارونی با گوشت ( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای زنجبیل +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کتلت+ یک کف دست نان لواش( 210کالری)
.
من هنوزم معتقدم کرپ بهترین صبحونه برای روزهای جمعهست ، چون سریع درست میشه و نون تازه هم نمیخواد . میتونه شور یا شیرین باشه با هر فیلینگی که خودتون دوست داشته باشین. .
این کرپها توشون با خامه شکلاتی پر شده و خود کرپ طعم نداره . برای درست کردنش ، یه دونه تخم مرغ کامل رو با همزن دستی زدم و بهش نصف فنجون شیر و یه قاشق سوپخوری آرد,دو قاشق شکر( یک تا دو قاشق شکر ) اضافه کردم و به هم زدن دادم ، کف تابه رو چرب کردم (با یه دستمال آغشته به روغن) بعد از مایه کرپ وسط تابه و با چرخوندن تابه مایه رو پهن کردم و یکطرفش که گرفت برش گردوندم . کمتر از سه دقیقه طول میکشه تا هر کرپ آماده بشه . بعد از خنک شدن وسطشون یه قاشق سوپخوری خامه شکلاتی ریختم و از وسط دوبار تا کردم ، که شکل مثلث بگیره . .
چشمهای ماهیهام رو از فروشگاه لوازم قنادی خریدم . .
@shirini71❤️
#وافل_صبحونه
آرد....... يك و نيم پیمانه
شير..... يك پیمانه
تخم مرغ...... 3 عدد
كره ...... 25 گرم
شكر...... يك پیمانه
وانیل
بكينگ پودر.....یک قاشق چای خوری
طرز تهيه:
ابتدا تخم مرغ و شكر و وانیل با همزن مي زنيم.تا حجمش دو برابر بشه. (تخم مرغ ها از قبل بايد در دماي محيط قرار گرفته باشد). سپس شير و كره ذوب شده را به مواد مي افزاييم و يك دقيقه ديگر به هم زدن ادامه مي دهيم. در ظرفي مواد خشك را كه شامل آرد، و بكينگ پودر است را مخلوط كرده و كم كم به مخلوط شكر و تخم مرغ افزوده تا مواد به شكل خمير نسبتاً شلي درآيد. و با يك ملاقه از خمير در دستگاه به شكلي كه تمام سطح پنجره دستگاه را پر نكند، ميريزيم. بايد دستگاه قبلاً به مدت 8 دقيقه گرم شده باشد.بهتره یکم با فرچه و روغن چرب بشه
پس از پر كردن تمام پنجره ها در دستگاه را مي بنديم و به مدت8 تا 10دقيقه صبر مي كنيم تا وافل ها آماده شود. وافل را مي توان همراه عسل، خامه و يا بستني سرو كرد.
@shirini71❤️
#خاگینه_گل مینا
آرد
۲ لیوان
تخم مرغ
۲ عدد
روغن مایع
۴ قاشق غذا خوری
ماست
۲/۳ لیوان
وانیل
۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۲ قاشق چای خوری
آب
۲/۳ لیوان
شکر
۲ لیوان سرخالی
گلاب
۱/۳ لیوان
زعفران
به مقدار لازم
کلمات کلیدی
خاگینه گل مینا
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه
۱
تخم مرغها رو داخل ظرفی شکسته همراه باوانیل باهمزن دستی میزنیم تا از لختگی دربیاد.بعد روغن مایع وماست رو اضافه کرده میزنیم تارنگش روشن بشه.بعد آرد وبکین پودر رو باهم مخلوط کرده الک میکنیم ۲بار وبعد کم کم روی مواد الک میکنیم بادست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد نچسبه به یکباره ارد رو اضافه نکنید .بعد روی خمیر رو بانایلون فریزر پوشانده ومیزاریم ۱ساعت استراحت کنه
۲
حالا مواد شربت رو شامل شکر آب وگلاب زعفران بود روداخل قابلمه ریخته روی حرارت میزاریم هم میزنیم شکر حل بشه بعد که جوشید آماده س میزاریم کنار خنک بشه
۳
بعد از استراحت کمی خمیر رو ورز میدیم بعد ازش برمیداریم سطح کار ارد میپاشیم باوردنه به ضخامت ۳یا۴ میلیمتر بازمیکنیم وباقالب گل مینا که در۳سایز هست قالب میزنیم به ترتیب روی هم میزاریم باانگشت وسط گلها رو فشار میدیم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم باید برعکس بزاریم داخل روغن تا شکل گل مینا خوشگل بشه
۴
برا گیس باف سه تانوار ازخمیر برمیداریم میبافیم وبرا ی پاپیونی هم باکاتر گرد قالب میزنیم وسطشو جمع میکنیم ویه نوار کوچیک باخمیر میبندیم واینها روهم داخل روغن سرخ میکنیم.
۵
باید خاگینه ها رو بلافاصله از تو روغن بندازیم توشربت تا شربت جذب بشه بستگی به خودتون داره خواستین شیرینیش کم باشه بزارین خاگینه ها کمی از داغی بیفته بعد بنداز ین داخل شربت وبعد تو سبد بزارین توشربت اضافه دربشه سرو کنید نوش جون
سایر نکات
خاگینه گل مینا
باید آرد رو کم کم اضافه کنید تایه وقت خمیر سفت نشه، بستگی به آردها داره
برا بهتر چسبیدن گلها مرکز هر گل میتونین کمی باانگشت آب بزنین تاموقع سرخ شدن جدا نشه
وحتما برعکس بندازین گل مینا رو داخل روغن
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
خورش گردو اسفناج
یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.
مواد لازم:
روغن به میزان لازم
گردو 400 گرم
اسفناج 1 كیلو
گوشت (خورشتی) نیم كیلو
رب انار 1 لیوان
پیاز 1 عدد
نمك زردچوبه فلفل به میزان لازم
1-ابتدا پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.
2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفته
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ژله_حوض_ماهی🐟🐠😋
ژله بلوبری ۲ بسته
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
شکلات سنگی به مقدار لازم
پاستیل ماهی به مقدار لازم
ابتدا هر بسته ژله بلوبرى را با یک لیوان آب جوش به روش بنمارى حل میکنیم و بعد از سرد شدن،بستنی که از قبل به دمای محیط رسیده باشه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یک دست شود.
ظرف مورد نظر را کمی چرب میکنیم و مقداری از ژله ی بلوبرى را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال قرار داده و اجازه میدهیم تا نیم بند شود.
یه کاسه ی کوچکتر را انتخاب کرده و جداره ی بیرونی آن را چرب میکنیم روی ژله ی بلوبرى که نیم بند شده قرار میدهیم و به مدت ده دقيقه در یخچال می گذاریم.پس از این مدت ظرف را از یخچال بیرون میآوریم و ما بقى ژله ی بلوبرى را به آرامی در آن می ریزیم به طوری که تا بالای کاسه ی کوچکتر را پر کند و مجددا ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا ژله به صورت کامل خودش را بگيرد.
ژله الوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل نموده و اجازه میدهیم سرد شود.سپس ظرف ژله را از یخچال بیرون آورده و کاسه ی کوچکتر را به آرامی از آن جدا ميكنيم.
چند عدد پاستيل ماهی را در آن قرار میدهیم و مقدار کمی ژله ی الوئه ورا را روی آن می ریزیم و به مدت ده دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.پس از این مدت ما بقى ژله الوئه ورا را به آن اضافه میکنیم و می گذاریم ژله خودش را کاملا بگیرد.پس از اینکه ژله کاملا خودش را گرفت آن را از ظرف خارج کرده و سرو میکنیم.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#کیک_خرما
بدون تخم مرغ
@shirini71
خرما 225 گرم
شیر 1و1/2 پیمانه
آرد 1و1/2 پیمانه
جوش شیرین 1و1/2 قچ
شکر 1 پیمانه
کره آب شده 4 ق غ
بادام خرد شده 1 ق غ
بادام هندی 1 ق غ
کشمش 1 ق غ
نمک ¼ ق چ
شیر و خرما را با هم میکس کنید. آرد الک شده و نمک و شکر و جوش شیرین و کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر کشمش و بادام و بادام هندی را اضافه کنید و مخلوط کنید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. کیک را به مدت 30 دقیقه تا زمانی که کاملا بپزد و خمیر به چنگال نچسبد در فر قرار دهید. 5 تا 10 دقیقه زمان بدهید تا خنک شود سپس از قالب جدا کنید. برای تزیین کیک از آجیل میتوانید استفاده کنید. به جای کره از روغن مایع هم میتوان استفاده کرد
#ژله_تولدکوچلوها
نصف بسته ژله آلووئه را رو با نصف لیوان اب جوش بن ماری کرده و بعد خنک شدن یک چهارم لیوان شیر یا بستنی اضافه میکنیم
یه بسته ژله بلوبری رو هم با یه لیوان اب جوش بن ماری کرده و بعد خنک شدن نصف لیوان شیر اضافه میکنیم
قالب گرد رو کمی حالت کج گذاشته و ژله سفید رو میریزیم میزاریم یخچال یا فریزر نیم بند بشه بعد صاف گذاشته و نصف ژله آبی رو میریزیم و نصف دیگه رو تو سینی مستطیلی (مثل ژله رولی)
میریزیم که بعدا قسمتهای لازم رو برش بزنیم
وقتی ژله ها گرفتن تو ظرف سرو برگردونده، و قسمتهای لازم رو مثل شکل برش میزنیم
دهنش رو با قلمو و رنگ خوراکی کشیدم، چشماش شکلات تلخ هست که دایره بریدم، دماغش هویچ هست
@shirini71
ایده ژله تولد که با ژله های قالب زده وژله آلورا به صورت ویترینی درست شده,اول ژله های رنگی رو قالب می زنید و بعد ژله آلورای حل شده وتقریبا" خنک شده رو می ریزیید رو ژله های قالب زده@shirini71