eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: معیار اندازه من همیشه لیوان دسته دار فرانسه هست آب ۳ لیوان نشاسته گل ۱ لیوان شکر ۱و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان کره ۳۰ گرم خلال بادام نصف لیوان زعفران دم کرده غلیظ ۱ استکان طرز تهیه: یه لیوان نشاسته گل رو با یک و نیم لیوان آب مخلوط میکنیم تا نشاسته در آب حل شود یک و نیم لیوان شکر رو هم جدا در ظرف دیگر با یک و نیم لیوان آب مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل شود نشاسته حل شده را از الک رد میکنیم به همراه آب و شکر داخل قابلمه میریزم روی گاز میزاریم با حرارت متوسط هم میزنیم تا به جوش بیاد با هم زن دستی یا قاشق چوبی این کار و انجام بدین خیلی بهتره تو این زمان اصلا از هم زدن دست برندارید چون خیلی حساسه زود گوله میشه وقتی به جوش اومد گلاب و زعفران و بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا حلوا مسقطی خودش و جمع کنه این نکته خیلی مهمه که حرارت اصلا زیاد نباشه چون بوی خامی نشاسته از بین نمیره و بوی خامی میده پس حوصله به خرج بدین مدت زمانش هم کلا نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه میباشد پس بازم تاکید میکنم اصلا از سر گاز کنار نرید با حوصله و حرارت کم حلوا رو هم بزنید بعد از اینکه حلوا یکم جمع شد روغن مایع و کرpه رو بهش اضافه میکنیم دوباره با حرارت کم هم میزنیم تا حالت کشدار پیدا کنه و غلیظ بشه در آخر هم خلال بادام و بهش اضافه میکنیم یکم که حرارت دید داخل ظرف مورد نظر و یکم چرب میکنیم یا مشما بندازید من داخل سینی ۲۵ در ۳۵ نایلون انداختم حلوا مسقطی و تا داغه داخل سینی ریختم گذاشتم یخچال حدودا ۲ ساعت تا خودش و خوب بگیره در آخر هم سلیقه خودتون برش بزنید و کنار خانواده نوش جان کنید برای شب های بلند پاییز و شب یلدا کنار خانواده عالیه انشالله درست کنید و لذتش و ببرید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌱🍰🧁😋 بی نهایت خوشمزه ( به هیچ عنوان طعم اسفناج نمیده) دستور برای دوستداران این کیک خوشمزه اسفناج خرد شده و ریز شده ۱ پیمانه ( فقط برگ اسفناج) و موقع پیمانه کردن خوب فشرده کنید روی هم تا حجم اسفناج کم نشه شکر ۱ پ تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۳.۴ پیمانه آبلیمو تازه ۱ ق غ بکینگ پودر ۲ ق غ وانیل ۱.۴ ق چ نمک ۱.۴ ق چ آرد ۲ پ ابتدا اسفناج و روغن مایع و آبلیمو را در میکسر خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد تخم مرغ و شکر و وانیل را بمدت ۵ دقیقه با دور تند همزن زده تا کرم رنگ و روشن شود حالا مواد اسفناجی را به تخم مرغها افزوده و بمدت ۱ دقیقه دیگر بزنید حالا ارد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و طی سه مرحله به مواد افزوده و بعد ارام مخلوط کنید بصورت دورانی در آخر ته قالب و دیواره ها را چرب کرده و کاغذ روغنی بندازید کف قالب بندازید و مواد را در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۰ یا تا موقعی که داخلش خلال دندان زدید تمیز بیرون بیاد . و بعد به طرز دلخواه تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 مواد لازم :یک بسته ژله آلوورا و دانه انار طرز تهیه :پودر ژله را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود سپس در ظرف مورد نظر چند قاشق ژله بریزید نیم ساعت در یخچال قرار دهید بعد یک لایه انار بریزید و یک قاشق ژله ومجددا در یخچال قرار دهید و بعد از نیم ساعت مراحل قبل را تکرار کنید تا ظرف شما پر شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍉🍉🍉 @shirini71 آب هندوانه ۲ پیمانه پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری آبلیموترش ۱/۲ پیمانه عسل ۱/۴ پیمانه کمی از آب هندوانه را در کاسه ای ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و چند دقیقه صبر کنید بقیه آب هندوانه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود اما نجوشد ژلاتین آماده شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل شود عسل و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود مواد را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال گذاشته تا سفت شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا