#ترشی_بادمجان_کبابی🍆🍆🍆
سه تا بادمجان و سه تا گوجه رو کباب میکنیم
پوستشون رو جدا میکنیم. بادمجان و گوجه رو ساطوری یا له میکنیم. سیر فراوان رو رنده میکنیم.
با سرکه و نمک و کمی شکر مخلوط میکنیم. فلفل قلمی تند و سبزی خشک یا تازه دلخواه هم ریز میکنیم و مخلوط میکنیم(من نعناع و ریحان خشک ریختم) این ترشی همون روز قابل استفاده است. ولی برای خوشمزه تر شدن چند روز بعد ازش استفاده کنید .
ریختن شکر و فلفل سبز دلخواه هست.
@shirini71
#ترشی_بادمجان_کبابی_و_کلم_قرمز
چند تا بادمجون رو کبابی میکنیم و بعد که نرم شد و پوستش سوخت بادمجونا رو تو ظرف آب سرد میذاریم یه کم بمونه تا پوستش راحت کنده شه. تو کیسه فریزر هم میشه گذاشت.
بعد بادمجونا رو ساطوری و له میکنیم و بهش نصف یه کلم قرمز خورد شده اضافه میکنیم و چند تا سیر له شده.
نمک،فلفل، زردچوبه و سبزی معطر (من پارسال که سبزی ترشی گرفتم اضافیشو خشک کردم و الان حاضر و آماده است هر بار ترشی هوسونه درست میکنم یک کم از این سبزی خشک میریزم)میزنیم و سرکه قرمز رو اضافه میکنیم.
کم کم سرکه بریزید که یهو خیلی ترش نشه. من سرکه خونگی سیب استفاده کردم که چندان ترش نیست و خوشمزه است. این ترشی از همون لحظه آماده خوردنه. ولی بهترِ حداقل یک شب تو یخچال بمونه که مزه ها خوب به خورد هم برن. این عکس برای همون لحظه درست شدن ترشیه. از فرداش به مرور ترشیمون به قرمزی میزنه به خاطر رنگ دادن کلم.
اینم یه ترشی تابستونی خوشمزه نوش جان
پ ن: سبزی ترشی شامل ترخون مرزه نعناع ریحون شوید و گشنیز
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_تارت_نارگیلی
مواد رویه شیرینی:
(همون شیرینی نارگیلی هست)
سفیده تخم مرغ۴۰ گرم (هرسفیده تفریبا ۳۰ گرمه)
پودر نارگیل ۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
آردبرنج یک قاشق غذاخوری سرخالی
آبلیمو ۱/۲ ق چایخوری
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
طرز تهیه:
پودر نارگیل و شکر را با هممخلوط کرده به کمک خردکن یک مقدارخردمیکنیم .
سفیده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه میکنیم با قاشق مخلوط کرده
موادروداخل ظرفی میریزیم روی حرارت ملایم میزاریم ومدام هم میزنیم تواین مرحله فقط باید شکر حل بشه . حدود ۵ الی ۷ دقیقه (چون مواد کم هست اگه موادزیادباشه مثلادوبرابراین ده دقیقه زمان میبره ) . دقت داشته باشید که مواد بیش از اندازه داغ نشه یا نجوشه فقط در حدی که دانه های شکر حل بشه کافیه حالا ظرفمون را از روی حرارت برمیداریم و آبلیمو و وانیل وآردبرنج را اضافه میکنیم موادروکنارگزاشته تاسردبشه تودمای محیط، وحدودا۳ ساعت استراحت کنه
حالامواد را در قیف میریزیم وروی خمیرقالب زده میریزیم
اگه خردکن نداشتین موادروقبل ازاینکه روی گاربزاریدیک دورازچرخ گوشت ردکنید
مواد لازم برای خمیرشیرینی:
کره یاروغن جامد ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد ویک زرده
وانیل کمی
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن وپودر شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود(من مخلوطی ازروغن قنادی وروغن جامداستفاده کردم) بعد تخم مرغ ها ووانیل رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم بمدت یک دقیقه حالا آرد وبکینگ پودر رو الک کرده وبه موادمون کم کم اضافه میکنیم یک خمیر لطیفی بدست میاد که بدست نمیچسبه
خمیر رو نیم ساعت استراحت میدیم تودمای محیط بعد زیرکاررو پلاستیکی پهن کرده وبا وردنه خمیررو بازمیکنیم وقالب میزنیم وداخل سینی میچینیم
ومواد رویه نارگیلی روکه از قبل اماده کردیم روروی خمیرهای قالب زده میریزیم
در فرگرم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تا وقتی که شیرینی ها طلایی بشه اگه روی شیرینی بعدازپخت طلایی نشدمیتونیدگریل بالارویک دقیقه روشن کنیدبعدازپخت من روی شیرینهاروعسل رقیق شده زدم وباپودرپسته تزیین کردم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تیتاب_بدون_فر
#تابه_ایی
سه عدد تخم مرغ.ارد یک لیوان.شیر سه چهارم لیوان.روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان.بکینگ.پودر یک ق چ.وانیل نوک ق چ
پودر کاکاءو یک ق سر پر غ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش زیاد بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با همزن بزنید تا گلوله های آرد باز بشه نصف لیوان از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..کف تابه رژیمی یا تابه رو خوب چرب کنید مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..
روش پخت روی گاز:ابتدا شعله پخش کن مدت یک ربع روی شعله ماوسط و حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر داخل تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد بیست و پنج دقبقه کیک رو نگاه کنید اگر روش خشک بود آماده است حتما باید شعله متوسط و حرارت خیلی ملایم باشه من واشر رو در نمیارم
روش پخت داخل فر :فر رو روی حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع گرم کنید بعد قالب رو داخل فر بزارین نیم ساعت زمان میبره آماده بشه بعد خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
برای کرم بین تی تاب من دو ق غ خامه صبحانه رو بهش نصف ق غ پنیر خامه ای و یک ق غ سرپر پودر قند و نوک ق چ وانیل زدم ترکیب کردم یکدست شد آماده است(پنیر خامه ای میشه حذف بشه)
در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید بعد دوباره از وسط طبق عکس برش بدین و خامه بزنید (میتونید بجای خامه دو ق شکر رو با یک ق چ پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا با حرارت ملایم تا شکر آب بشه و حالت کاراملی پیدا کنه و تا داغه لای تی تاب بزنید من چون کیکم قهوه ای بود ازخامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده)
ashpazi.saeede
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71