eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرین پلو 😋 برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرم‌بشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادام‌و خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنج‌مخلوط کردم‌و بقیه رومثل مرغ آبپز وخورد شده وکشمش وزرشک را هم روش ریختم. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مناسب براي مهمونيهاي افطار برنج ١ پيمانه شير دو ليتر گلاب نصف پيمانه خامه ١٥٠ گرم شكر يا شيره يا انواع مربا به مقدار دلخواه برنج را دوساعت خيس كرده بعد آب روي آنرا خالي كرده و با دو ليوان آب ميذاريم بپزه. وقتي كه برنج نرم شد ، شير را ميريزيم و حرارت را ملايم كرده تا كاملا غليظ و پخته شود. در آخر پخت ، گلاب را ريخته و ٢ قاشق از شكررا اضافه كرده .بعد از دو تا سه جوش ، خامه را بريزيد و مخلوط كرده و از روي حرارت برداريد . وقتي خامه را اضافه كرديد نبايد شير برنج بجوشد . در ظرف مورد نظر ريخته و با مربا يا شيره تزئين كنيد . http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
ژله بستنی سه رنگ مواد لازم پودر ژله انار و انبه و هلو و هر کدام یک بسته آب جوش. ۳ لیوان بستنی وانیلی ساده ۳ لیوان سرخالی طرز تهیه پودر ژله هلو رو با ۱ لیوان آبجوش مخلوط کردم وبه روش بنماری کامل حل کردم یک لیوان سر خالی بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده رو به ژله حل شده اضافه کردم و آروم هم زدم تا مخلوط شود (من قالبم رو‌خیلی کم چرب میکنم) ریختم داخل قالب و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار دادم ورفتم سراغ ژله های بعدی دو ژله ی باقیمانده رو به ترتیب ژله بالایی آماده کردم وبعد یک ربع الی ۲۰ دقیقه ژله بعدی که انبه بود ریختم دوباره یک ربع داخل فریزر تا نیم بند بشه وژله ی بعدی هم که انار بود ریختم به این ترتیب ودر نهایت ژله بستنی سه رنگ ما اماده شده را به مدت دوساعت هم داخل یخچال قرار دادم تا لایه ها کامل ببنده وژله آماده بشه بعد از یخچال خارج کردم اول لبه های ژله رو از قالب آزاد کردم واروم با احتیاط از ظرف جدا کردم نوش جان @shirini71❤️
🔝 📝مواد لازم سیب زمینی دو عدد ژامبون صد و پنجاه تا دویست گرم پیازچه با ساقه صد و پنجاه گرم کره پنجاه گرم روغن کمی پیاز یک عدد جعفری صد گرم تخم مرغ پنج عدد گوجه فرنگی دو عدد نمک و فلفل پنیر کم چرب در صورت دلخواه ♨️پیاز ریز شده را باکمی روغن و کره کمی تفت داده سبک که شد سیب زمینی های خورد شده را اضافه کرده و با پیاز تفت داده تا مقداری نرم و پخته بشه. بعد پیازچه وجعفری ریز شده و ژامبون را افزوده مخلوط کرده بعد از پنج دقیقه گوجه ریز شده را اضافه کرده و سپس نمک وفلفل را اضافه کرده وحالا تخم مرغ ها را در ظرف دیگری خوب زده و روی مواد ریخته ودر ظرف را گذاشته تا پخته شود با حرارت کم البته وبعد برش زده وبا لیمو وجعفری و.....تزیین کرده ونوش جان کنید. ✔ من تقریبا نصف این مواد را درست کردم. ✔ اگر دوست داشتید میتونید کمی پنیر را روی مواد ریخته و بعد تخم مرغها را روی اون بریزید. ✔ به جای ژامبون هم میتونید از سینه مرغ پخته شده استفاده کنید. ✔ نکته اخر اینکه خیلی خوشمزه بود حتما درست کنید☺ کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇 @shirini71❤️
🔝 😍 🔸ورقه نازك کدوها رو سرخ کنید پیاز و رنده شده ، گوشت چرخ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، جعفری رو مخلوط كرده. 🔸موادرو به شکل لوله ای در بیارید سرخ کنید بعد توى كدو بزاريد و لول كنيد @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚روز چهارم ماه مبارک رمضان💚 🌞افطاری چای دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا + یک کف دست نان سنگک یا بربری + یک عدد تخم مرغ پخته + گوجه و خیار 🌟شام (یک ساعت بعد از افطار) دو عدد کوکو سبزی کوچک + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 1 پیاله ماست + 5 عدد زیتون ⭐️شام تا سحر 3 عدد میوه+ یک لیوان آب هویج + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار رنده شده 🌓سحری 10 قاشق برنج + دوسوم سینه مرغ + 1 پیاله ماست + سبزی @shirini71❤️
✅ فواید بی نظیر تخم مرغ همراه با خرما برای افرادی که به علت کلسترول بالا تخم مرغ نمی خورند مناسب است سلول های فرسوده را ازبدن خارج میکند رگ های آسیب دیده راترمیم میکند @shirini71❤️
@shirini 71❤️ نان میکادوی ضخیم و مرغوب 5 ورق حلوای دلخواه حدود 5 پیمانه پودر پسته و گل محمدی و ... برای تزیین حلوا را با دستور دلخواه درست کرده. قوام آن باید طوری باشد که به راحتی بتوان آن را روی نان میکادو مالید. یک ورق از نان را روی سطح کار گذاشته و یک لایه نازک از حلوا روی آن پخش کرده ورق دوم را روی آن گذاشته و کمی فشار می آوریم و به همین ترتیب برای لایه های بعدی عمل می کنیم. آخرین لایه باید حلوا داشته باشد. روی میکادو را با نایلون پوشانده و کتاب یا وزنه سنگینی روی آن گذاشته بعد از چند ساعت با چاقوی تیزی برش زده و روی آن را تزیین می کنیم.
🔝 از اون خوبای روزگاره 😍 یه باحال و سنتی و البته کاملا مقوی و سالم 📝مواد لازم بادمجان ۱ کیلو عدس ۱ پیمانه پیاز سرخ کرده ۱ پیمانه کشک زعفرانی ۱ پیمانه گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه نعناع داغ یک چهارم پیمانه سیر تازه ۲ حبه نمک، فلفل، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به میزان لازم گردوی پودر شده برای تزیین ♨️طرز تهیه برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان‌های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان‌ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود. سپس عدس‌ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید. بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود؛ و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز‌ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم. کشک پاستوریزه را هم می‌جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود. نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند. همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد. بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان‌های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت‌های پخته شده را هم ریش ریش کنید. عدس، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست. مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم. نوش جان😍 @shirini71❤️