#رژیم_کاهش_وزن_ماه_رمضان
💚روز چهارم ماه مبارک رمضان💚
🌞افطاری
چای دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا
+ یک کف دست نان سنگک یا بربری + یک عدد تخم مرغ پخته + گوجه و خیار
🌟شام
(یک ساعت بعد از افطار)
دو عدد کوکو سبزی کوچک + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 1 پیاله ماست + 5 عدد زیتون
⭐️شام تا سحر
3 عدد میوه+ یک لیوان آب هویج + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار رنده شده
🌓سحری
10 قاشق برنج + دوسوم سینه مرغ + 1 پیاله ماست + سبزی
@shirini71❤️
#پیام_سلامتی
✅ فواید بی نظیر تخم مرغ همراه با خرما
برای افرادی که به علت کلسترول بالا تخم مرغ نمی خورند مناسب است
سلول های فرسوده را ازبدن خارج میکند
رگ های آسیب دیده راترمیم میکند
@shirini71❤️
#حلوا_با_نان_میکادو
@shirini 71❤️
نان میکادوی ضخیم و مرغوب 5 ورق
حلوای دلخواه حدود 5 پیمانه
پودر پسته و گل محمدی و ... برای تزیین
حلوا را با دستور دلخواه درست کرده. قوام آن باید طوری باشد که به راحتی بتوان آن را روی نان میکادو مالید. یک ورق از نان را روی سطح کار گذاشته و یک لایه نازک از حلوا روی آن پخش کرده ورق دوم را روی آن گذاشته و کمی فشار می آوریم و به همین ترتیب برای لایه های بعدی عمل می کنیم. آخرین لایه باید حلوا داشته باشد. روی میکادو را با نایلون پوشانده و کتاب یا وزنه سنگینی روی آن گذاشته بعد از چند ساعت با چاقوی تیزی برش زده و روی آن را تزیین می کنیم.
🔝
#حلیم_بادمجون_اصفهانی از اون خوبای روزگاره 😍
یه #افطار باحال و سنتی و البته کاملا مقوی و سالم
📝مواد لازم
بادمجان ۱ کیلو
عدس ۱ پیمانه
پیاز سرخ کرده ۱ پیمانه
کشک زعفرانی ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه ۲ حبه
نمک، فلفل، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین
♨️طرز تهیه
برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجانهای پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجانها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.
سپس عدسها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید. بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود؛ و طبع غذا گرم شود. بعد پیازها را به صورت عسلی سرخ میکنیم.
کشک پاستوریزه را هم میجوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود. نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.
همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد. بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجانهای سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشتهای پخته شده را هم ریش ریش کنید.
عدس، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست. مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم. نوش جان😍
@shirini71❤️
#فرنی_پرتقال
@shirini71❤️
شیر یک لیتر
آرد ذرت 6 ق غ
شکر یک پیمانه
کره 25 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک چهارم ق م
آب و رنده پوست پرتقال 1 عدد
شیر را با آرد ذرت مخلوط کنید سپس شکر و کره و زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظی به دست آید سپس آب و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید. فرنی را در ظرف مورد نظر بریزید و صبر کنید تا خنک شود سپس روی آن را تزیین کنید.
@shirini71❤️
#گوشفیل👇
تخم مرغ۱ عدد
ماست یک دوم پیمانه
روغن مایع ۲ ق غذاخوری
آرد تا زمانی که خمیر شکل بگیرد
بکینگ پودر ۲ ق مرباخوری
#شهد👇
شکر یک لیوان .
آب کمتر از یک چهارم لیوان .
گلاب یک چهارم لیوان .
زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . جوهرلیمو 1 قاشق چایخوری
گلوکز دو قاشق غذاخوری
نکته⚡️⚡️⚡️
گلوکز شهد را براق میکند و از نرم شدن زولبیا بامیه گوشفیل و ...جلوگیری میکند بنابراین نباید حذف شود
جوهرلیمو طعم خاصی به شهد میدهد که بعد از چندساعت طعم عادی پیدامیکند
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
طرز تهیه شهد
آب و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بالا قرار دهید واصلا هم نزنید
وقتی جوش آمد حرادت را کم میکنیم و زعفران حل شده، گلاب و جوهرلیمو را اضافه کنید و وقتی گلوکز حل شد شربت را از روی حرارت بردارید
جوهرلیمو طعم خاصی دارد که بعد از چندساعت طعم عادی پیدامیکند
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تخم مرغ وماست وبکینگ پودر را باهم مخلوط کرده وروغن را اضافه وبا همزن میزنیم
سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم وخوب ورز داده تا خمیر صاف ویکدستی شود
اما آرد زیاد گوشفیل را خراب میکند بنابراین اگر کمی چسبندگی داشت با آردی کردن کف دست و آردپاشی روی خمیر باز شده گوشفیل را قالب میزنیم
خمیر رو به مدت نیم ساعت استراحت داده بعد نیم ساعت ورز وبا وردنه باز میکنیم وبه شکل مربع های هم اندازه برش میزنیم روغن فراوان و داغ وسرخشان میکنیم
بعددر شربت خنک وملایم به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم
اگر شربت داغ باشد گوش فیل ها به صورت خمیر میشود.
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپکهای پوره سیب زمینی سوخاری🍥🍗
با مغز مرغ و پنیر پیتزا
با سس سالسا🌶🍅
@shirini71
❣️❣️❣️
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
نکاتی برای تهیه حلوا
@shirini71❤️
آرد حلوا بهتر است آرد نان سنگک باشد. در این صورت حلوا خوش رنگ تر و بهتر می شود.
از روغن جامد به تنهایی برای درست کردن حلوا استفاده نکنید. چون می بندد و ظاهر حلوا را نازیبا و طعم آن را بد می کند.
آرد را با حرارت کم سرخ کنید تا نسوزد چون اگر بسوزد حلوا تلخ می شود. ظاهر آن نیز خوب نمی شود.
آرد حلوا را حتما الک کنید.
برای هم زدن حلوا بهتر است از قاشق چوبی استفاده کنید.
از کنجد و خشخاش برای تزیین می توانید استفاده کنید.
حلوا را میان دو نان بستنی هم می توانید بگذارید.
میان نان میکادو ریخته و برش دهید.
با نان های سنتی مانند لواش و سنگک و تافتون سرو کنید.
🔝
#سوپ_سرد
📝مواد لازم
برنج 1 پیمانه
سینه مرغ ریش شده 1/2 پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
پیاز 1عدد
کره 1 قاشق
نمک کمی
♨️طرز تهیه
سینه مرغ را با پیاز بپزید سپس استخوان مرغ جدا کرده و آن را ریز کنید. برنج و نخود فرنگی را داخل قابلمه همراه با آب مرغ بپزید تا برنج و نخود خوب بپزد و له شود.
کره و نمک را اضافه کنید. با دستگاه سوپ رو له کنید و در آخر آب لیموترش و مرغ ریش ریش شده ور هم به سوپ اضافه کنید و سرو کنید ..
من سوپ رو با مغز تخمه کدو و نعنا تزیین کردم شما هم به هر شکلی که دوست دارین تزیین و سرو کنید ... یک ایده ی خوبی برای ماه مبارک رمضان
@shirini71❤️