آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم از آموزش این شیرینی عربی فوقالعاده خوشمزه و لطیف که واستون آماده کردم👌🏻.پیشنهاد میکنم حتما واسه افطار درست کنین و لذت ببرین😋🥰
#شیرینی_عربی_نجمات
#نجمات
#افطاری
🌸مواد خمیر:
آرد سمولینا ١پیمانه
آرد سفید ١پیمانه
شکر ١ق غ
خمیر مایه ١ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
روغن مایع یک سوم پیمانه
نمک کمی
شیر یا آب ولرم تقریبا نصف تا ١ پیمانه
🌸مواد کرم میانی:
شیر نصف پیمانه
شکر ١ق غ
خامه صبحانه ١ق غ
آرد سفید ١ق چ سرپر
نشاسته ذرت ١ق چ سرپر
پودر نارگیل ١ق چ سرپر
گلاب ١ق چ
🌸مواد شربت:
شکر ١پیمانه
آب نصف پیمانه
گلوکز ١ق غ
زعفران دم کرده ١ق غ
گلاب ٢ق غ
جوهر لیمو یک هشتم ق چ
🌸طرز تهیه:
برای خمیر تمام مواد غیر شیر رو مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد، (نیاز به ورز دادن زیاد نداره). دقت کنین شیر رو یک مرتبه اضافه نکنین. اگر احساس کردیم مغز خمیر خشکه ١،٢ق شیر بهش اضافه میکنیم.خمیر رو حدود ۴۵دقیقه استراحت میدیم.
در این فاصله کرم و شربت رو آماده میکنیم.برای کرم تمام مواد بجز گلاب رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه. بعد گلاب رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو داخل یه ظرف دیگه میریزیم و روش یک پلاستیک میکشیم و میزاریم داخل یخچال تا سفت بشه.
برای شربت شکر و آب رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه. بعد گلوکز، زعفرون، جوهر لیمو و گلاب رو اضافه و اجازه میدیم با حرارت متوسط حدود ١٠دقیقه بجوشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه.
خمیر رو با وردنه به قطر ٣،۴میلی پهن میکنیم و قالب گرد میزنیم و از کرم با قیف یا قاشق وسط خمیر میریزیم و طبق فیلم میپیچیم.(دقت کنین لبه های خمیر خوب بهم بچسبن وگرنه موقع سرخ کردن باز میشن)
خمیر رو که پیچیدیم بلافاصله سرخ میکنیم،چون اگه خمیرها زیاد بمونند پف میکنند و تو روغن باز میشن.خمیر رو از طرفی که پیچیدیم در روغن داغ با حرارت ملایم میزاریم و سرخ میکنیم.
بعد در شربت سرد و بعد در صافی میزاریم.
🌸نکات:
🌸برای شکل دادن به خمیر اگر احساس کردین لبه های خمیر خوب بهم نمیچسبن، انگشتتون رو کمی خیس کنین و بعد لبه های خمیر رو بهم بچسبانید.
🌸آرد سمولینا رو از لوازم قنادی تهیه کنین و قابل حذف نیست.
@shirini71
#ماکارانی_با_تهدیگ_لازانیا
این پاستا برای ۴ نفر کافیه
مواد لازم:
پاستا ۵۰۰ گرم
گوشت چرخکرده ۷۰ به ۳۰ گوسفندی، گوساله ۴۰۰ گرم
پیاز داغ (یک عدد پیاز متوسط)
رب ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زعفران به مقدار لازم
سرکه و آب لیمو برای مایع پاستا هر کدان یک قاشق غذاخوری
آویشن در انتهای کار با مایع پاستا به مقدار لازم
لازانیا برای تهدیگ به اندازه کف ظرف
کره ۳۰ گرم
ردغن مایع
.
چندتا فن هم زدیم برای تهدیگ و پاستا که باز در فیلم مشخص هست
@shirini71
#خورشت_کله_گنجشکی
#خوراک
من تقریبا 150 گرم گوشت چرخکرده رو با یک پیاز رنده شده که آبش گرفته شده و نمک و فلفل و خیلی کم پودر سیر و دو قاشق آردنخودچی مخلوط کردم و ورز دادم. بعد قلقلی کردم و گذاشتم توی یخچال تا کمی خودشو بگیره. بعد سرخشون کردم و گذاشتم کنار.
بعد یک پباز متوسط رو نگینی ریز کردم و تفت دادم طلایی شه. کمی زردچوبه و یک قاشق رب گوجه و نمک هم زدم و گذاشتم رنگ رب باز شه. ( این سلیقه ایه و تو دستور اصلیش نیست اما من برا ملس شدنش نصف قاشق رب انار هم زدم)
دو لیوان آب ریختم توش و وقتی به جوش اومد کوفته قلقلی ها رو توش ریختم. یک سیب زمینی متوسط رو هم به تکه های دو سانتی برش زدم و توش ریختم و گذاشتم تا باهم بپزه. چند تا گوجه گیلاسی هم توش انداختم. اواخر پخت نوک قاشق آبلیمو هم توش ریختم و وقتی به غلظت دلخواه رسید خاموش کردم.
.
پ ن: بعضیها توی مخلوط گوشت سبزی معطر هم میریزن، ولی من نریختم.
mah_food
@shirini71
#خورشت_مرغ_ولوبیاسبز
سلاااااام
خوبين😍
خورش يا خوراك مرغ ولوبيا سبز
پياز وسير رو تفت دادم تكه هاي مرغ رو اضافه كردم وتفت دادم،لوبيا سبزها رو هم تفت دادم وقتي بوي خاميش رفت،زردچوبه،ادويه كاري،فلفل قرمز رو هم تفت دادم،
يك قاشق رب اضافه كردم ،٤ تا گوجه رو پوره كردم وهمراه با آب به مواد اضافه كردم تا بپزه،در آخر هم نمك و آبليمو اضافه كردم،
ميتونيد با برنج ويا نون ميل كنيد،
جاتون خااالييييي💝.
my.hasti
@shirini71
🌙🌸رژیم روز دوازدهم ماه رمضان🌙🌸
1400/2/6
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + دو عدد خرما + 3 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + یک قوطی کبریت پنیر 🧀+ یک عدد گردو + سبزی 🍀
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
5-4 قاشق حلیم + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری
🌗شام تا سحر:
4 عدد میوه🍉 + 2 عدد گوجه فرنگی🍅🍅
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج🍊
🌔سحری:
10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق خورشت آلو + 3 عدد آلو + یک عدد ران🍗 مرغ + یک پیاله ماست🥣
@shirini71
آش گشنیز
جو ۲ پیمانه ،لوبیا سفید ونخود پخته یک پیمانه ،عدس پخته نصف پیمانه ، گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم ، دوغ یک پاکت و دو تا لیوان دوغ ترش ، جو را با نمک بذارید بپزه میتونید با آب قلم یا گالیبلانکا بذارید بپزه بعد دوغ را اضافه کنید گشنیز را هم اضافه کنید بذارید لعاب پیدا کنه بعد حبوبات رو اضافه کنید این اش داخلش پیاز داغ ونعنا داغ وسیر داغ نمیخواد فقط برای تزیین استفاده میشه اگر دوست داشتین فلفل قرمز به اش بزنید من خودم چون اش رو تند دوست دارم هم داخل اش فلفل می زنم هم وقتی خاموش کردم فلفل سیاه بهش میزنم
با رسپی امتحان شده
@shirini71