#پیده_دهن_باز
مواد خمیر:
تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
روغن زیتون نصف فنجان
خمیرمایه خشک یک ق چ
شکر یک ق چ
نمک یک و نیم ق چ
آب دولیوان
آرد هفت پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد (برای رومال کردن خمیر)
مواد داخل:
گوشت چرخکرده کم چربی نیم کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
فلفل قرمز دوعدد
روغن زیتون نصف فنجان
جعفری خردشده یک مشت
نمک و فلفل و پاپریکا
طرز تهیه:
خمیرمایه و آب و شکر رو مخلوط کنید.چند دقیقه صبر کنید تا پف کنه واصطلاحا به عمل بیاد.سپس بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
در آخر آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید.طوریکه خمیرتون خیلی کم حالت چسبندگی داشته باشه.
خمیر رو حسابی ورز بدید و بعد حدود یک ربع بهش استراحت بدید.
مطابق تصویر باقالب گرد یا سرلیوان،اندازه های گرد دربیارید و مواد گوشتی رو وسطش بریزید.
لبه های خمیر رو روی مواد بیارید و با انگشتتون حالت چین ایجاد کنید.روی خمیر رو بازرده تخم مرغ رومال کنید.
فر رو روی درجه ۲۰۰ بذارید.پیده هارو داخل فر بذارید(برای کف سینی کاغذروغنی یادتون نره).تازمانیکه طلایی بشن.
مواد گوشتی هم که فکرکنم همه بلدین.پیاز رو خرد کنید و با روغن زیتون در ماهیتابه تفت بدین.گوشت رو اضافه کنین و تفت بدین.رب و ادویه رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.فلفل دلمه هارو خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید.جعفری خردشده رو هم اضافه کنین.
نکته:
خمیرخوب،خمیریه که یکم حالت چسبندگی داره و بعد دراثر ورز دادن و استراحت،چسبندگیش ازبین بره.
یادتون باشه اگرخمیر پرازآرد باشه،بافت داخل نان خمیری میشه و نمیپزه.(چون خمیرسنگین شده)
@shirini71
#قورمه_سبزی_بامرغ
اگه يه روز عين من ساعت ١١ صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره، گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم. برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد.
@shirini71
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_فومن👇
این کلوچه خیلی خوشمزه ومقوی هست. با ماندگاری بالا.
بچه ها هم خیلی دوست دارن.
تو این دستور از روش خمیر ده دقیقه ای استفاده کردم.
برای همین نیاز به استراحت نداره و شما می تونین سریع تو نیم ساعت کلوچه ها رو اماده کنین و بگذارین تو فر که البته دخترم باعثش شد.
پس اگه درست کردین و دوست داشتین دعای خیر یادتون نره. و اینکه اگه از مهر استفاده کردین قبل فر روی کلوچه ها خلال دندون بزنین تا زیاد پف نکنن
@shirini71
#کیک رژیمی بدون شکر و روغن
آرد گندم یا قنادی یک لیوان
شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ
.وانیل یا هل ساییده نوک ق چ
تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه
قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه
@shirini71
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_شکلاتی
#نان_شكلاتى
آرد سفيد سه تا چهار ليوان
خمير مايه يه ق غ خ
شير يك ليوان ولرم
كره 50 گرم دماى محيط رسيده باشه
تخم مرغ يك عدد
نمك يه ق چ خ
وانيل نصف ق م خ
شكر نصف ليوان
شكلات چيپسى 100 گرم
براى رومال زرده ى تخم مرغ و دو قاشق شير
اول از همه چهار پنج قاشق شير ولرم رو با خمير مايه و يه قاشق مربا خورى شكر پنج دقيقه استراحت ميديدم تا كف كنه...
سه ليوان ارد رو سه بار از الك رد كنيد و توى ظرف گودى بريزيد و وسطش رو باز كنيد،
خمير مايه اى عمل اومده رو توش بريزيد و كمى ارد روش بريزيد و يك ربع استراحت بديد،بعد يك ربع شير رو وشكر رواضافه كنيد و بعد وانيل و تخم مرغ و نمك و كره ى نرم شده رو و با دست ورز بديد تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياريد و به دستتون نچسبه،اگر ديديد خمير به دستتون مى چسبه دوباره ارد اضافه كنيد و در اخر شكلات چيپسى رو اضافه كنيدو ورز بديد،اين خمير رو دوساعت جاى گرم استراحت بديد تا خمير ور بياد،خمير رو به 12چونه تقسيم كنيدويه دستمال روش بندازيد و يك ربع دوباره استراحت بديدو بعد روى خمير روبا مخلوط زرده ى تخم مرغ و شير رومال كنيد و توى فرى كه از قبل با دماى 170 درجه گرم شده بذاريد تا زيرش طلايى بشه و در اخر گريل رو روشن كنيد تا روش هم طلایی بشه
@shirini71