😋پیتزا سفید
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔶روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
🔶پودر سیر : 1/4 قاشق چایخوری
🔶جعفری تازه : 1 فنجان
🔶گشنیز : 1 فنجان
🔶پنیر پارمزان : 1 فنجان
🔶نمک : 1/4 قاشق چایخوری
🔶فلفل تازه خرد شده
🔶آب لیمو تازه : 1/5 لیوان
🔶روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
🔶خمیر پیتزا
🍕درون یک کاسه 1 قاشق روغن زیتون و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
جعفری و گشنیز، فلفل تازه خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
آب لیمو و روغن زیتون را به این مخلوط اضافه کنید.
فر را روی 500 درجه فارنهایت قرار دهید.
گوجه فرنگی ها را شسته و حلقه حلقه برش دهید.
خمیر پیتزا را پهن کنید.
پنیر پارمزان را روی آن پخش کنید.
گوجه های حلقه شده را روی خمیر قرار دهید.
مخلوط روغن زیتون و پودر سیر را روی خمیر پیتزا بریزید.
مخلوط جعفری و گشنیز را روی خمیر پیتزا پخش کنید.
پیتزا را درون فر قرار دهید.
بعد از آب شدن پنیر و برشته شدن خمیر، پیتزا را از درون فر خارج کرده و سرو کنید
@shirini71
😋😍با این دستو ساده پیتزا را بدون فر و مایکروویو درست کنید.
🍕🍕🍕🍕🍕
🥣مواد لازم برای 4 نفر :
تخم مرغ : 5 عدد
پودر سوخاری : 2 قاشق غذاخوری
قارچ : 6 عدد
فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
ذرت : به مقدار لازم
کالباس : 250 گرم
پنیر پیتزا : یک بسته بزرگ
نمک و ادویه : به مقدار لازم
🍕🍕🍕🍕🍕
🥨طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید.
به آرامی پودر سوخاری را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید. در انتها نمک و ادویه را اضافه کنید.
مخلوز تخم مرغ ها را داخل تابه ریخته و درب آن را بگذارید تا تخم مرغ ها کامل بگیرد.
سپس مواد خرد شده با پنیر پیتزا را لایه لایه روی تخم مرغ ها ریخته و دوباره درب تابه را بگذارید.
زیر شعله گاز را کم کنید تا پنیر پیتزا آب شده و به خورد مواد خرد شده برود.
بعد از حدودا 20 الی 30 دقیقه پیتزای شما حاضر است.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_چهاردهم مهر ماه ۱۴۰۰🐰🐰
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#چای_دارچین_پرتقالی
#نوشیدنی_داغ
#دمنوش
مواد لازم:
چوب دارچین : یک عدد
میخک : 6 عدد
چای کیسه ای : 2 عدد
آب پرتقال : یک فنجان
شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری
آب : 2 لیوان
طرز تهيه:
در یک تابه متوسط آب دارچین و میخک را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بردارید.
چای کیسه ای را 5 دقیقه بگذارید در مایع بماند و سپس بیرون آورید.
آب پرتقال و شکر را هم اضافه کنید سپس از طریق صافی در 4 لیوان یا فنجان دلخواه برای سرو بریزید.
nooshidani_irani
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ماسالای_تخم_مرغ
#غذای_فوری
امروز واستون یک خوراک هندی گذاشتم که هم آسون وهم خوشمزس، من خودم دوست داشتم😋😁
البته من میزان ادویه ها رو خیلی کم کردم وتوی دستور قارچ نداشت ولی من ریختم وعالی شد،اگه خوراک هندی وتند دوست دارید درست کنید خوشتون میاد 🤗🤗
.
خانمای عزیز کدومتون مثل من خوراک هندی دوست داره؟
مخصوصاً پکورای هندی😋😋😋
میتونید توی این دستور 1 قاشق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید.
#ماسالای_تخم_مرغ_فریده
مواد لازم :
2تا3 عددپیاز رنده شده
3تا4 عدد قارچ ریز (دلخواه)
1تا2 عدد فلفل سبز
3تا4 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل
1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
1/2قاشق چایخوری پودر گشنیز
1 قاشق چایخوری گراماسالا
نمک
اب
برای تخم مرغ تفت دادن:
روغن
1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک کمی
5 عدد تخم مرغ آبپز شده
طرز تهیه :
1.ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید.
2. یک تابه یا قابلمه ، کمی روغن بریزید ، پودر زردچوبه ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید.
3. روی تخم مرغ آبپز شده با چاقو چند برش بزنید.
4. تخم مرغ ها را به تابه اضافه وبرای چند دقیقه در زردچوبه وفلفل تفت بدید،حدود 2 دقیقه،واز تابه خارج وبزارید کنار.
5. در همان تابه پیاز رنده شده،را بریزید وتفت بدید تا پیاز سبک شود و کمی قهوه ای شود، رنده زنجبیل را اضافه وباز کمی تفت داده وبعد قارچ وفلفل سبز وپودر فلفل وپاپریکا وتخم گشنیز وگراماسالا و نمک را اضافه وبا هم تفت داده واینجا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید.
اگه دیدید مایه سفت هست کمی آب جوش اضافه کنید (من نریختم) وبزارید نیم ساعتی مواد با شعله کم پخته شود وبعد تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید وبزارید تا همه مواد به آرامی پخته وخوراک ما خوب به روغن بیفته، نوش جان 🤗
_tarfandashpazie_
@shirini71
ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ
بادمجان : 6 عدد متوسط
آب : نصف قابلمه + سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان)
نمک : 1 قاشق
هویج : 2 عدد
سیر : 10 دونه
رب انار : 2 قاشق پر
شیره انگور یا شکر : 5 قاشق
بادمجون رو با پوست حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید با گوشت کوب یا غذا ساز کاملا بادمجان ها را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید هویچ پخته رو رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد
@shirini71