eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
😋پیتزا سفید 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔶روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری 🔶پودر سیر : 1/4 قاشق چایخوری 🔶جعفری تازه : 1 فنجان 🔶گشنیز : 1 فنجان 🔶پنیر پارمزان : 1 فنجان 🔶نمک : 1/4 قاشق چایخوری 🔶فلفل تازه خرد شده 🔶آب لیمو تازه : 1/5 لیوان 🔶روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 🔶خمیر پیتزا 🍕درون یک کاسه 1 قاشق روغن زیتون و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. جعفری و گشنیز، فلفل تازه خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آب لیمو و روغن زیتون را به این مخلوط اضافه کنید. فر را روی 500 درجه فارنهایت قرار دهید. گوجه فرنگی ها را شسته و حلقه حلقه برش دهید. خمیر پیتزا را پهن کنید. پنیر پارمزان را روی آن پخش کنید. گوجه های حلقه شده را روی خمیر قرار دهید. مخلوط روغن زیتون و پودر سیر را روی خمیر پیتزا بریزید. مخلوط جعفری و گشنیز را روی خمیر پیتزا پخش کنید. پیتزا را درون فر قرار دهید. بعد از آب شدن پنیر و برشته شدن خمیر، پیتزا را از درون فر خارج کرده و سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😍با این دستو ساده پیتزا را بدون فر و مایکروویو درست کنید. 🍕🍕🍕🍕🍕 🥣مواد لازم برای 4 نفر : تخم مرغ : 5 عدد پودر سوخاری : 2 قاشق غذاخوری قارچ : 6 عدد فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط ذرت : به مقدار لازم کالباس : 250 گرم پنیر پیتزا : یک بسته بزرگ نمک و ادویه : به مقدار لازم 🍕🍕🍕🍕🍕 🥨طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید. به آرامی پودر سوخاری را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید. در انتها نمک و ادویه را اضافه کنید. مخلوز تخم مرغ ها را داخل تابه ریخته و درب آن را بگذارید تا تخم مرغ ها کامل بگیرد. سپس مواد خرد شده با پنیر پیتزا را لایه لایه روی تخم مرغ ها ریخته و دوباره درب تابه را بگذارید. زیر شعله گاز را کم کنید تا پنیر پیتزا آب شده و به خورد مواد خرد شده برود. بعد از حدودا 20 الی 30 دقیقه پیتزای شما حاضر است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 مهر ماه ۱۴۰۰🐰🐰 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: چوب دارچین : یک عدد میخک : 6 عدد چای کیسه ای : 2 عدد آب پرتقال : یک فنجان شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری آب : 2 لیوان طرز تهيه: در یک تابه متوسط آب دارچین و میخک را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بردارید. چای کیسه ای را 5 دقیقه بگذارید در مایع بماند و سپس بیرون آورید. آب پرتقال و شکر را هم اضافه کنید سپس از طریق صافی در 4 لیوان یا فنجان دلخواه برای سرو بریزید. nooshidani_irani @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
امروز واستون یک خوراک هندی گذاشتم که هم آسون وهم خوشمزس، من خودم دوست داشتم😋😁 البته من میزان ادویه ها رو خیلی کم کردم وتوی دستور قارچ نداشت ولی من ریختم وعالی شد،اگه خوراک هندی وتند دوست دارید درست کنید خوشتون میاد 🤗🤗 . خانمای عزیز کدومتون مثل من خوراک هندی دوست داره؟ مخصوصاً پکورای هندی😋😋😋 میتونید توی این دستور 1 قاشق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید. مواد لازم : 2تا3 عددپیاز رنده شده 3تا4 عدد قارچ ریز (دلخواه) 1تا2 عدد فلفل سبز 3تا4 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز 1/2قاشق چایخوری پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری گراماسالا نمک اب برای تخم مرغ تفت دادن: روغن 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نمک کمی 5 عدد تخم مرغ آبپز شده طرز تهیه : 1.ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید. 2. یک تابه یا قابلمه ، کمی روغن بریزید ، پودر زردچوبه ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. 3. روی تخم مرغ آبپز شده با چاقو چند برش بزنید. 4. تخم مرغ ها را به تابه اضافه وبرای چند دقیقه در زردچوبه وفلفل تفت بدید،حدود 2 دقیقه،واز تابه خارج وبزارید کنار. 5. در همان تابه پیاز رنده شده،را بریزید وتفت بدید تا پیاز سبک شود و کمی قهوه ای شود، رنده زنجبیل را اضافه وباز کمی تفت داده وبعد قارچ وفلفل سبز وپودر فلفل وپاپریکا وتخم گشنیز وگراماسالا و نمک را اضافه وبا هم تفت داده واینجا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید. اگه دیدید مایه سفت هست کمی آب جوش اضافه کنید (من نریختم) وبزارید نیم ساعتی مواد با شعله کم پخته شود وبعد تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید وبزارید تا همه مواد به آرامی پخته وخوراک ما خوب به روغن بیفته، نوش جان 🤗 _tarfandashpazie_ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ  بادمجان : 6 عدد متوسط آب : نصف قابلمه + سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان) نمک : 1 قاشق هویج : 2 عدد سیر : 10 دونه رب انار : 2 قاشق پر شیره انگور یا شکر : 5 قاشق بادمجون رو با پوست حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید با گوشت کوب یا غذا ساز کاملا بادمجان ها را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید هویچ پخته رو رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد @shirini71