eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ مواد لازم👇 ۱/۵ لیوان آب ولرم ۱ ق چ خمیر مایه ۳ لیوان آرد(میزان آرد بستگی به نوع آردتون داره از۲/۵ تا ۳/۵ هم میتونه تغییر کنه) ۱ ق چ نمک مواد رو مال سیمیت👇 نصف لیوان شیره انگور نصف لیوان آب ۱ ق م آرد‌ ۱ لیوان کنجد بو داده طرز تهیه👇 داخل کاسه ای آب و خمیر مایه را ریخته و کمی با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و آخرای آرد اضافه کردن نمک را اضافه کنید چون اگه نمک را اول اضافه کنیم خمیر مایه را از بین میبرد،کمی داخل ظرف خمیر را ورز دهید تا خودش را جمع کند سپس ث خمیر را روی میز گذاشته و مانند ویدئو آموزشی حدود ۵ دقیقه ورز دهید زیاد انگشت و کف دستتان را به خمیر نزنید زیرا به دست میچسبد ولی با قسمت پایینی دست اگر این کار را سریع انجام دهید زود از دست خودش را ول میکند، خمیر را بعد از ۵ دقیقه ورز دادن داخل ظرفش بگذارید و رویش را سلفون بکشید و حدود ۳۰- ۴۵ دقیقه استراحت دهید تا ور بیایدبعد از استراحت خمیر را از ظرفش خارج کنید کمی دیگر ورز دهید و به ۶ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را مانند فیلم آموزشی باریک کنید به اندازه ۱ متر (چون خمیر کشسانی است هر چه شما طولش را بیشتر کنید خمیر خودش را جمع خواهد کرد سپس خمیر ۱ متری را ۲ لا کرده و به دور هم بپیچید و گرد کنید و به هم برسونید و همان قسمت را با دست روی‌میز یکم فشار دهید تا به هم بچسبد داخل ظرفی شیره انگور و آب و آرد را مخلوط کنید (آرد باعث میشو مواد بهتر به خمیر بچسبد ) و داخل ظرف دیگر کنجد بو داده بریزید و سیمت ها را داخل مخلوط شیره بغلتانید و سپس داخل کنجد بزنید هر ۲ طرفش را کامل بپوشاند و حدود ۲۰ دقیقه اجازه دهید به همین صورت استراحت کند تا کمی دیگر ور بیاید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۴۰ درجه برای اینکه سیمیت ها مثل سیمیت تنوری بشه حرارت فر باید زیاد باشه و سینی فر موقع روشن کردن فر داخلش باشد که سینی داغ شود و مستقیم سیمیت ها را داخل سینی داغ بگذارید 👈نکته: برای اینکه سیمیت ها کمتر پف کند خیلی مهم است که دمای فر زیاد باشد تا در مدت زمان کمتری پخته شود و قبل از اینکه داخل فر رود با دست کمی روی سطح سیمیت را فشار داده و پفش را کم کنید سیمیت را داخل سینی داغ فر بگذارید و با دست روی سطح سیمیت را فشار دهید نباید زیاد پف کرده باشد و داخل سینی اطراف سیمیت ها را مرتب کنیدو گرد کنید چون هر طور که بگذارید همان طور میپزد و حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود و از فر خارج کنید 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
😋 من عدس رو خیس میکنم برنج هم از نیم دون ایرانی و بلغور گندم همه مواد رو با هم یه تفت میدم بعد مرغ یا گوشت چرخ کرده ایندفعه مرغ استفاده کردم سینه مرغ رو یه کم آبپز کردم آبشو گذاشتم کنار بعد مرغ رو ریش ریش کردم اضافه میکنم به مواد زرد چوبه نمک فلفل قرمز سبزی دلمه از سبزی خشک هم استفاده میکنم نعناع و ترخون خشک شده و یه کم کاکوتی وگوجه‌فرنگی ریز خورد میکنم بعد زیر دلمه ها چن برک میچینم ودلمه هارو میزارم روی برگها آخرش هم آب مرغ که داشتم رو میریزم و یه بشقاب میزارم رو دلمه ها با شعله خیلی کم میزارم بپزه البته به آب مرغ هم یه کم زرد چوبه نمک میریزم بعد پختن پیاز داغ وزرشک رو میریزم روشون میتوانید پودر گردو هم بریزین. من لپه نمیزنم به دلمه 😁 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 به سبک قنادی یک پیمانه نشاسته گندم نصف پیمانه ماست یک قاشق مربا خوری روغن مایع یک قاشق غذاخوری آرد شیرینی دو قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر یک سوم پیمانه گلاب یک قاشق مربا خوری خمیر مایه طرز تهیه: اول نشاسته و ماست رو مخلوط کنید تا خمیری بشه، حالا زعفرون دم کرده را بریزید مخلوط کنید، گلاب و روغن و آرد را اضافه کنید و مواد رو خوب فولد کنید بعد بیکینگ پودر و خمیر مایه فوری رو بریزید و وقتی مخلوط شد روی ظرف رو سلیفون بکشید در جای گرم بگذارید پنج شش ساعت بمونه تا خمیر حجمش دوبرابر شود (من شب قبل درست کردم خمیر رو و فردا بعدازظهر درست کردم) بعداز زمان استراحت خمیر را داخل قیف بریزید من از جای سس استفاده کردم، تو روغن داغ شکل بدید. پف کرد و طلایی شد تو شربت بیندازید چند ثانیه بمونه بعد از شربت خارج کنید. نکته:ماست نباید شیرین باشه باید به ترشی بزنه ولی کف نکنه و اینکه آب نداشته باشه. @shirini71❤️
آسمان: صبا: طرز تهیه رنگینک رولتی خرمای سیاه تقریبا 1 کیلو( بهتره از خرمای جنوب استفاده بشه) آرد گندم 1 پیمانه دارچین 1 قاشق سوپخوری روغن جامدیاکره نصف پیمانه گردوی خرد شده 200 گرم پودر پسته و نارگیل درصورت دلخواه مقداری(برای تزیین) اول از همه هسته های خرمارودربیارید وخرماروله کنید.برای له کردن خرما چندتاراه دارید.یکی اینکه از چرخ گوشت استفاده کنید.اگه حال وحوصله تمیز کردن چرخ گوشت رونداریدباپشت قاشق خرماهارو له کنید.میتونید خرماهارو روی حرارت بذارید و کمی کره بهش اضافه کنیدتانرم تر بشه؛این مرحله اختیاریه ومیتونیداصلاخرماها رو روی حرارت نذارید(من خودم وقتی حوصله ندارم اصلا روی حرارت نمیذارم وخرماهارو توی پلاستیک فریزر میریزم وبادستم ورزمیدم قشنگ له میشه) یک پلاستیک فریزرروبازکنیدروی نصفش خرماهاروپهن کنیدولایه بعدی پلاستیک فریزر روبرگردونیدوباوردنه یاهرچیزی که دم دستتونه خوب صافش کنید وبذاریدتوی یخچال روی یه سطح صاف تایکم خودش روبگیره، درمرحله بعدی آردروروی حرارت قرار بدیدومرتب هم بزنیدتاتغییررنگ بده (قهوه ای بشه)  بعدروغن جامدیاکره روبهش اضافه کنیدوبازکمی تفت بدیدتابوی خامی آرداز بین بره  بعدازاین مرحله موادروازروی حرارت برداشته وکمی هل یادارچین(من دارچین زدم) بهش اضافه کنیدومخلوط کنید . حالاموادروروی خرمای پهن شده بریزید وسپس گردوی خردشده روروی سطح کار بریزید.سپس مهم ترین قسمت کار یعنی رول کردن موادروبایدانجام بدید . من قبل ازرول کردن همون قسمت پلاستیک فریزرکه خالیه رودوباره روی موادبرمیگردونم وباوردنه چندبارروش میرم تاگردوهابره داخل موادوبینشون فاصله نباشه بعدباکمک نایلون شروع به رول کردن موادکنید.آروم آروم پیش بریدوبا دست خوب رول روفشاربدیدتاموادبه هم بچسبه ؛میتونیداز پودرنارگیل یا پودرپسته دراین مرحله استفاده کنیدو کل رولت روداخل پودربغلطونید . بعدازاینکه همه موادرول شدرولت رو داخل نایلون بادست خوب حالت میدیم.حدود3تا4(حداقل)ساعت زمان لازمه تارولت دریخچال سفت بشه (من برای افطاری ماه رمضون بعضی مواقع ازیک هفته قبل درست میکنم ومشکلی پیش نمیاد)بعدازاین مدت رولت روازیخچال خارج کرده وبا چاقوی تیزاون روبه عرض دوسانت برش بزنید .@shirini71❤️
دلمه برگ مو 🍇☘ پیازداغ و گوشت چرخکرده رو تفت دادم. بعد برنج و لپه پخته شده و سبزی دلمه رو بهش اضافه کردم. مقداری رب و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد میزنید. بعد داخل برگهای مو می‌ریزید و به سلیقه خودتون می‌پیچید. داخل قابلمه قرار میدید به لیوان آب با آبلیمو آبغوره و نمک و فلفل و زردچوبه و روغن و رب باهم مخلوط میکنید روی دلمه ها می‌ریزید جوش که اومد زیرشو کم کنید و دمکنی بزارید تا کاملا بپزه. روی دلمه ها حتما یه بشقاب قرار بدید که از هم باز نشن. من ملس درست میکنم😋. ولی چه حس خوبیه مثل مامانا دلمه درست میکنی🙊🙈😄 @shirini71❤️
دلمه خوشمزه😋😋😋👆👆👆 @shirini71❤️
مواد لازم: آرد سبوس دار 500گرم - مغز گردو 300گرم - شکر 400گرم - دوشاب (شیره انگور یا شیره خرما) 750گرم - ادویه(فلفل سیاه -هل-دارچین -زرچوبه- میخک-زنجبیل-زیره) به مقدارلازم - روغن جامد 300گرم طرز تهیه: برای تهیه شیره حلوا باید آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از آنکه رنگ آرد طلایی شد روغن را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید، پس از مخلوط شدن آرد و روغن باید شیره حلوا که در حال جوشیدن است به مواد اضافه کنید، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید و مرتب به هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود و حلوای شما خودش را بگیرد. حلوا را داغ درون ظرف مورد نظرتان بریزید و رویش را با کمی کره چرب نموده و با پسته، پودر نارگیل، کنجد و … تزئین نمائید. گندم را 2تا 3 روز خیس کرده تا جوانه بزند آن را چرخ کرده با کمی آب مخلوط می کنیم وبعد از صافی رد می کنیم آرد را با آب گندم مخلوط کرده به صورت خمیر در می‌آوریم مغزگردو و ادویه‌ها را هم اضافه می کنیم سپس آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا چند جوش بزند حالا روغن را اضافه میکنیم وخمیر را مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شود به قاشق نچسبد سپس از روی حرارت بر داشته و شربت آماده شده را به آن افزوده خوب هم می زنیم تا شربت به خورد خمیر برود. این حلوا باید رنگ تیره و طعم تند فلفل داشته باشه @shirini71❤️
🔝 یک ساندویچ جگر خانگی ساده که مثل جگرکی و فست فود ها آموزش خواهیم داد که به خوشمزه ترین شکل یک ساندویچ جیگر لذیذ درست نماییم. 📝مواد لازم برای دو ساندویچ نان باگت جگر گوسفند ۳۰۰گرم پیاز یک عدد قارچ ۲۰۰گرم فلفل سبز زردچوبه و نمک گوجه خیارشور زیتون کاهو ♨️طرز تهیه کف ماهیتابه را روغن ریخته و ابتدا جگر را خرد می کنیم و درون ماهیتابه میریزیم ، سعی کنید به ریز ترین حالت ممکن خرد نمایید. من علاوه بر جگر کمی قلوه هم خورد نمودم. یک عدد پیاز را خرد می نماییم. ماهیتابه را که درونش روغن جگر هست روی شعله اجاق گاز قرار میدهیم. سپس پیازهای خرد شده را به جیگر درون ماهیتابه اضافه مینماییم. قارچ و فلفل و زیتون را خرد میکنیم. وسط قارچ ها را برش دهید تا برای تزیین درون ساندویچ استفاده کنید و بقیه قارچ را کامل خرد نمایید تا درون ماهیتابه بریزیم. قارچ و فلفل و زیتون را درون ماهیتابه می ریزیم تا جگر طعم دار و خوش عطر شود. پس از کمی روی شعله گاز بودن ، سه قاشق رب گوجه و یک قاشق زردچوبه به ماهیتابه اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن ماهیتابه را از روی گاز بردارید. وسط نان باگت را برش دهید و کمی از خمیر میان باگت را دور بریزید. جگر پخته شده را درون ساندویچ پر کنید. درون ساندویچ را با توجه به علاقه خودتان با گوجه ، خیارشور ، کاهو ، زیتون ، قارچ و سبزیجات پر کنید. برای بیشتر لذیذ شدن از سس سفید و قرمز نیز درون ساندویچتان استفاده کن. @shirini71❤️
🔝 📝مواد لازم برای یه سالاد خوشمزه سیب زمینی آب پز کنسرو لوبیا خیارشور نخود سبز کاهو کنجد برشته ♨️روش تهیه سیب زمینی آب پز شده، خیارشورو کاهو را به اندازه دلخواه خرد کرده، کنسرو لوبیا، نخود سبز و کنجد برشته را به آن اضافه میکنیم و با سسی که درست کردیم، تزیین مینماییم. سس: سس مایونز به همراه ماست و آبلیموی تازه با چاشنی نمک و شکر کسانی که بخاطر رژیم های غذایی نمیخواهند از سس مایونز استفاده کنند، میتوانند مخلوط آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را جایگزین نمایند. حتما امتحانش کنین و از خوردنش لذت ببرین. @shirini71❤️