eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 1. کلم برگ ۱ کیلو 2. فلفل سبز ریز ۲۵۰ گرم 3. پیاز ریز ریز نیم کیلو 4. خیار ۱ کیلو 5. هویج نیم کیلو 6. گل کلم ۱ کیلو 7. گوجه ۵ کیلو 8. سرکه به مقدار لازم 9. سس کچاب تند به مقدار لازم 10. شلغم شیرازی نیم کیلو 11. نمک. ادویه و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا از روز قبل گوجه ها تمیز بشویید و قاچ کنید و درون یک ظرف پلاستیک بزرگ بریزید و حسابی با دست تمیز چنگشان بزنید به مانند رب گوجه که در قدیم در خانه ها تهیه میشد.و به خاطر اینکه زودتر آب بیندازد مقدار کمی نمک به آن بیفزایید و چند ساعت بگذارید تا کاملا له شود.هر چند ساعت یکبار مجددا آن را تمیز چنگ بزنید و تا صبح روز بعد بگذارید که همانطور بماند. فردای آن روز یکبار دیگر گوجه را چنگ زده و درون الک یا توری بریزید و کاملا آب گوجه را از تفاله جدا کرده و درون یک قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید چند دقیقه یکبار آن را به هم بزنید تا کم کم آب آن تبخیر گردد. و یک مایع نسبتا غلیظی به مانند کمی از فرنی شل تر داشته باشیم. طی این فاصله سبزی ها و میوه ها را که تمیز شسته و درون سبد گذاشته ایم تا آب آن جدا شود را به دلخواه به اندازه ای که دوست داشته باشیم خرد کرده و درون ظرف مناسب می ریزیم .سپس آب گوجه را که کاملا جا افتاده با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه که شل نشودو همچنین برای خوشمزه و خوش طعم شدن ترشی سس تند کچاب مخلوط کرده و وقتی یک جوش کامل زد زیر شعله را خاموش میکنیم و وقتی سرد شد روی ترشی یا همان سالاد فصل ریخته و درب ظرف را محکم بسته و برای زمستان آماده میکنیم.این ترشی طعم بسیار بسیار مطبوعی دارد و حدودا دو تا سه هفته کاملا جا می افتد.امیدوارم تهیه کرده و لذتش را ببرید. نوش جون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رولت سیب زمینی یه شام سبک خوشمزه,یه پیش غذای مجلسی شیک 👇👌
🥔🥔 سیب زمینی متوسط 3 عدد. تخم مرغ 2 عدد. جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل به میزان لازم. پنیر پیتزا ی رنده شده 100 گرم. برای مواد میانی : گوشت چرخ کرده 200 گرم. پیاز خرد شده 1عدد. فلفل دلمه ایی خرد شده یک پیمانه. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری. گوجه فرنگی ریز شده 1عدد. ادویه و نمک و فلفل به میزان لازم. طرز تهیه : ابتدا رولت سیب زمینی رو آماده میکنیم، سه عدد سیب زمینی خام رو رنده ی درشت میکنیم بعد با دست فشار داده آب اضافیشو میگیریم، حالا تخم مرغ ها، جعفری خرد شده و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط میکنیم، داخل سینی فر رو کاغذ روغنی گذاشته وچرب میکنیم، سپس موادمون رو به صورت یکسان داخل سینی میریزیم و به مدت نیم ساعت داخل فر گرم شده قرار می‌دهیم تا روش کمی طلایی شود. حالا مواد گوشتی رو مثل مایه ی ماکارونی آماده میکنیم و کنار میذاریم. رولت سیب زمینی رو پس از آماده شدن به آرومی از کاغذ جدا کرده و مواد گوشتی رو روش میریزیم و با کمک کاغذ رول میکنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا ی رنده شده روی رولت ریخته و به مدت ده دقیقه ی دیگه داخل فر میذاریم تا پنیرها آب شه. سپس با سس دلخواه سرو میکنیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی 😍. deserkade_t.a ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای روکش ژله ای کیک به دوتا قالب که اندازه ی یکی کمی بزرگتر از دیگری باشه نیاز داریم،قالب بزرگ من سیلیکونی و طرحدار بود همون قالب آبی رنگ که توی شکل میبینید و قالب کیکم آلومینیومی بود،اول کیکو پختم بعد از قالب درآوردم وبعد از کمی خنک شدن گذاشتم یکی دوساعتی تو یخچال موند تا خوب خنک بشه،برای ژله اول قالبمو با قلموی سیلیکونی چرب کردم و ژله ی تمشک درست کردم و با قاشق کوچیک ریختم تو قسمتهای طرحدار و قالبمو گذاشتم تو یخچال تا ببنده بعد دو بسته ژله آلوورا رو با دولیوان آب جوش حل کردم و بعد از خنک شدن بهش یک و نیم لیوان شیر که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و بعد از بستن ژله ی اون قسمت طرحدار،با قاشق ژله شیر آلوورا رو به اندازه نیم الی یک سانت تو قالب ریختم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه یا تقریبا ببنده بعد از اینکه تقریبا بست کیک خنک شده رو به آرامی روی ژله نیم بند قرار دادم و کنارش کمی ژله شیر آلوورا ریختم و گذاشتم تو یخچال،من چون میخواستم ژلم دورنگ باشه ژله شیر انگور رو هم از قبل درست کرده بودم و لایه دوم کنار کیک از اون ریختم بعد دوباره قالبو گذاشتم تو یخچال و در آخر درآوردم و بقیه ژله شیر آلوورا رو ریختم روش و گذاشتم دوساعتی تو یخچال موند تا ببنده بعد قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم قرار دادم و با دست کناره های ژله رو از دیواره های قالب جدا کردم و کیک ژله ای رو از قالب خارج کردم. نکات مهم: به جای شیر میشه از بستنی وانیلی شل شده هم استفاده کرد برای هر بسته ژله نصف لیوان بستنی وانیلی شل شده نیاز داریم. ژله رو از اطراف کیک با قاشق بریزین فقط لایه ی آخرو روی خود کیک بریزین که تا اون موقع ژلتون تا حدودی نیم بند میشه و به خورد کیک نمیره. میتونین از دوتا قالب ساده استفاده کنید تا روکش کیکتون صاف بشه ولی من برای تنوع از قالب طرحدار استفاده کردم. ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
2 تخم مرغ 5 قاشق غذاخوری شکر 4 قاشق غذاخوری روغن 2 فنجان شیر 2 فنجان آرد 2 قاشق غذاخوری کاکائو 1 قاشق چای خوری وانیل 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر شکلات تخته ایی100 گرم ابتدا تخم مرغ هارو کامل میزنیم حدود ۵ دقیقه.شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کرم رنگ شود.روغن و شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد،پودر کاکائو،بکینگ پودر،وانیل رو ۳ بار الک کرده . و به موادمون کم کم در طی ۳ مرحله اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا مواد کامل مخلوط شوند. سپس داخل تابه نچسب ریخته روی شعله ملایم قرار میدیم تا یک طرفش سرخ بشه بعد برمیگردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه. شکلات تخته ایی رو بن ماری میکنیم من مقداری آجیل خورد شده هم با شکلات مخلوط کردم. مارشمالو رو بن ماری کرده و میزاریم تا خنک بشه و داخل قیف میریزیم و روی پنکیک ها میزنیم و مطابق فیلم داخل شکلات زده و داخل یخچال میزاریم تا شکلات ببنده. میتونید با پودر نارگیل هم تزیین کنید.(بعد از آغشته کردن به شکلات بهش پودر نارگیل بزنید) gandom__khanoom @shirini71