#رولت_سیب_زمینی🥔🥔
سیب زمینی متوسط 3 عدد.
تخم مرغ 2 عدد.
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل به میزان لازم.
پنیر پیتزا ی رنده شده 100 گرم.
برای مواد میانی :
گوشت چرخ کرده 200 گرم.
پیاز خرد شده 1عدد.
فلفل دلمه ایی خرد شده یک پیمانه.
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری.
گوجه فرنگی ریز شده 1عدد.
ادویه و نمک و فلفل به میزان لازم.
طرز تهیه :
ابتدا رولت سیب زمینی رو آماده میکنیم، سه عدد سیب زمینی خام رو رنده ی درشت میکنیم بعد با دست فشار داده آب اضافیشو میگیریم، حالا تخم مرغ ها، جعفری خرد شده و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط میکنیم، داخل سینی فر رو کاغذ روغنی گذاشته وچرب میکنیم، سپس موادمون رو به صورت یکسان داخل سینی میریزیم و به مدت نیم ساعت داخل فر گرم شده قرار میدهیم تا روش کمی طلایی شود.
حالا مواد گوشتی رو مثل مایه ی ماکارونی آماده میکنیم و کنار میذاریم.
رولت سیب زمینی رو پس از آماده شدن به آرومی از کاغذ جدا کرده و مواد گوشتی رو روش میریزیم و با کمک کاغذ رول میکنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا ی رنده شده روی رولت ریخته و به مدت ده دقیقه ی دیگه داخل فر میذاریم تا پنیرها آب شه.
سپس با سس دلخواه سرو میکنیم.
به همین راحتی به همین خوشمزگی 😍.
deserkade_t.a
___________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_باروکش_ژله
#تزیین_کیک
برای روکش ژله ای کیک به دوتا قالب که اندازه ی یکی کمی بزرگتر از دیگری باشه نیاز داریم،قالب بزرگ من سیلیکونی و طرحدار بود همون قالب آبی رنگ که توی شکل میبینید و قالب کیکم آلومینیومی بود،اول کیکو پختم بعد از قالب درآوردم وبعد از کمی خنک شدن گذاشتم یکی دوساعتی تو یخچال موند تا خوب خنک بشه،برای ژله اول قالبمو با قلموی سیلیکونی چرب کردم و ژله ی تمشک درست کردم و با قاشق کوچیک ریختم تو قسمتهای طرحدار و قالبمو گذاشتم تو یخچال تا ببنده بعد دو بسته ژله آلوورا رو با دولیوان آب جوش حل کردم و بعد از خنک شدن بهش یک و نیم لیوان شیر که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و بعد از بستن ژله ی اون قسمت طرحدار،با قاشق ژله شیر آلوورا رو به اندازه نیم الی یک سانت تو قالب ریختم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه یا تقریبا ببنده بعد از اینکه تقریبا بست کیک خنک شده رو به آرامی روی ژله نیم بند قرار دادم و کنارش کمی ژله شیر آلوورا ریختم و گذاشتم تو یخچال،من چون میخواستم ژلم دورنگ باشه ژله شیر انگور رو هم از قبل درست کرده بودم و لایه دوم کنار کیک از اون ریختم بعد دوباره قالبو گذاشتم تو یخچال و در آخر درآوردم و بقیه ژله شیر آلوورا رو ریختم روش و گذاشتم دوساعتی تو یخچال موند تا ببنده بعد قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم قرار دادم و با دست کناره های ژله رو از دیواره های قالب جدا کردم و کیک ژله ای رو از قالب خارج کردم.
نکات مهم:
به جای شیر میشه از بستنی وانیلی شل شده هم استفاده کرد برای هر بسته ژله نصف لیوان بستنی وانیلی شل شده نیاز داریم.
ژله رو از اطراف کیک با قاشق بریزین فقط لایه ی آخرو روی خود کیک بریزین که تا اون موقع ژلتون تا حدودی نیم بند میشه و به خورد کیک نمیره.
میتونین از دوتا قالب ساده استفاده کنید تا روکش کیکتون صاف بشه ولی من برای تنوع از قالب طرحدار استفاده کردم.
___________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پنکیک_شکلاتی
#شیرینی_تر_بدون_فر
2 تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری روغن
2 فنجان شیر
2 فنجان آرد
2 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق چای خوری وانیل
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
شکلات تخته ایی100 گرم
ابتدا تخم مرغ هارو کامل میزنیم حدود ۵ دقیقه.شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کرم رنگ شود.روغن و شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد،پودر کاکائو،بکینگ پودر،وانیل رو ۳ بار الک کرده .
و به موادمون کم کم در طی ۳ مرحله اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا مواد کامل مخلوط شوند.
سپس داخل تابه نچسب ریخته روی شعله ملایم قرار میدیم تا یک طرفش سرخ بشه بعد برمیگردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه.
شکلات تخته ایی رو بن ماری میکنیم من مقداری آجیل خورد شده هم با شکلات مخلوط کردم.
مارشمالو رو بن ماری کرده و میزاریم تا خنک بشه و داخل قیف میریزیم و روی پنکیک ها میزنیم و مطابق فیلم داخل شکلات زده
و داخل یخچال میزاریم تا شکلات ببنده.
میتونید با پودر نارگیل هم تزیین کنید.(بعد از آغشته کردن به شکلات بهش پودر نارگیل بزنید)
gandom__khanoom
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دونات_پیتزا
#پیتزا_لقمه_ایی
#فینگرفود
#لقمه
مواد لازم:🔻
✔3 تخم مرغ (من زرده 2 را جدا کردم .یعنی یک تخم مرغ کامل و اون دوتا زردش جدا کنید فقط سفیده)
✔2 فنجان شیر گرم (400 میلی لیتر) ✔1 لیوان روغن مایع
✔2 قاشق غذاخوری شکر پودر شده
✔ 1.5 قاشق چایخوری نمک
✔ 1 بسته پودر خمیر مایع فوری
✔ 6.5 فنجان آرد (فنجان هایی با اندازه 200 میلی لیتر می توانند مقدار کنترل شده آرد را نیز اضافه کنند ، (کم کم اضافه کنید تاخمیر بدست بیاد)) برای داخل دونات از پنیر چدار گوجه فرنگی فلفل قرمز فلفل سبز در صورت تمایل می توانید مواد را به دلخواه تغییر دهید
درجه حرارت اجاق گاز 200 درجه گرم است زمان استراحت خمیر فرق میکن تا زمانی خمیر پف کن خمیررا به مدت معمولا10 دقیقه استراحت بدین
بعد یک گلوله بردارین و گرد کنید با ته لیوان یا استکان اون گود کنید ومواد بزارین.و رومال زرده تخم مرغ با زعفرون بزنید.نوش جان
@shirini71