eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫕 🍗 🍜ترخون طعم خوبی به سوپ خامه ای مرغ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون , از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده نمایید. 🧈مواد لازم کره : 4 قاشق غذاخوری پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد مرغ پخته ریز رشته شده : 300 گرم عصاره مرغ : 600 میلی لیتر ترخون تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری خامه پرچرب : 150 میلی لیتر نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری 🍞🍞 🫕طرز تهیه 🫕 1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید . 2. رشته های مرغ را به همراه 300 میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید . 3. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند . پس از خنک شدن مواد سوپ , آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید . 4. باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید . 5. ترخون را به مواد بیافزاید , سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍟سیب زمینی گریل شده با پنیر 🥦مواد لازم: • سیب زمینی_ 4 عدد • روغن زیتون خالص_ ¼ فنجان • نمک دریا یا نمک طعام_ ¼ ق چ • پودر سیر_ ¼ ق چ • پاپریکا_ ¼ ق چ • فلفل سیاه_ ¼ ق چ • جعفری تازه و خورد شده_ 2 ق غ • پنیر پارمزان_ ¼ فنجان 🥔طرز تهیه 🍟 • ابتدا فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. • سیب زمینی‌ها را شسته و بدون آنکه پوست بگیرید به برش‌های طولی و سپس هر برش را به سه قسمت تقسیم کنید. • سپس سیب زمینی‌ها را در یک کاسه پر از آب و مکعب‌های یخ بریزید و اجازه بدهید برای نیم ساعت در آب باقی بمانند. • سیب زمینی‌ها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید. • نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا را در یک پلاستیک زیپ‌دار ریخته و سیب زمینی‌ها را اضافه کنید و خوب تکان بدهید. • حالا روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و آنقدر تکان بدهید تا حسابی به خورد سیب زمینی‌ها برود. • روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و سیب زمینی‌ها را به ترتیب بچینید. • سیب زمینی‌ها را در فر بگذارید و اجازه دهید برای نیم ساعت تا 40 دقیقه خوب بپزند. آنقدر که حسابی ترد و قهوه‌ای شوند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 آذر ماه ۱۴۰۰⚡️⚡️ ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری) 🍀 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری) ❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰طلا برای زنان در حکم دارو است. آنها را گرم کرده و آرام بخش و داروی اعصاب است. چنانچه زنی خیلی گیر بدهد و اذیت کند طلا بپوشد که مغز سرد و تر او گرم شده و حساسیت کم شود. طلا محبت می آورد . به شخصی که ترسیده، طلا بدهید گرمایش بالا میرود. دلیل استفاده نکردن آقایان از طلا آن است که مردها خودشان گرما دارند و چنانچه طلا بپوشند، گرما بالا رفته و سلولهایشان میسوزد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش عدس پلو🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین) روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد) گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد) ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن) طرز تهیه : مقداری روغن رو داخل ظرف بریزین تا داغ بشه. خرما رو اضافه و تفت بدین تا نرم بشه.گردو، کنجد و ادویه ها رو اضافه و داخل روغن کمی تفت بدین و از روی حرارت بردارین. نان رو ریز ریز خرد کنین و داخل خرمای گرم بریزین و با دست شروع به ورز دادن یا همون چنگ زدن کنین تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد به شکل دلخواه در بیارین و نوش جان کنین. بهتره نان رو یک روز داخل یخچال بزارین تا بیات بشه. اندازه خرما و نان باید طوری باشه که نون بیشتر از خرما باشه و خرما غالب بر نان نباشه. @shirini71