🫕#سوپ_خامهای_مرغ 🍗
🍜ترخون طعم خوبی به سوپ خامه ای مرغ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون , از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده نمایید.
🧈مواد لازم
کره : 4 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
مرغ پخته ریز رشته شده : 300 گرم
عصاره مرغ : 600 میلی لیتر
ترخون تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری
نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری
🍞🍞
🫕طرز تهیه 🫕
1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید .
2. رشته های مرغ را به همراه 300 میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .
3. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند . پس از خنک شدن مواد سوپ , آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .
4. باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .
5. ترخون را به مواد بیافزاید , سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .
@shirini71
🍟سیب زمینی گریل شده با پنیر
🥦مواد لازم:
• سیب زمینی_ 4 عدد
• روغن زیتون خالص_ ¼ فنجان
• نمک دریا یا نمک طعام_ ¼ ق چ
• پودر سیر_ ¼ ق چ
• پاپریکا_ ¼ ق چ
• فلفل سیاه_ ¼ ق چ
• جعفری تازه و خورد شده_ 2 ق غ
• پنیر پارمزان_ ¼ فنجان
🥔طرز تهیه 🍟
• ابتدا فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
• سیب زمینیها را شسته و بدون آنکه پوست بگیرید به برشهای طولی و سپس هر برش را به سه قسمت تقسیم کنید.
• سپس سیب زمینیها را در یک کاسه پر از آب و مکعبهای یخ بریزید و اجازه بدهید برای نیم ساعت در آب باقی بمانند.
• سیب زمینیها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید.
• نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا را در یک پلاستیک زیپدار ریخته و سیب زمینیها را اضافه کنید و خوب تکان بدهید.
• حالا روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و آنقدر تکان بدهید تا حسابی به خورد سیب زمینیها برود.
• روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و سیب زمینیها را به ترتیب بچینید.
• سیب زمینیها را در فر بگذارید و اجازه دهید برای نیم ساعت تا 40 دقیقه خوب بپزند. آنقدر که حسابی ترد و قهوهای شوند.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_چهارم آذر ماه ۱۴۰۰⚡️⚡️
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
#پیام_سلامتی
🔰طلا برای زنان در حکم دارو است.
آنها را گرم کرده و آرام بخش و داروی اعصاب است.
چنانچه زنی خیلی گیر بدهد و اذیت کند طلا بپوشد که مغز سرد و تر او گرم شده و حساسیت کم شود.
طلا محبت می آورد .
به شخصی که ترسیده، طلا بدهید گرمایش بالا میرود.
دلیل استفاده نکردن آقایان از طلا آن است که مردها خودشان گرما دارند و چنانچه طلا بپوشند، گرما بالا رفته و سلولهایشان میسوزد.
@shirini71
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش عدس پلو🍓
#گیف_آموزش_عدس_پلو😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
@shirini71
#چنگمال_کرمانی
مواد لازم :
خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین)
روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد)
گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد)
ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن)
طرز تهیه :
مقداری روغن رو داخل ظرف بریزین تا داغ بشه.
خرما رو اضافه و تفت بدین تا نرم بشه.گردو، کنجد و ادویه ها رو اضافه و داخل روغن کمی تفت بدین و از روی حرارت بردارین.
نان رو ریز ریز خرد کنین و داخل خرمای گرم بریزین و با دست شروع به ورز دادن یا همون چنگ زدن کنین تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد به شکل دلخواه در بیارین و نوش جان کنین.
بهتره نان رو یک روز داخل یخچال بزارین تا بیات بشه.
اندازه خرما و نان باید طوری باشه که نون بیشتر از خرما باشه و خرما غالب بر نان نباشه.
@shirini71