eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
همه موارد داخل کلیپ مشخصه ☺️ فقط اینکه من مشکلی نداشتم داخل این قالب درست کنم راحت هم از داخل قالب در اومد ولی شما داخل قالب کمربندی درست کنید که موقع جدا کردنش مشکلی نداشته باشید 🌸 اول از همه ۱۲۰ گرم بیسگویت پتی بور همراه با ۶۰ گرم کره اب شده ترکیب کنید و به ان رنگ سبز اضافه کنید و کف قالب بریزید بزارید داخل یخچال . پنیرخامه ای ۲۰۰ گرم شکر ۵۰ گرم وانیل ۴ گرم ابلیمو تازه ۴ گرم خامه قنادی ۱۶۰ گرم ماست ساده ۱۰۰ گرم یک بسته ژله هندوانه که طبق دستور روی جعبه ان را درست کنید و بریزید داخل بشقاب بعد از اینکه بست با چاقو مربع شکل برش دهید . ژلاتین ۱۰ گرم که همراه با ۵۰ ml اب ترکیب کنید و بگذارید روی بخار اب( به روش بن ماری ) تمامی مواد را به جز ژلاتین با هم ترکیب کنید . حالا کمی از مواد را جدا کنید کمی ژلاتین به ان اضافه کنید بریزید روی بیسگویتها و بزارید داخل یخچال . حالا درون بقیه مواد رنگ قرمز و ژلاتین بریزید و کمی از ان را درون قالب بریزید ژله ها را روی ان بزارید و دوباره مواد بریزید روی ان را صاف کنید یا قالب را تکون بدید حباباش گرفته بشه بزارید داخل یخچال . در انتها با شکلات چیپسی تزیین میکنیم . ✔️✔️اگر داخل قالب کمربندی درست نمیکنید کف قالب کاغذ روغنی را برش دهید و بزارید و طلق یا همون کاغذ روغنی دور قالب بزارید تا راحت از قالب در بیاید ☺️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود🌸🌸🌸🌸 با مواد میانی دلخواه درست کنید🌸🌸 با این مواد مقدار زیادی درست میشود 🌸🌸 🔴مواد لازم 👇🏻 سینه مرغ 4عدد روغن 3 ق غ پیاز درشت 1 عدد رب گوجه فرنگی 1 ق غ هویج 2 عدد پاپریکا 1ق چ ادویه کاری 1 ق چ پودرتخم گشتیز یا گشنیز خشک شده 1ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک به مقدار لازم فلفل دلمه 2 عدد آب یک پیمانه سیب زمینی درشت 5عدد نمک وفلفل به مقدار لازم جعفری 1 ق غ کره یک ونیم ق غ شیر دو و نیم پیمانه آرد دو ق غ کره یک ق غ نمک به مقدار لازم پنیر پیتزا به مقدار لازم 🔴طرز تهیه 👇🏻 مواد میانی را آماده کنید پیاز را ابتدا تفت دهید تا طلایی شود مرغ ها را بریزید وهم بزنید رب وهویج های نگینی را بریزید وتفت دهید 🌸🌸 ادویه ها وفلفل دلمه را بریزید وهم بزنید 1پیمانه آب اضاف کنید وبزارید تا آب کاملا بخار شود 🌸🌸 بعد از پخت مواد کنار بزارید تا سرد شوند 🌸 سیب زمینی ها را آبپز کنید سپس بکوبید وپوره کنید نمک وفلفل وجعفری وکره را اضاف کنید ومخلوط کنید،، کنار بزارید تا سرد شود🌸🌸 کف یک ظرف پیرکس را چرب کنید وآرد سوخاری بریزید یک سوم سیب زمینی ها را کف قالب به طور یکنواخت بریزید مواد میانی هم بریزید باقی سیب زمینی ها را گرد کنید وروی مواد بزارید 🌸🌸 میتونید به طور ساده مثل لایه اول هم به جای گرد کردن بریزید🌸🌸 🔴آماده کردن سس شیر وآرد ونمک وکره را ابتدا با هم مخلوط کنید تا آرد کاملا در شیر حل شود 🌸🌸 سپس روی حرارت بزارید ومرتب هم بزنید تا جوش بیاید از روی حرارت بردارید وروی سیب زمینی ها بریزید 🌸🌸 در فر با دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥝ترشی لیته کیوی ✔️مواد اولیه : ▪️کیوی (پوست گرفته) یک کیلو ▪️خیار ۴ عدد ▪️هویج ۴ عدد ▪️سیب زرد (کوچک) ۱ عدد ▪️فلفل سبز (تند) ۳ عدد ▪️سیر (کوچک) سیر یک بته ▪️چوچاق (ساطوری شده) ۴ قاشق غذاخوری ▪️نعنا خشک ۱ قاشق مربا خوری ▪️گلپر ۱ قاشق چایخوری ▪️نمک به میزان کافی ▪️سرکه ۳ لیوان 🌱روش تهیه : ابتدا کیوی ، خیار ، هویج و سیب را رنده میکنیم درون صافی میریزیم تا آب اضافی آن برود.سیر را رنده می کنیم و به همراه فلفل ساطوری شده و گلپر و سبزی و نمک به مواد اضافه می کنیم.بعد سرکه می ریزیم.همه مواد را با هم مخلوط کرده درون ظرف در بسته در جای خنک نگه داری می کنیم.این ترشی بعد یک هفته قابل استفاده است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕پیتزا بادمجان 🍆مواد لازم 🔹سس خردل ۱ قاشق غذاخوري 🔹سس هزارجزيره ۲ قاشق غذاخوري 🔹پنيرپيتزا ۵ قاشق غذاخوري 🔹زرده تخم‌مرغ ۱ عدد 🔹گوجه‌فرنگي مينياتوري اندازه نیاز 🔹جعفري خردشده ۲ قاشق سوپخوري 🔹بادمجان ۲ عدد 🔹سوسيس ۵ عدد 🔹خمير پيتزا يا خمير باگت ۱ چانه 🍆طرز تهیه: اول خمير پيتزا را پهن مي‌كنيم و در قالب مورد بگزاریم و روي آن را سس هزارجزيره بریزیم و آن را پخش مي‌كنيم و بادنجان‌هاي از قبل سرخ کردیم را مي‌چينيم و كمي پنير بریزیم و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجه‌فرنگي‌ها را مي‌چينيم و دوباره پنير مي‌ريزيم و روي آن را با بقيه خمير مثل حصير مي‌بنديم. روي خمير زرده تخم‌مرغ بزنیم و كنجد مي‌ريزيم. بعد به مدت بیست دقيقه با حرارت صد و هفتاد درجه سانتي‌گراد در فر بگزاریم تا طلايي شود. @shirini71