eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 4 نفر سینه مرغ🐔: ۱ عدد ریش ریش شده سیب زمینی🥔: ۳ عدد متوسط نگینی خرد شده پیاز🍣: یک عدد نگینی خرد شده گوجه فرنگی🍅: ۳ عدد نگینی خرد شده فلفل دلمه‌ای💚: نصف یک عدد نگینی خرد شده پودرآویشن : یک قاشق غذاخوری🥄 پودرفلفل 👈: به میزان لازم پودر سیر👈: به میزان لازم 💥ابتدا سینه مرغ را با پیاز و زردچوبه آب‌پز کنید. سیب زمینی‌ها را به اندازه نگینی خرد کرده و آن‌ها را با کمی روغن در تابه سرخ کنید. سیب زمینی‌های سرخ شده را از تابه دربیاورید. بعد از آن گوجه‌ها را هم به اندازه سیب زمینی‌ها خرد کنید. یک پیاز متوسط انتخاب کنید و به اندازه کافی تفت دهید. نصف یک فلفل دلمه‌ای را به اندازه نگینی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. بعد از سرخ شدن گوجه مرغ پرپر شده و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید. حالا دو عدد تخم مرغ را خوب هم زده و به سایر مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا تخم مرغ‌ها سفت شوند و سپس روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. بعد از آب شدن پنیر می‌توانید آن را مانند پیتزا برش دهید و سرو کنید.🍽 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍹🧉:🧉🍹 🍎دسری بسیار آسون و زیبا سیبها رو با رنده المانی نازک برش بدید و داخل یه لیوان اب و ١ق ابلیموی در حال جوش بریزید تا نرم شن...٥دقیقه یا کمتر کافیه....حالا سیبها رو به شکل گل درست کنید و بچینید کف ظرف دلخواهتون...بعد ژله آلوورا رو طبق دستور پاکت...(کمی با اب کمتر) درست کنید و آروم بریزید روی سیبها و بزارید ببنده....بعد از اینکه ژله تقریبا بست ژله دوم با هر طعمی که دوست دارید رو بریزید روش و بزارید ببنده به همین راحتی درست کنید و لذت ببرین😋🍀 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ❄❄ ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. ❤️ناشتا : یک عدد کیوی ❤️صبحانه : یک کاسه عدسی ❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز ❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام ❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب ❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ ❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق ❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی ❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود. ❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
2 پیمانه عدس 1/2 پیمانه برنج نیم دانه آب قلم یا آب گوشت یا آب مرغ یا عصاره 300 گرم کشک (بنابه ذائقه زیادترم میشه) 20 گرم سیر خرد شده یا 2 ق غ سر پُر زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز 🌸کوفته قلقلی 300 گرم گوشت چرخ شده 1 عدد پیاز زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک 5 عدد پیاز درشت برای پیاز داغ روغن به مقدار لازم (زیاد) نعنا داغ به دلخواه عدس وبرنج رو گذاشتم با آب قلم بپزه. در این فاصله گوشت چرخ کرده و یک عدد پیاز رو با زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مخلوط می کنیم و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا منسجم شود، سپس به اندازه گردو گرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم و درب ماهیتابه رو می بندیم تا مغز پخت شده و سپس کامل سرخ شوند.۵ عدد پیاز رو خلالی کرده و پیاز داغ درست می کنیم، این غذا هر چه پیازش بیش تر باشد لذیذتر می شود و باید روغن زیادی هم داشته باشد. (اگر مایل بودید بیش تر از این مقدار هم پیاز داغ درست کنید) سیر رو هم خلالی و سرخ کردم اونم اضافه کردم.کشک من از اون کشک هایی بود که نیاز به جوشیدن نداشت ولی من محض احتیاط ۲۰ دقیقه جوشاندم.وقتی که موادمون کاملاً پختن و لعاب دادن کشک رو اضافه می کنیم (موقع سرو) سنگه سیر مثل بقیه ی آش ها نیست و غلیظ و کمی سفت است. (اگر خیلی غلیظ شده بود مقداری آب جوشیده به آش اضافه کنید) سنگه سیر آماده ست در کاسه سرو کرده و تزئین می کنیم. 🌸 سیر رو یک دقیقه سرخ می کنیم سیر را به هیچ وجه حذف یا کم نکنید تا طعم ومزه اصیل آش حفظ شود. 🌸سیر رو می تونید بیش تر و تا ۳۵ گرم در این آش استفاده کنید. 🌸پایه ی این غذا با گوشت خرگوش است بعد از اون بوقلمون و غاز و گوسفند و گوساله و جدیداً از گوشت مرغ هم استفاده می کنند دیگه براساس ذائقه ی خودتون گوشت رو انتخاب کنید. 🌸 می تونیدگوشت با استخوان بپزید برای این آش یا از آب گوشت یا مرغ استفاده کنید و همچنین می تونید به جای اینها عصاره بریزید. 🌸سعی کنید نمک به مقدار بسیار کمی استفاده کنید چون در این آش کشک زیادی وجود دارد و کشک هم مزه شوری دارد. بعد از اینکه کشک رو به آش اضافه کردید اندازه نمک آش رو چک کنید. 🌸اگر آب گوشت یا....نداشتید در یک قابلمه یک عدد پیاز رو نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم وقتی به سمت طلایی شدن رفت دو سومِ سیر رنده شده رو اضافه کرده و تفت داده سپس استخون ها رو اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز رو می افزاییم و ۲ دقیقه تفت می دهیم. سپس ۸ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با کم ترین حرارت بپزد. (اگر آب گوشت دارید لازم نیست این مرحله رو انجام دهید)بعد پخت روی برنج وعدس بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا