#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_یکم_دی_ماه_1400❄❄
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
❤️ناشتا : یک عدد کیوی
❤️صبحانه : یک کاسه عدسی
❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام
❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ
❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق
❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی
❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود.
❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#آش_سنگه_سیر
#سنگه_سیر
#کوفته_قلقلی
2 پیمانه عدس
1/2 پیمانه برنج نیم دانه
آب قلم یا آب گوشت یا آب مرغ یا عصاره
300 گرم کشک (بنابه ذائقه زیادترم میشه)
20 گرم سیر خرد شده یا 2 ق غ سر پُر
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز
🌸کوفته قلقلی
300 گرم گوشت چرخ شده
1 عدد پیاز
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک
5 عدد پیاز درشت برای پیاز داغ
روغن به مقدار لازم (زیاد)
نعنا داغ به دلخواه
عدس وبرنج رو گذاشتم با آب قلم بپزه.
در این فاصله گوشت چرخ کرده و یک عدد پیاز رو با زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مخلوط می کنیم و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا منسجم شود، سپس به اندازه گردو گرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم و درب ماهیتابه رو می بندیم تا مغز پخت شده و سپس کامل سرخ شوند.۵ عدد پیاز رو خلالی کرده و پیاز داغ درست می کنیم، این غذا هر چه پیازش بیش تر باشد لذیذتر می شود و باید روغن زیادی هم داشته باشد.
(اگر مایل بودید بیش تر از این مقدار هم پیاز داغ درست کنید)
سیر رو هم خلالی و سرخ کردم اونم اضافه کردم.کشک من از اون کشک هایی بود که نیاز به جوشیدن نداشت ولی من محض احتیاط ۲۰ دقیقه جوشاندم.وقتی که موادمون کاملاً پختن و لعاب دادن کشک رو اضافه می کنیم (موقع سرو)
سنگه سیر مثل بقیه ی آش ها نیست و غلیظ و کمی سفت است.
(اگر خیلی غلیظ شده بود مقداری آب جوشیده به آش اضافه کنید)
سنگه سیر آماده ست در کاسه سرو کرده و تزئین می کنیم.
🌸 سیر رو یک دقیقه سرخ می کنیم سیر را به هیچ وجه حذف یا کم نکنید تا طعم ومزه اصیل آش حفظ شود.
🌸سیر رو می تونید بیش تر و تا ۳۵ گرم در این آش استفاده کنید.
🌸پایه ی این غذا با گوشت خرگوش است بعد از اون بوقلمون و غاز و گوسفند و گوساله و جدیداً از گوشت مرغ هم استفاده می کنند دیگه براساس ذائقه ی خودتون گوشت رو انتخاب کنید.
🌸 می تونیدگوشت با استخوان بپزید برای این آش یا از آب گوشت یا مرغ استفاده کنید و همچنین می تونید به جای اینها عصاره بریزید.
🌸سعی کنید نمک به مقدار بسیار کمی استفاده کنید چون در این آش کشک زیادی وجود دارد و کشک هم مزه شوری دارد.
بعد از اینکه کشک رو به آش اضافه کردید اندازه نمک آش رو چک کنید.
🌸اگر آب گوشت یا....نداشتید
در یک قابلمه یک عدد پیاز رو نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم وقتی به سمت طلایی شدن رفت دو سومِ سیر رنده شده رو اضافه کرده و تفت داده سپس استخون ها رو اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز رو می افزاییم و ۲ دقیقه تفت می دهیم.
سپس ۸ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با کم ترین حرارت بپزد.
(اگر آب گوشت دارید لازم نیست این مرحله رو انجام دهید)بعد پخت روی برنج وعدس بریزید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کدو_بره
#کچلیک_بره
#کچلیک #کدو #تخم_مرغ
#غذای_راحت_و_فوری_و_خوشمزه
1 عدد پیاز درشت
1 عدد سیب زمینی
3 عدد کدو کوچک
2 تا (3 عدد) گوجه فرنگی
2 عدد تخم مرغ
نمک فلفل سیاه، زردچوبه
پنیر پارمسان (قابل حذفه)
پیاز را خلالی خرد کردم.
کدو را حلقه ای کردم.
سیب زمینی را نگینی خرد کردم.
گوجه را هم خرد کردم.پیاز را در روغن ریختم و کمی تفت دادم و بعد سیب زمینی را ریختم و بعد از کنی تفت دادن نمک فلفل زردچوبه را ریختم و درب تابه را گذاشتم تا سیب زمینی بپزد (حدود 3 دقیقه)کدو و گوجه را ریختم و هم زدم ودوباره زمان دادم تا کدو و گوجه بپزد و غذا به روغن بیفتد.(حدود 15 دقیقه)
بعد تخم مرغ ها را شکستم روی مواد و پنیر پارمسان ریختم و حرارت را کم کردم تا تخم مرغ ها بسته شوددر آخر هم کمی فلفل سیاه وپول بیبر وآویشن روی غذا ریختم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_براونی
#شیرینی_خشک
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد حدودا ۶۰ گرمی
شکر دانه ریز 90 گرم
آرد سفید ۱۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۱۱ گرم
نمک یک پنس
وانیل کمی
ابتدا شکلات و کره رو به طریق بن ماری آب کرده و میزاریم کنار تا از داغی بیفته .
تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با همزن برقی زده تا رنگش روشن و حباب دار شود .
مخلوط شکلات رو به مواد تخم مرغی اضافه و میزنیم تا خوووب مخلوط و یکدست شوند .
مخلوط آرد ، نمک و ب پ رو در طی دو مرحله روی مواد الک کرده و هم زده تا مواد یکدست شوند .
از مواد گلوله های ۳۰ گرمی جدا کرده در دست گرد میکنیم و در سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم با فاصله کنار هم میچینیم .
روی گوله ها رو کمی فشار داده تا کمی تخت شود نه خیلی ، به میزان کم . (به عکس دوم توجه کنید) .
سپس در فر برقی ۱۸۰ با فن روشن به مدت تقریبی ۸ تا ۱۰ دقیقه میگذاریم .
بعد ۷ دقیقه چک کنید اگه پخته بود و تستر از مرکز کوکی تمیز بیرون اومد از فر خارج کنین و اجازه بدین ۵ دقیقه ایی توی سینی بمونه تا خنک بشه .
کوکی ابتدا شل و نرمه بعد خنک شدن خودشو میگیره .
دقت کنید که بیش از اندازه تو فر نمونه که بعد خنک شدن سفت و خشک میشه .
روی کوکی ترد و داخلش نرمه .
مراحل کار با همزن برقی انجام میشه .
شکلات من تلخ ۷۰ % بود ، هر چه شکلات شیرینتر باشه ، کوکی شیرینتر میشه .
cookie_brownies
@shirini71